کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نشست گروهک تروریستی منافقین درباره محوریت مقابله با ایران برگزار می‌شود

توجه به برخوردهای دوگانه در گفتگو با اروپا

24 خرداد 1397 ساعت 2:21


عملکرد اروپایی‌ها در سالهای اخیر نشان داده است که این اتحادیه در مقابله با تروریسم رویکردی دوگانه داشته و آنها از این مقوله برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند، موضوعی که لازم است در گفتگوهای آینده ایران با کشورهایی اروپایی مورد دقت و توجه قرار گیرد.
قراراست تا گروهک تروریستی منافقین در ادامه اقدامات مجرمانه خود علیه ملت ایران در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ با محوریت تقابل با جمهوری اسلامی نشستی در فرانسه داشته باشد.
برگزاری این نشست درحالی انجام می‌شود که ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم در دهه‌های اخیر بشمار می‌رود، به نوعی که ۱۷ هزار شهید تروردر این راه داده است.
بیشترین تعداد ترورها در ایران توسط گروهک تروریستی منافقین به انجام رسیده است و عناصر این گروهک دستشان به خون هزاران نفر از شهروندان عادی، مسئولین دولتی و پارلمانی ایران آلوده است.
ترور در ایران، نتیجه اقدامات سازمان تروریستی این گروه است و آخرین مورد از اقداماتی که به افراد این سازمان یا دست‌کم همکاری آن نسبت داده شده‌است،‌ ترور دانشمندان هسته‌ای و خرابکاری در مرکز تحقیقات هسته‌ای است.
در عین حال سابقه تروریستی این گروه برای کسی پوشیده نیست و همه کشورها از نحوه فعالیت‌ آن اطلاع دارند.
در طی سالهای اخیر منافقین با لابی گری در سازمان های بین‌المللی، اروپایی و کنگره آمریکا، تلاش کرده‌اند زمینه خروج نام خود از فهرست گروه‌های تروریستی را فراهم کنند.

برخورد دوگانه
چنین رویکردی از سوی اتحادیه اروپا نشان دهند برخورد دوگانه کشورهای این اتحادیه با موضوع تروریسم است.
منافقین بارها خود در بیانیه ‌های رسمی ، ترورهای خود را در گذشته تایید و آن را پذیرفته‌اند با این حال به راحتی در کشورهای اروپایی و پارلمان‌های آنها تردد می‌کنند و با نمایندگان سیاسی این کشورها مذاکراتی دارند، به ویژه اینکه پس از خروج غیرمنتظره و سیاسی نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۹، شماری از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپایی ضمن نادیده انگاشتن سوابق جنایات عوامل گروهک منافقین، در نشست‌ها و اجتماعات آنها شرکت می‌‌کنند.
رفت وآمد اعضای گروهک منافقین به این کشورها و برگزاری نشست‌های مختلف در کشورهای اروپایی از سوی این گروهک به عنوان یک سازمان شناخته‌شده تروریستی با شعارهای این کشورها درمورد مبارزه با تروریسم در تناقض است.
عملکرد این کشورها دراین باره (تروریسم) عملکردی یک بام و دو هوا بوده و جالب اینجاست که اروپایی‌ها گروهایی که در راستای منافع آنها فعالیت کنند را تروریسم تلقی نکرده و گروهک‌هایی که در تقابل با منافع اروپا باشد را تروریسم اعلام می‌کنند.
این کشورها به بهانه‌های دروغین دفاع از حقوق بشر، امکانات و تسهیلات ویژه‌ای در اختیار اعضای این گروهک قرار داده و به شکلی مستقیم از این گروهک تروریستی حمایت می‌کنند.
در عین حال از هیچ تلاشی برای گرفتن قطعنامه‌های تحریمی حقوق بشری علیه ایران کوتاهی نمی کنند .
در حقیقت اروپایی ها در پی آن هستند تا ایران را در جایگاه متهم قرار دهند و خود را شاکی معرفی کنند در حالی که مبانی حقوق بشری که آنها مطرح می‌کنند با حقوق بشر اسلامی تناقض‌ها و تضادهای اساسی دارد، حتی با ارزشهای انسانی متضاد است.

فرانسه پیشرو
فرانسه کشوری پیشرو در حمایت از منافقین بوده و به عنوان اولین کشور اعلام کرد که حاضر است به اعضای منافقین اردوگاه اشرف پناهندگی سیاسی دهد. در حقیقت با این اعلام آمادگی فرانسه نشان داد که مهد آزادی و حقوق‌بشر برای همیشه فرزندان تروریست خود را در آغوش خواهد گرفت.
.بی شک برخورد فرانسه در حمایت از منافقین نشان دهنده رفتار خصمانه این کشور با ایران است. هر چند برخی از مقامات فرانسوی ارتباط با منافقین را انکار می‌کنند اما این موضوع با وجود برگزاری نشست‌های متعدد در حمایت از این گروهک تروریستی برای همگان روشن شده است.

قانون شکنی
سابقه فعالیت گروهک تروریستی منافقین نشان می‌دهد این گروهک علاوه بر انجام ترورهای بسیار، ازهیچ گونه تلاش و تحرکی برضربه‌زدن به کشورمان فروگذار نیست .
حالا این گروهک با سندسازی به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم تمام تلاش خود را برای از بین بردن ارتباط میان ایران و سایر کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی به کار بسته و پس از خروج یکجانبه و غیرقانونی رئیس جمهور آمریکا از توافق برجام، منافقین می‌خواهند با سنگ اندازی در روابط ایران و سایر اعضای برجامی به ترامپ برای ایجاد فشار بیشتر ایران کمک کنند.
مرتضی صفری نطنزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این باره گفت: حمایت فرانسوی‌ها از منافقین طولانی مدت است و این عمل زشت را سال‌هاست که دنبال می‌کنند، گرچه می‌گویند ما در برگزاری این گردهمایی‌ها و اجلاس‌های منافقانه مشارکتی نداریم ولی نمی‌توان که کتمان کرد که گردهمایی منافقین در فرانسه برگزار نشده است.
در این میان ایران بارها اعلام کرده است که از کشورهای اروپایی انتظار برخورد یکسان با همه تروریست‌ها از جمله منافقین دارد و این درحالی است که چنین برخورد دوگانه ای با تروریسم خلاف موازین بین‌المللی است.

دستگاه دپیلماسی وارد شود
باید در نظر داشت که ایران بارها برای جلوگیری از گسترش فعالیت‌های تروریستی و تسری جریانات افراطی به اروپا تلاشهای گسترده‌ای انجام داده‌است و مقابله ایران با گروههای داعشی مانع از تا حد زیادی مانع از انتقال تروریستها به این کشورها شده است. در عین حال ایران بارها با محکومیت اعمال تروریستی اعلام کرده است که از تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با این پدیده شوم و افراطی بهره می‌گیرد.
اما باید در نظر داشت که هیچگاه یک دست صدا ندارد و مقابله موثر با تروریسم نیازمند همکاری‌های دوجانبه، تعامل صادقانه و اجتناب از رفتارهای دوگانه است.
دستگاه دیپلماسی کشورمان باید با ورود ویژه ای به این مسئله داشته باشد و از کشورهای اروپایی بخواهد با روشنگری های لازم ، در راستای اهداف مشترک ایران و اتحادیه اروپا در پیشبرد موفق روابط تحت شرایط حساس جاری همه تلاش های خود را بکار گیرند.
با توجه به خروج آ‌مریکا از برجام و تاکید مقام معظم رهبری بر ضمانت گرفتن از اروپا، یکی از گامهای اروپایی ها در نشان دادن صداقتشان باید حل منطقی این مسئله باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، برهمین اساس خواستار ورود دستگاه دپیلماسی به این مسئله شد .
سیدحسین نقوی‌حسینی با اشاره به برگزاری نشست گروهک تروریستی منافقین در اروپا با محوریت تقابل با جمهوری اسلامی ایران، گفت: دستگاه دیپلماسی در چنین شرایطی باید وارد گفت‌وگو و مذاکرات با همتایان اروپایی شود زیرا در صورت ادامه معامله و تعامل اروپایی‌ها با منافقین، جمهوری اسلامی باید تصمیماتی متفاوت و جدیدی اتخاذ کند.
وی تصریح کرد: منافقین با نشست آتی خود در صدد خدشه دارکردن مناسبات ایران و اروپا هستند، این گروهک‌ها در تلاشند تا تمام مناسبات ومسالمت ‌آمیز بین ایران و اروپا از بین رود، نشست آتی هم با هدف تاثیرگذاری بر رفتار اروپایی‌ها برگزار می‌شود، به ویژه در شرایط کنونی که مذاکرات برجامی بین ایران و اروپا در حال انجام است.
از سوی دیگر کاظم جلالی رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسـلامی ایـران با پارلمان اروپا طی نامه به همتای خود در پارلمان اروپا مراتب اعتراض خود در خصوص برگزار نشست گروهک تروریستی منافقین در اروپا را اعلام کرد.
وی طی نامه‌ای به یانوش لواندوفسکی رئیس هیات روابط با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا، خواستار روشنگری در خصوص ماهیت تروریستی این گروهک شد.
همزمان با این درخواست‌ها ، آنچه که افکارعمومی بر آن عقیده دارد این است که وزارت خارجه باید در این شرایط وضعیت منفعلانه و دیپلماسی لبخند خارج شود و در مواجه با این اقدام جدی برخورد کند تا دیگر تکرار نشود. بایستی در این موضوع دقت کرد اروپایی‌ها ضمانت‌هایی عملی داد و نسبت به آن متعهد باشند.
مصطفی صفاری نطنزی عضو کمییسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این باره گفت: گرچه سفیر فرانسه در ایران فراخوانده شد و سخنگوی وزارت خارجه هم مواضعی در واکنش به برگزاری گردهمایی منافقین در فرانسه گرفت اما باید اقدامات دستگاه دیپلماسی اساسی‌تر بود و در عمل به فرانسه نشان داده می شد تا چنین اقدامی دیگر تکرار نشود.
همچنین محمدابراهیم رضایی عضو دیگر عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در این باره گفت: این اقدام فرانسه، توهین به ملت ایران است؛ انتظار می‌رود که وزارت امورخارجه در امور بین‌المللی اقتدار بیشتری از خود نشان دهد.
رضایی اضافه کرد: دستگاه سیاست خارجی باید اعتراض رسمی خود را به مسئولین امور خارجه فرانسه ابلاغ و از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کرد تا این اقدام فرانسه برای آنها پر هزینه شود.

سیاست تساهل و تسامح
به عقیده کارشناسان مسائل سیاسی، انتخاب سیاست تساهل و تسامح از سوی دستگاه سیاست خارجی سبب اصلی این نوع رفتارها و برخوردها است که در دراز مدت خسارتی را برای کشور ایجاد می‌کند.
اگر ایران و دستگاه دیپلماسی کشورمان برخورد قاطع و به موقع داشته باشند، این برخورد بازدارنده است و موجب می شود تا سایر کشورها رفتارهای خود را بیشتر کنترل کنند.
دولت ایران باید خواستار اقدامات مؤثر و ملموس اروپایی‌ها برای نشان‌دادن حسن‌نیت نسبت به ایران باشد. درنهایت باید گفت که دیپلماسی قوی می‌تواند یک جریان سازماندهی شده را که مورد حمایت و گرایش غرب است از سیستم حذف کند.


کد مطلب: 104735

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/104735/توجه-برخوردهای-دوگانه-گفتگو-اروپا

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir