کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گوجه فرنگي‌هاي جديد، دشمن سرطان

28 تير 1390 ساعت 18:29

مترجم : ونداد الوندي‌پور

سياست روز: تاكنون مطالب زيادي درباره خواص منحصر به فرد گوجه فرنگي و فوايد آن براي سلامتي انسان منتشر شده است. گوجه فرنگي به علت داشتن ويتامين ها، املاح معدني و آنتي اكسيدان‌هاي فراوان، كمك شاياني به سلامتي بدن مي كند و براي مبارزه با بيماري‌هاي قلبي و بخصوص سرطان، بسيار مفيد است.


به گزارش سياست روز به نقل از روزنامه «جاگران پست» انگليس، اخيرا هم دانشمندان انگليسي گوجه فرنگي جديدي توليد كرده اند كه از نظر املاح و ويتامين‌ها و بخصوص سلنيوم كه يك آنتي اكسيدان قوي است غني شده و مي تواند نقش مهمي در پيشگيري از ابتلاء افراد به سرطان ايفا كند.
گوجه فرنگي‌هاي جديد كه از نظر اندازه بزرگتر از گوجه فرنگي‌هاي معمولي هستند، توسط كمپاني غذايي «ماركس و اسپنسر» توليد شده است. مسئولان اين كمپاني مي گويند گوجه فرنگي‌هاي توليد شده، بيشتر از گوجه فرنگي‌هاي معمولي ضد سرطان هستند و خوردن آنها مي تواند مقاومت و قدرت ايمني بدن را تا حد زيادي بالا ببرد.
گوجه فرنگي علاوه بر سلنيوم، حاوي ماده غذايي ليكوپنس است كه يك آنتي اكسيدان قوي به حساب مي آيد. ليكوپنس علاوه بر داشتن خواص ضد سرطان، براي پوست هم بسيار مفيد است و مي تواند مانع از چروك و فرسوده شده پوست شود. اين گياه همچنين منبع غني ويتامين C و ويتامين A است.


کد مطلب: 104

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/news/104/گوجه-فرنگي-هاي-جديد-دشمن-سرطان

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir