کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سرکوب مخالفان سیاست‌های دولتمردان انگلیس شدت گرفت

ارتش انگلیس مامور سرکوب مخالفان بریگزیت

29 آذر 1397 ساعت 1:27


فضای سرکوب اعتراض‌های مردمی و مخالفان سیاست‌های دولتمردان لندن شدت گرفته است چنانکه وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد، ۳۵۰۰ نیروی ارتش برای هرگونه احتمال ناآرامی و آشوب به خاطر عدم توافق در خصوص بریگزیت به حالت آماده‌باش درآمدند.
همزمان با اینکه گوین ویلیامسون، وزیر دفاع انگلیس در جریان مذاکره با ویل کوئینس یکی از اعضای پارلمان انگلیس از حزب توری در مجلس عوام به توضیح این مساله پرداخته بود، وزارت دفاع این کشور اعلام کرد تاکنون هیچ درخواست رسمی را از جانب هیچ یک از نهادهای دولتی درباره استفاده از نیروهای نظامی در صورت بروز عدم توافق در خصوص بریگزیت دریافت نکرده‌ایم. روزنامه گاردین به نقل از ویلیامسون نوشت: اما آنچه ما انجام می‌دهیم در نظر گرفتن تمامی برنامه‌های احتمالی است و آنچه ما انجام خواهیم داد به حالت آماده‌باش در آوردن ۳۵۰۰ نیروی نظامی از جمله نیروهای عادی و ذخیره برای حمایت از هر یک از نهادهای دولتی در شرایطی است که نیاز داشته باشند.
در این میان در اوج بحران اقتصادی مردم، دولت انگلیس از اختصاص دو میلیارد پوند به ۲۶ وزارتخانه و سازمان این کشور به منظور آمادگی برای برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) بدون توافق خبر داد. فیلیپ هاموند وزیر دارایی انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد " یک دولت مسئول، خود را برای هر احتمالی آماده می کند و به همین دلیل ما قصد داریم مقدماتی را برای برگزیت بدون توافق آماده کنیم ". از این مبلغ، وزارت کشور و اداره گمرک که مسئول کنترل مرزها خواهند بود به ترتیب با ۴۸۰ و ۳۷۵ میلیون پوند ( ۵۳۴ و ۴۱۷ میلیون یورو ) بیشترین سهم را دارند که قرار است به استخدام صدها نفر برای پلیس مرزبانی و ۳۰۰۰ مامور گمرک اقدام کنند.
وزارت کشاورزی نیز برای تضمین حفظ تجارت شیلات، محصولات شیمیایی و مواد غذایی ۴۱۰ میلیون پوند ( ۴۵۶ میلیون یورو ) دریافت خواهد کرد. وزیر دارایی انگلیس خاطرنشان کرد خزانه داری از سال ۲۰۱۶ برای آماده سازی برگزیت در مجموع بیش از چهار میلیارد و دویست میلیون پوند ( چهار میلیارد و هفتصد میلیون یورو ) اختصاص داده است.اتحادیه اروپا در نشست خود برنامه ای در خصوص بروز شرایط اضطراری در انگلیس همزمان با اجرایی شدن برگزیت به لندن ارائه داده است.
لازم به ذکر است اقتصاد انگلیس در رتبه بندی جهانی در سال آینده از هند و فرانسه هم عقب خواهد افتاد و با یک پله تنزل دیگر به جایگاه هفتم می رسد. موسسه PWC که دومین موسسه بزرگ چند ملیتی خدمات مالی و سرمایه گذاری در جهان معرفی شده است در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد کاهش ارزش پول ملی انگلیس به همراه کاهش رشد اقتصادی و همزمان با فرارسیدن دوران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شرایطی را فراهم کرده است که تولید ناخالص ملی این کشور از هند و فرانسه هم عقب خواهد افتاد، با یک پله تنزل دیگر به جایگاه هفتم می رسد و فقط اندکی بالاتر از ایتالیا در رتبه هشتم و برزیل در رتبه نهم قرار گیرد. هند با یک میلیارد و سیصد میلیون نفر جمعیت در پنچ تا شش سال آینده رشد اقتصادی هفت و شش دهم درصد را تجربه خواهد کرد و جایگاه خود را در رتبه پنجم (جایگاهی که پیشتر متعلق به انگلیس بود) به طور دائمی حفظ خواهد کرد. این موسسه برآورد کرد رشد اقتصادی انگلیس در سال آینده یک و شش دهم دردصد و در سال ۲۰۲۰ به یک و هفت دهم درصد برسد و این رشد تا سال ۲۰۲۵ و در بهترین حالت به یک و هشت دهم درصد خواهد رسید.
انگلیس در سال ۱۹۷۳ میلادی به اتحادیه اروپا ملحق شد. در آن زمان این اتحادیه با نام اتحادیه اقتصادی اروپا فعالیت داشت و تعداد اعضایش کمتر از تعداد اعضای فعلی بود.
همه‌پرسی برگزیت، روز ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۶ میلادی (سوم تیرماه سال ۱۳۹۵) برگزار شد. در این همه‌پرسی، مجموعا ۵۱.۹ درصد از رای‌دهندگان خواستار کشورشان از اتحادیه اروپا شدند. ۴۸.۱ درصد هم به ماندن رأی دادند. بیش از سی میلیون نفر در این همه‌پرسی شرکت کرده بودند که به معنای مشارکت ۷۱.۸ درصدی بود.


کد مطلب: 107272

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/news/107272/ارتش-انگلیس-مامور-سرکوب-مخالفان-بریگزیت

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir