?>?> سیاست روز - تحمل حضور ایران در سوریه برای اسرائیل یک باید است - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تحمل حضور ایران در سوریه برای اسرائیل یک باید است

رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی: اسرائیل باید یاد بگیرد حضور ایران در نزدیکی مرزهایش را تحمل کند

8 آذر 1396 ساعت 1:20


اسرائیل باید حضور ایران در سوریه را تحمل کند و در ادبیاتی دیگر حضور جمهوری اسلامی به عنوان تأثیرگذارترین کشور در تارومار شدن گروه تروریستی تکفیری - وهابی از خاک سوریه و عراق به رژیم غاصب صهیونیستی هیچ ربطی ندارد و حتی مقامات این رژیم اقرار کرده‌اند «اسرائیل باید یاد بگیرد حضور ایران در نزدیکی مرزهایش را تحمل کند».
پیروزی جبهه مقاومت باعث واکنش‌هایی از سوی رژیم‌هایی در منطقه شده است که این واکنش‌ها نشان می‌دهد آنها از شکست گروه‌های تروریستی تکفیری در غرب آسیا ناخرسند هستند.
واکنش‌ها تا بجایی رسیده است که حتی جمهوری اسلامی ایران را تهدید به جنگ می‌کنند، چنین روشی از سوی سران رژیم سعودی علیه ایران به کار برده شده و رژیم اسرائیل نیز که مدتی است روابط پشت پرده این دو آشکار شده، همراستا با سعودی‌ها، ایران را تهدید می‌کند.
با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران در بحران غرب آسیا به ویژه سوریه، توانمندی و قدرت خود را نشان داد، رجز خوانی‌های رژیم‌هایی همچون عربستان و اسرائیل، از سر ناتوانی است.
آنها به خوبی درک کرده‌اند که قابلیت‌های ویژه جمهوری اسلامی ایران این اجازه را به تل‌آویو و ریاض نخواهد داد که حتی بتوانند کوچکترین تعرضی به خاک جمهوری اسلامی ایران داشته باشند، کافی است واکنش آنها عملی شود تا در لحظه پاسخ سخت ایران را دریافت کنند، آنگاه زمینگیر شوند.
در تازه‌ترین روند سیاست‌های دشمنانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت، نخست‌وزیر این رژیم پیامی را خطاب به رئیس‌جمهور سوریه منتشر کرده است.
بنیامین نتانیاهو در این پیام به بشار اسد هشدار داده است که اسرائیل در صورت تأسیس پایگاه نظامی ایران در سوریه، مداخله نظامی خواهد کرد. وی رئیس‌جمهور سوریه را تهدید کرده اگر دمشق اجازه ادامه حضور نظامی ایران در اراضی خود را بدهد در خطر خواهد بود.
آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل نیز پیش از این هشدار داده بود اسرائیل حضور نظامی ایران در سوریه را تحمل نکرده و از خود و منافعش دفاع می‌کند.
سران رژیم اسرائیل به خوبی می‌دانند که حضور نظامی ایران است که در منطقه و سوریه باعث نابودی تروریست‌های تکفیری شده است، اگر ایران سوریه را در این مقطع ترک کند، احتمال بسیار زیاد وجود دارد که بار دیگر اوضاع در این کشور به دست گروه‌های تروریستی تکفیری بیفتد و این اتفاق خوشایندی نخواهد بود. جمهری اسلامی ایران در سوریه برای دفاع از امنیت ملی خود هزینه کرده است.
آنطور که اتاق خبر ۲۴ نوشته، اینکه ایران در سوریه پایگاه نظامی داشته باشد یا نه، به رژیم صهیونیستی ربطی ندارد، دولت سوریه اگر مایل به حضور نظامی ایران در خاک خود باشد و اجازه احداث پایگاه نظامی را هم بدهد، آمریکا هم نمی‌تواند مانع آن شود، اسرائیل که جای خود.
اینکه اسرائیل مجبور به تحمل ایران در سوریه است را نیز خود مقامات این کشور اقرار کرده‌ند، چنانچه رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل باید یاد بگیرد حضور ایران در نزدیکی مرزهایش را تحمل کند».
گادی آیزنکوت طی سخنرانی در جلسه کابینه امنیتی اسرائیل، درباره تهدیدات ادعایی حضور ایران در سوریه پساجنگ و معنای توافق آمریکا و روسیه حول آتش‌بس در جنوب این کشور صحبت کرد.
وی با ادعای اینکه در توافق آمریکا و روسیه آمده است که نیروهای حامی ایران در سوریه باید حدود ۵ کیلومتر (۳ مایل) از مرزهای شمالی فلسطین اشغالی فاصله داشتند، نوشت: «اما این مسئله به اندازه تاثیرات منطقه‌ای این توافق مهم نیست، زیرا اگر دولت ترامپ راه اوباما را برود و سوریه را به دست روس‌ها واگذار کند، مشکلات بیشتر می‌شود.»
جزئیات بیشتری از این خبر هنوز منتشر نشده است اما پیشتر دیگر مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شده بودند نیروهای مقاومت نباید به ۴۰ کیلومتری مرزهای فلسطین اشغالی نزدیک شوند زیرا در غیر این صورت به سوریه حمله خواهند کرد.
از سویی دیگر آویگدور لیبرمن با تکرار ادعاهای بی‌پایه گفت که ایران در حال حاضر در سوریه حضور نظامی ندارد، اما نایبان این کشور در سوریه حاضر هستند. وی گفت: ایران در حال حاضر در سوریه حضور نظامی فیزیکی ندارد»
آحارونوت نوشته اظهارات لیبرمن با آنچه تاکنون بنیامین نتانیاهو درباره حضور ایران در سوریه گفته متناقض است. نتانیاهو بارها مدعی شده ایران در حال تثبیت حضور نظامی‌اش در سوریه است و در حال احداث کارخانه‌های موشکی‌سازی در این کشور است.
لیبرمن در مصاحبه‌ای با این روزنامه گفت: «درست است که ایران در آنجا مشاوران و کارشناسانی دارد، اما هیچ نیروی نظامی ایران در خاک سوریه حضور ندارد. راهبرد ایران این است که در همه جا نیروهای نایب داشته باشد.»
وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «به هر حال، آنها در لبنان هم حضور فیزیکی ندارند، برای آنجا حزب‌الله را دارند. در یمن هم حضور فیزیکی ندارند، اما نیروهای حوثی (انصارالله) را دارند. برای سوریه هم برنامه‌های یکسانی دارند.»
سوریه یک کشور مستقل است و اکنون به خاطر شکست گروه‌های تکفیری تروریستی در خاک این کشور، در شرایط ضعف گذشته قرار ندارد، بلکه اکنون دولت و ملت سوریه، می‌توانند برای خود تصمیم بگیرند و مانع دخالت‌های رژیم‌هایی همچون اسرائیل در امور داخلی خود شوند.
تهدید نتانیاهو علیه سوریه که علیه ایران نیز هست، یک مزیت خوب دارد، هر چند تهدید او را نمی‌توان جدی گرفت چون می‌داند در این صورت، عملیاتی کردن تهدید، نبرد با جمهوری اسلامی ایران است، اما ایران در انتظار آغاز جنگ از سوی رژیم اسرائیل است تا ضرب شست قاطعی به سران این رژیم جعلی و جنایتکار نشان بدهد.
سران این رژیم بارها جمهوری اسلامی ایران را تهدید کرده‌اند اما هر بار با واکنش فرمانده کل قوا و فرماندهان ارشد ارتش و سپاه روبه‌رو گشته و برای مدتی به یاوه سرایی‌های خود پایان داده‌اند.
یکی از مهمترین هشدارهایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به سران صهیونیستی دادند در سال ۹۲ و در کنار بارگاه امام رضا(ع) بیان شد. ایشان فرمودند؛ «اگر غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند ایران، تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»
این موضع‌گیری قاطع بازتاب‌های گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت.
مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۳ نیز به موضوع رژیم صهیونیستی اختصاص داشت.
«ملت، عاشق مبارزه‌ با صهیونیستها است.» جمله‌ای بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار شرکت‌‌کنندگان در «کنگره‌ جهانى‌ جریان‌هاى افراطى و تکفیرى از دیدگاه علماى اسلام» بیان کردند و به عنوان مهمترین و به ‌یاد ماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب اسلامی در سال ۹۳ از نگاه مردم انتخاب شد.
با وجود واکنش جمهوری اسلامی ایران به تهدیدات اسرائیل آنها جرأت نداشتند که دست از پا خطا کنند، اما هراز گاهی تهدیدات لفظی خود را علیه ایران به کار برده‌اند.
یکی از طرف‌های شکست خورده در بحران غرب آسیا، رژیم صهیونیستی است، سران این رژیم یکی از حامیان تروریست‌ها بوده و هستند.
منطقی که رژیم اسرائیل را در حمایت از تروریست‌ها، مجرم می‌شناسد، این است که علی‌رغم ادعای گروه‌های تروریستی بر اسلامی بودن آنها، هیچ‌گاه تروریست‌ها علیه اسرائیل اقدامی انجام ندادند در حالی که همه آنها در کشورهای اسلامی همچون سوریه و عراق، حضور داشتند و تنها اقدام آنها مسلمان کشی بود.
جمعه گذشته بود که یک گروه تروریستی تکفیری در مصر یک مسجد را در سینا منفجر کرد و بیش از ۳۰۰ نفر از مسلمانان را به قتل رساند و اکنون در چنین شرایطی است که نتانیاهو ایران و سوریه را تهدید نظامی می‌کند.
اگر ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون جرأت ورود به سوریه را نکرده است، به خاطر حضور نیروهای ایران و حزب‌الله در این کشور است.
از این به بعد نیز این رژیم باید حضور ایران در سوریه را تحمل کند چون چاره‌ای ندارد، البته حضور نظامی ایران باعث خواهد شد تا صهیونیست‌ها دست و پای خود را بیشتر جمع کنند.
چندی پیش نیز مقامات رژیم صهیونیستی نبرد با ایران در سوریه را قطعی دانسته بودند.
مقامات صهیونیستی با توجه به افزایش شمار نیروهای جبهه مقاومت در سوریه، حضور متحدین تهران در همسایگی اسرائیل را غیرقابل تحمل خوانده و گفتند جنگ در سوریه با ایران حتمی و اجتناب‌ناپذیر است. البته جمهوری اسلامی ایران به واسطه حزب‌الله لبنان در کنار مرزهای سرزمین‌های اشغالی حضور دارد، اما با وجود سوریه، این حلقه جبهه مقاومت علیه صهیونیست‌ها تنگ‌تر می‌شود.
هر چند پیش از این نیز مناسبتی برای تعیین تکلیف برای ایران وجود نداشت، اما اکنون با پیروزی مقتدرانه نظامی بر داعش، بسیار کمتر از آنچه که آمریکایی‌ها پیش‌بینی می‌کردند(۲۰ تا ۳۰ سال)، قدرت و توانمندی بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران را در حوزه نظامی و دفاعی نشان می‌دهد که می‌تواند در صورت اقدام از سوی سران رژیم اسرائیل، عملیاتی شده و طعم آن را نیز ارتش صهیونیستی بچشد.
در حالی اسرائیل مجبور به تحمل ایران در سوریه است که مقامات آمریکایی مدغی شدند امیدوارند که از ادامه حضور ارتش آمریکا در شمال سوریه که بیشتر تحت سیطره گروه مسلح موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) است، برای اعمال فشار به «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه برای واگذاری امتیازاتی در مذاکرات صلح «ژنو» بهره گیرند.
روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست در گزارشی در این خصوص نوشت، مذاکرات صلح ژنو درخصوص سوریه پایان ماه جاری میلادی از سرگرفته می‌شود. این گزارش اینگونه ادامه داد که خروج ناگهانی آمریکا از سوریه می‌تواند موجب شود که اسد تمام قلمرو سوریه را در اختیار بگیرد و حیات سیاسی وی تضمین شود. این مسئله یک پیروزی برای ایران و شکستی برای ایالات متحده محسوب می‌شود.


کد مطلب: 102016

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/102016/تحمل-حضور-ایران-سوریه-اسرائیل-یک-باید

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir