?>?> سیاست روز - پرداخت جریمه زنان مسلمان در حمایت از حجاب - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پرداخت جریمه زنان مسلمان در حمایت از حجاب

21 اسفند 1396 ساعت 22:00


یک مرد میلیونر مسلمان متعهد شد جریمه زنانی را که بخاطر پوشاندن چهره‌شان در دانمارک جریمه شده بودند، پرداخت کند.
«رشید نقاز»، تاجر، کارآفرین و فعال حقوق‌بشر فرانسوی – الجزایری نقش مهمی در مقابله با قانون ممنوعیت پوشاندن چهره یا استفاده از برقع دارد. او به تازگی آمادگی خود را برای پرداخت جریمه حجاب چهره زنان مسلمان در دانمارک اعلام کرده است.
این تاجر مسلمان که به «ولتر مسلمانان» معروف است بارها جریمه نقدی زنان مسلمان در کشورهای مختلف اروپایی را که به دلیل پوشاندن چهره‌شان جریمه شده‌اند، پرداخت کرده است.
دانمارک در نظر دارد با پیروی از سایر کشورهای اروپایی، قانون ممنوعیت استفاده از برقع را تصویب کند. در صورت تصویب این قانون، زنانی که چهره‌شان را بپوشانند مشمول جریمه‌ای بین ۱۶۵ تا ۱۶۵۰ دلار می‌شوند.
پیش از این نیز، نقاز بیش از ۱۵۰۰ جریمه استفاده از برقع را در سراسر اروپا پرداخت کرده بود. این میلیونر ۴۶ ساله که در حال حاضر یکی از اتباع مسلمان کشور فرانسه است در مصاحبه با رادیو دانمارک گفت: مجموع جریمه استفاده از حجاب چهره در سوئیس ۹۲۰۰ یورو (۱۱ هزار و ۳۲۰ دلار) بود و من آن را پرداخت کرده‌ام. پرداخت جریمه زنان مسلمان در دانمارک برای من هیچ مشکلی ندارد. کمپین مقابله با قانون ممنوعیت حجاب چهره فقط منحصر به دانمارک نیست. او از طریق این کمپین تا کنون جریمه های زیادی را در کشورهای اروپایی همچون فرانسه، بلژیک و سوئیس پرداخت کرده است و اینک آمادگی خود را برای پرداخت جریمه زنان مسلمان در دانمارک که برقع به صورت می زنند، اعلام کرده است. در حال حاضر، او به «زورو حامی حجاب چهره» معروف است.
لازم به ذکر است در ادامه فضای اسلام ستیزی در غرب، افراد ناشناس با مواد آتش زا به يک مسجد در برلين و مرکز انجمن دوستي آلمان و ترکيه در نورث راين - وستفاليا حمله کردند. به نقل از شبکه ARD ، بار ديگر چندين مسجد و مراکز متعلق به ترک‌هاي ترکيه در آلمان مورد حمله قرار گرفت.
یک مسجد در شهر «برلین» آلمان به آتش کشیده شدخبرگزاری فارس: یک مسجد در شهر «برلین» آلمان به آتش کشیده شد یک مسجد متعلق به ترکیه در پایتخت آلمان توسط گروه‌هایی که هنوز شناسایی نشده‌اند اما ظاهراً وابسته به «پ ک ک» هستند، به آتش کشیده شد و خسارات شدیدی به آن وارد آمد. مسجد «کوچا سینان» که متعلق به سازمان مسلمانان ترکیه « DITIB» است به شدت در این حمله حریق عمدی آسیب دیده است. گروه تروریستی پ ک ک از سال ۱۹۹۳ تاکنون در آلمان منع شده است اما همچنان فعالیت خود را حفظ کرده است و حدود ۱۴ هزار نفر از طرفداران این گروه در میان جمعیت مهاجران کرد این کشور است. خبر دیگر آنکه راهپیمایی سازماندهی شده از سوی یک گروه راست‌افراطی، ضد مسلمانان و ضد مهاجرتی که قرار بود در آمستردام برگزار شود،‌ آنچنان که تصورش می‌رفت با اقبال عمومی همراه نشد.
تنها ۵۰ تن از هلندی‌ها یکشنبه در راهپیمایی یک گروه کمتر شناخته شده موسوم به اروپاییان میهن‌پرست علیه اسلامی‌سازی غرب (پگیدا) شرکت کردند. شرکت‌کنندگان تحت نظارت پلیس بودند و بنرهای نژادپرستانه در دست داشتند. به گفته پلیس هلند، یک گروه مخالف آنها موسوم به "اقدام ضد فاشیستی" برای متوقف کردن این تجمع تلاش کرد و همین امر منجر شد تا سه تن از اعضای آنان بازداشت شوند. در همین حال اعضای پگیدا شنبه در محل ساخت یک مسجد اقدام به نصب ۲۳ صلیب کردند.


کد مطلب: 103670

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/news/103670/پرداخت-جریمه-زنان-مسلمان-حمایت-حجاب

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir