کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

احتمال انفجار هسته‌ای در بندر بیروت!

تاکنون آمریکایی‌ها از سلاح هسته‌ای علیه مردم ژاپن و انگلیسی‌ها از این سلاح در استرالیا علیه بومیان این کشور استفاده کرده‌اند که فجایع بزر

20 مرداد 1399 ساعت 23:12


تاکنون آمریکایی‌ها از سلاح هسته‌ای علیه مردم ژاپن و انگلیسی‌ها از این سلاح در استرالیا علیه بومیان این کشور استفاده کرده‌اند که فجایع بزرگی را به بار آورده است. آزمایش‌های هسته‌ای که از سوی کشورها و رژیم‌های دارای این سلاح ویرانگر و نامتعارف انجام می‌شود، برای آزمون تأثیرات این سلاح بر افراد، محیط زیست پیرامون، قدرت تخریب و البته قدرت نمایی برای دنیا است. به هر حال این سلاح ویرانگر اکنون در اختیار چندین کشور و رژیم قرار دارد که سابقه استفاده از آن را نیز در کارنامه خود دارند. برخی از کشورها نیز گرچه دارای سلاح هسته‌ای هستند اما تاکنون از این سلاح استفاده نکرده‌اند و تنها برای موازنه قدرت از آن بهره می‌برند.
رژیم صهیونیستی بر اساس اسناد و مدارک موجود بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد، این رژیم حتی قوانین و معاهدات بین المللی در زمینه انرژی هسته‌ای صلح آمیز و غیر صلح آمیز را رعایت نمی‌کند و به هیچ یک از قوانین آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز پایبند نیست. رژیم صهیونیستی بارها جمهوری اسلامی ایران را تهدید به حمله اتمی کرده است، این تهدید از آنجا سرچشمه می‌گیرد که رژیم اسرائیل با توجه به تشکیل کشوری غیرقانونی و غیر مشروع، پایبند به قوانین و معاهدات بین المللی نیست و خطری جدی و بالقوه برای صلح و امنیت جهانی به حساب می‌آید، با این وجود، چنین رژیمی زیر چتر حمایتی کشورها و رژیم‌هایی چون آمریکا و اروپایی‌ها قرار دارد و از یک حاشیه امن برخوردار است.
با توجه به این که لبنان کشوری در مرزهای سرزمین اشغالی فلسطین است و در این کشور سازمانی به نام حزب الله لبنان قرار دارد که از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران برخوردار است، یک نبرد و جنگ غیر رسمی با لبنان و ایران شکل گرفته است که با توجه به قدرت افزایی جمهوری اسلامی ایران در زمینه نظامی و نفوذ منطقه‌ای جرأت و جسارت تقابل رو در رو با ایران در وجود صهیونیست‌ها دیده نمی‌شود.
صهیونیست‌ها این سخن قاطع حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا را هیچگاه از یاد نخواهند برد که فرمودند، «اگر اسرائیل دست از پا خطا کند، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.»
اما ماجرای انفجار بندر بیروت که یک انفجار بسیار بزرگ و مهیب بود، ابعاد گسترده و گوناگونی دارد. در دشمنی اسرائیل با لبنان تردیدی وجود ندارد و همواره صهیونیست‌ها تهدید جدی برای این کشور بوده‌اند.
براساس آنچه که نادر طالب زاده درباره احتمال حمله هسته‌ای به بیروت مطرح کرده، می‌توان این موضوع را نیز در کنار دیگر گمانه زنی‌های طرح شده در انفجار بندر بیروت با دقت بیشتری بررسی کرد.
«گوردون داف» سردبیر سایت خبری تحلیلی آمریکایی veterns tody ادعا کرده است که انفجار مهیب بیرون نتیجه شلیک دو موشک اسرائیلی «گابریل» و «دلیله» بوده است. موشک «دلیله» موشکی از نوع کروز با برد ۱۵۰ کیلومتر است که در صورت حمل کلاهک هسته‌ای، معادل ۶ کیلوتن «تی.ان.تی» قدرت انفجاری دارد که از هواپیمای جنگنده اف ۱۶ شلیک شده است.
در این میان اظهارات ترامپ در نخستین ساعات انفجار که گفته بود، «بر اساس نظرات ژنرال‌های ارشد ارتش آمریکا، حادثه انفجار در بندر بیروت، یک انفجار ناشی از بمب بود» نباید نادیده گرفت، هر چند او روز بعد، اظهارات خود را تعبیر داد و گفت هنوز کسی نمی‌داند آیا انفجار، بر اثر یک حمله بوده یا نه! نیترات آمونیوم بر اساس نظرات کارشناسان، به خودی خود قابلیت انفجاری ندارد اما ظرفیت اشتعال آن بالا است. در فیلم‌هایی که از صحنه انفجار تهیه و منتشر شده دو انفجار قوی دیده می‌شود و این نظریه را قوت می‌بخشد که، عامل انفجار، بمب یا موشک‌هایی بوده که از راه دور شلیک شده و احتمال استفاده از موشک با کلاهک هسته‌ای از سوی اسرائیل را نیز قوت می‌بخشد. حالت قارچی شکل دود متصاعد شده از انفجار در بندر بیروت نیز بسیار شبیه انفجار هسته‌ای بود، هر چند برخی اعتقاد دارند گرچه این انفجار شباهت‌هایی به انفجار هسته‌ای داشت، اما همه آنچه که یک انفجار هسته‌ای دارد را نداشت.
همه این مطالب، گمانه زنی‌ها و احتمالاتی است که می‌تواند با بررسی بیشتر به نتیجه برسد، قطعاً انفجار هسته‌ای با تشعشعات رادیو اکتیو همراه خواهد بود که بر پیرامون خود و افراد و اجزای جاندار منطقه تأثیر منفی خواهد گذاشت.
آمریکایی‌ها زمانی که به عراق حمله کردند، از سلاح هسته‌ای و اورانیوم ضعیف شده استفاده کردند که آثار آن بر روی مردم و کودکانی که پس از این حملات به دنیا آمدند، مانند تاثیراتی بود که حمله هسته‌ای آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی برجاگذاشته بود.
قدر مسلم نمی‌توان چنین احتمالی را نادیده گرفت، چرا که رژیم اسرائیل، از وجود لبنان در کنار خود با حضور حزب الله که مانعی بر سر راه اشغال این کشور از سوی رژیم صهیونیستی است، عصبانی است. نابودی زیرساخت‌های لبنان هدفی است که اسرائیلی‌ها آن را دنبال می‌کنند و اکنون ویران شدن بندر و شهر بیروت که مهمترین مکان برای صادرات و واردات کالا به کشور لبنان است، اسرائیل را به بخش بزرگی از هدف خود رساند و البته در ادامه آن قصد بر این است تا پس از انفجار، اغتشاش و آشوب در لبنان شدت گیرد و یک ضدیت با حزب الله لبنان در داخل آغاز شده و مقصر اتفاقات، این گروه معرفی شود. لبنان اکنون دستخوش اتفاقات و تحولاتی است که پیش بینی آینده آن با توجه به شرایط پیرامونی مشکل است اما آنچه که اکنون بیش از گذشته اهمیت دارد، حمایت ایران از این کشور در شرایط موجود است. جمهوری اسلامی با رایزنی و دیپلماسی خود می‌تواند روسیه و چنین را در این مسیر همراه کند، چرا که آنها نیز در صورت اشغال این کشور از سوی رژیم صهیونیستی زیان خواهند دید.
برای اثبات موضوع استفاده از سلاح هسته‌ای از سوی رژیم اسرائیل در انفجار بندر بیروت نیز یک گروه بی‌طرف از کارشناسان هسته‌ای تشکیل شود تا در این زمینه بررسی‌های دقیق انجام دهد تا به نتیجه برسد.

نویسنده: محمد صفری


کد مطلب: 114861

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/editorial/114861/احتمال-انفجار-هسته-ای-بندر-بیروت

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir