کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آری دوباره مردم، به دموکراسی دینی

امانتی بر دوش منتخب

29 ارديبهشت 1396 ساعت 23:17


نام هر کسی که از صندوق رای ملت برای گرفتن سکان هدایت قوه مجریه بیرون آید، بار امانت و سنگینی حماسه مردمی را حس خواهد کرد که در صف‌های طولانی برای رای مدت‌ها منتظر ماندند. فرد پیروز باید همیشه در گوشه‌ای از ذهنش هک کند که با هر درصدی که منتخب شده، مردم او را به دلیل اینکه در چارچوب نظام است انتخاب کرده‌اند و اگر ذره‌ای از این چارچوب خارج شود رایشان را پس می‌گیرند و ثابت می‌کنند که به هیچ کس چک سفید امضا نداده‌اند مثل آن کاری که اوایل انقلاب با خیانت بنی صدر کردند.
روز گذشته تمامی صندوق‌های رایی که مزین به نام جمهوری اسلامی ایران بود شاهد صفوف مردمی بود که مردم‌سالاری دینی را فریاد می‌زدند و با انداختن رای به صندوق‌ها دوباره با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان می‌کردند.

مردمی که همیشه سایه جنگ را از کشور محو می‌کنند
علی‌رغم اینکه جمهوری اسلامی ایران به یاد ندارد که رئیس‌جمهوری در دور دوم خود کنار رفته باشد و آمارها نشان می‌دهند که با وجود افت رای روسای جمهور آنها مجددا موفق به جلب اعتماد مردم برای چهار ساله دوم خود می‌شوند اما مردم با هیجان و شور خاصی تنها برای تجدید بیعت با نظام صف‌های طولانی رای را در زیر آفتاب گرمی که در اغلب استان‌های کشور وجود دارد تحمل می‌کنند. مردم آمده‌اند و به دعوت رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند تا قبل از رای به فرد مورد نظرشان به نظام جمهوری اسلامی رای داده و سایه جنگ را مجددا با حضور حماسی خود در میدان و به رخ کشیدن هماهنگی خود از سر کشور بردارند.
مردم آمدند تا بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و مسیر امام خمینی(ره) تجدید پیمان کرده و مسیری را که با خون شهدا و قانون اساسی مترقی کشور بیمه شده است مجددا انتخاب کنند تا دشمنان این مرز و بوم خیال خام نگاه چپ به انقلاب حماسی مردم را از سرشان بیرون کنند.

حماسه حضور و سنگینی بار امانت
حضور حماسی مردم اگر چه مایه مباهات نظام جمهوری اسلامی و شادی امت اسلامی می‌شود اما بار سنگینی را بر دوش نفری که رای می‌آورد قرار می‌دهد. رئیس‌جمهوری دوازدهم با هر میزان از رای مردم که برگزیده شود باید نظر همه آنهایی را که در انتخاب شدنش مشارکت داشتند جلب کند، او باید بتواند آنهایی که انتخابش کردند را با تحقق وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی همچنان به عنوان حامی خود برگزیند و آنهایی را که در مشارکت انتخاباتی به نظام رای داده‌اند و او را مناسب پست ریاست جمهوری نمی‌دانستند با تحلیل دقیق خواستشان راضی کند تا در ادامه مسیر از او و تصمیماتی که در حد اختیارات قانونی اخذ می‌کند حمایت کند.
سنگینی بار این رای باید تا آخرین روز حضور در پاستور روی شانه‌های رئیس دولت دوازدهم حس شده و همیشه میزانی برای سنجش محبوبیت خود داشته باشد تا بداند چقدر در مسیر انقلاب و مردم حرکت می‌کند.
رئیس دولت دوازدهم باید در این مسیر از برنامه دیگر کاندیدایی که رای حامیانشان کمتر از اکثریت مطلق بوده نیز استفاده کند تا حامیان آنها به جمع حامیان عملکرد رئیس دولت مبدل شوند و بتواند با اقتدار در حدود قانونی در مسیر انقلاب پیش رود.

پیگیری مطالبات مردمی
اما بعد از احساس سنگینی بار رای مردم و حسی که باید برای راضی نگه داشتن آنها داشته باشد. رئیس دولت دوازدهم باید با دسته‌بندی خواسته‌های مردمی در مسیر تحقق آنها بکوشد.
نامزد منتخب مردم باید همزمان در سه جبهه پیگیری مطالبات شخصی، منافع ملی و مطالبات بین‌المللی مردم از خودش بوده و در جهتی گام بردارد که ضمن توجه به معیشت مردم و کمک به بهبود اوضاع آنهایی که به دلیل مسایلی چون وجود حقوق‌های نجومی و یا رانت‌های اطلاعاتی درآمدزا و یا بی‌عدالتی ناخواسته دچار آسیب شده‌اند بوده و سریعترین تصمیمات را در صحنه مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و تکیه به اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
کاندیدایی که مردم آن را به عنوان اصلح بر می‌گزینند در کنار استفاده از نیروهای خدوم به جای همراه کردن اتوبوسی طرفداران و هم‌حزبی‌هایش باید پیگیر مطالبات بین‌المللی نیز بوده و حقوق شهدای حج، حقوق زنان در کشورهای منطقه که چند مورد با بی‌احترامی به حجابشان صورت گرفته پیگیری کرده و از تابع‌های خود در هر کجای کره زمین حمایت کند.
رئیس دولت دوازدهم نباید خطوط قرمز نظام و خطوط مورد انتظار مردم را نادیده گرفته و بی‌قانونی را در رفتار و عملش پیاده سازد و موجب کم شدن مشارکت ملی شود. او باید بداند اگر دور بعدی انتخابات به هر دلیلی از مشارکت مردمی یک صدم درصد کاسته شود دولتش به عنوان اولین متهم کم‌کننده این مشارکت شناخته می‌شود که نتوانسته مردم را راضی کند و اینطور تلقی می‌شود که به جای امید به آنها نا‌امیدی داده است.

مردم مورد تایید‌ها را بر می‌گزینند
در نهایت با مروری به رای‌های بالایی که مردم در دوره‌های مختلف به کاندیدای ریاست جمهوری دادند لازم است به دوازدهمین منتخب مردم برای پست ریاست جمهوری یادآوری کنیم که رای مردم با هر درصدی که به نفعش باشد رای به شخص او نیست چراکه مردم قبلا رایهایی با درصد بالا به روسای جمهوری دادند که با خارج شدن آنها از دایره انقلاب رایشان را از شخص پس گرفته و مجددا به نظام و فرد مورد تایید نظام برگرداندند، این رای مربوط به شخصیت مورد تایید نظام است نه شخص خاص که اگر خدای نکرده به هر دلیلی رفتار رئیس‌جمهور از دایره نظرما خارج شود بلافاصله این رای مردم پس گرفته شده و او از خاطره‌ها محو خواهد شد. همانطور که بنی صدر محو شد و نام نیکی از او در اذهان مردم باقی نماند. 

سوشیانت آسمانی


کد مطلب: 99341

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/99341/امانتی-دوش-منتخب

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir