?>?> سیاست روز - تروریستی خواندن سپاه؛ تاکتیک سیاسی برای تغییر مسیر ایران! - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تروریستی خواندن سپاه؛ تاکتیک سیاسی برای تغییر مسیر ایران!

24 فروردين 1398 ساعت 0:23


سران رژیم آمریکایی پس از آن که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دادند، واکنش جمهوری اسلامی ایران بسیار سریع و قاطع بود، آنها هیچ‌گاه تصور نمی‌کردند که مسئولان و حتی جریان‌های سیاسی کشور عزیزمان ایران اسلامی در این موضوع اتفاق نظر داشته باشند.
تروریستی خواندن‌ سپاه؛ تاکتیک‌ سیاسی برای تغییر مسیر ایران!گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ برخی تصور می‌کنند پس از آن که آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد، به مفهوم اعلام جنگ و آرایش جنگی علیه ایران است. شاید بتوان چنین تصوری داشت اما آمریکا به دنبال بهانه‌ای «افکارِ عمومی‌پسند» برای اجرای نیت پلید خود است.
هر چند نباید نادیده گرفت که ایجاد دلهره و وحشت با استفاده از واژه «جنگ» در میان افکار عمومی، یک از شئون جنگ روانی است که از سوی رسانه های خارجی و برخی در داخل پیگیری می شود.
تا پیش از این رژیم آمریکا بدون دلیل و مدرک کافی و حتی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل با زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی اقدام به حمله نظامی به دیگر کشورها می کرد. حتی اگر مجوز شورای امنیت سازمان ملل را هم برای حمله به کشوری دریافت می کرد با فریب و نیرنگ و حتی تطمیع، نظر مخالفان را با خود همراه می کرد.
در ماجرای حمله به لیبی و سرنگونی حکومت معمر قذافی، آمریکا با مجوز شورای امنیت سازمان ملل اقدام کرد اما پس از چندی برخی اعضای دائم شورای امنیت از موافقت خود ابراز پشیمانی کردند و حتی از واژه فریب استفاده کردند.
حمله نظامی آمریکا و انگلیس به عراق که باعث سرنگونی رژیم صدام شد بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل بود.اکنون بحث اصلی بر سر موضوع اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است، گرچه باید به شرایط جنگی که علیه لیبی و عراق از سوی آمریکا به پا شد نیز توجه کرد.
سران این دو کشور با وجود دشمنی های آمریکا و تحریم های اقتصادی که علیه لیبی و عراق اعمال کرده بود و تمکین قذافی و صدام به خواسته های آمریکا، پس از آن که به ضعف کامل در زمینه‌های اقتصادی و نظامی رسیدند، با حمله آمریکا و برخی متحدان او روبه‌رو شدند.
لیبیِ دوران قذافی و عراقِ دوران صدام چیزی برای دفاع از خود نداشتند و به راحتی فروپاشیدند. اما ۴۰ سال است که آمریکا آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی ایران را در سر دارد و به این آرزو دست نیافته و ان‌شاءالله آن را به گور خواهد برد.
یکی از دلایلی که آمریکا جرأت و جسارت حمله مستقیم نظامی به ایران را ندارد، پیشرفت های نظامی همراه با تجربیات بزرگ دوران دفاع مقدس است و از همه مهمتر پشتیبانی مردم از انقلابی است که خود آن را به پیروزی رساندند و تاکنون ادامه داده اند.
سران رژیم آمریکایی پس از آن که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دادند، واکنش جمهوری اسلامی ایران بسیار سریع و قاطع بود، آنها هیچ‌گاه تصور نمی‌کردند که مسئولان و حتی جریان‌های سیاسی کشور عزیزمان ایران اسلامی در این موضوع اتفاق نظر داشته باشند.
اکنون و پس از اتخاذ تصمیم قاطع ایران در قرار دادن نام نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه در فهرست گروه های تروریستی، مقامات رژیم آمریکا عصبانیت خود را نتوانستند پنهان کنند. آمریکا در حال حاضر یک جنگ لفظی علیه ایران آغاز کرده است که البته در میان افکار عمومی به زیان او تمام خواهد شد. با این وجود رژیم آمریکا نشان داده و ثابت کرده است که خواهان جنگ با جمهوری اسلامی ایران نیست، این موضوع از میان سخنان مقامات این رژیم به خوبی استنتاج می شود.
مایک پمپئو قول داده است که جواب مناسبی در صورت حمله ایران به نظامیان آمریکایی، بدهد. به سخن وزیر خارجه آمریکا توجه کنید: «در صورت حمله ایران به نظامیان آمریکایی»؛ جمهوری اسلامی ایران بارها گفته است که آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود و این موضوع برای آمریکایی ها نیز اثبات شده است اما اگر نظامیان تروریست آمریکایی به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران حمله کنند، ماجرا فرق خواهد کرد، او متجاوز است و باید با متجاوز برخورد قاطع داشت.
سخن پامپئو نشان می دهد که آمریکایی ها تنها لفاظی می کنند و تصمیمی برای جنگ با جمهوری اسلامی ایران ندارند. جمهوری اسلامی ایران همچون لیبی و عراق تن به خواسته های آنها نداده است تا تضعیف شده باشد. ایران با وجود سازمانی به نام سپاه پاسداران و البته ارتش جمهوری اسلامی ایران که دو نیروی مکتبی و عقیدتی انقلاب اسلامی هستند، آغازگر جنگ نخواهند بود. همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشور‌های اسلامی فرمودند:... ما با هیچ کس جنگ نمیکنیم؛ تا وقتی که به ما حمله نشود، ما حمله نمیکنیم معمولاً...».
برایان هوک رئیس گروه ویژه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا به یک رسانه فارسی زبان خارجی صراحتً گفته است: به وقوع تنش نظامی میان ایران و آمریکا اعتقاد نداریم.
هوک حتی در سرمقاله یک نشریه آمریکایی صراحتاً نوشته است: فشارها بر ایران، اعم از تحریم‌ها، تروریستی خواندن‌ها و دیگر اقدامات، تاکتیک‌هایی سیاسی هستند تا تهران را مجبور به تغییر مسیر کنند، ایران باید با آمریکا مصالحه کند.
پس اکنون پاسخ این پرسش‌ها روشن است:
آیا دولت آمریکا بدنبال جنگ با جمهوری اسلامی ایران است؟
آیا آمریکا شرایط جنگ با جمهوری اسلامی ایران را دارد؟
مخالفت ژنرال ها و پنتاگون با تصمیم ترامپ علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران برای چیست؟
سران رژیم آمریکا از طرفیت ها و قابلیت های بزرگ و گسترده نظامی ایران با خبر هستند، البته با بخشی از آن نیز آشنا نیستند. رژیم آمریکا و نظامیان تروریست پرور این رژیم باید به هسته های مقاومت حامی ایران در سطح منطقه و فرا منطقه نیز توجه داشته باشند، هر یک از این هسته های مقاومت از ظرفیت بالایی برای ضربه زدن به منافع آمریکا برخودارند. گروه سیاسی میزان


کد مطلب: 108441

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/news/108441/تروریستی-خواندن-سپاه-تاکتیک-سیاسی-تغییر-مسیر-ایران

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir