?>?> سیاست روز - همه آنچه که باید درباره وزیر جدید ارشاد بدانید - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سیدعباس صالحی سیزدهمین وزیر ارشاد شد

همه آنچه که باید درباره وزیر جدید ارشاد بدانید

29 مرداد 1396 ساعت 23:11


«سیدعباس صالحی» توانست به عنوان سیزدهمین وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دوازدهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد.
در جلسه رای اعتماد به وزرای دولت دوازدهم ۲۸۸ نماینده در خانه ملت دیروز ۲۹ مردادماه حضور داشتند، نمایندگان مجلس با ۲۴۲ رای موافق و ۲۵رای مخالف صالحی را به عنوان وزیر ارشاد دولت دکتر حسن روحانی برگزیدند.
سیدعباس صالحی پیش از این مسئولیت معاونت فرهنگی را در دولت یازدهم برعهده داشت و با وزرایی چون علی جنتی و سیدرضا صالحی امیری همکاری داشته است.
او در مدت حضورش در معاونت توانست بدهی ۶۴ میلیارد تومانی معاونت در ابتدای دولت یازدهم پرداخت کند، اصلاح سیستم یارانه از بن کاغذی به الکترونیکی، حل مشکل معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان، امضای تفاهم‌نامه به منظور تعیین تکلیف چاپ با وزرات صنعت و.. از آن جمله است، به عبارتی او در میان اهالی نشر بسیار محبوب است چراکه در واسپاری امور نمایشگاهی به صنوف هم نقش کلیدی در دولت قبل داشت و به عنوان معاون فرهنگی طی چهار سال رویس نمایشگاه‌ کتاب هم بود.
وی متولد ۱۳۴۲ در مشهد بوده و دارای تحصیلات دکترای فلسفه است؛ سید عباس صالحی از سال ۱۳۵۱ وارد حوزه علمیه مشهد شد، دروس مقدماتی، سطوح مقدماتی و عالی را در حوزه علمیه مشهد گذراند؛ از سال ۶۰ به حوزه علمیه قم عزیمت کرد و دروس خارج را تا سال ۶۸ در آن حوزه گذرانیده و مجددا به مشهد عزیمت داشته و در دروس خارج اساتید مشهد ادامه تحصیل داد، در سال ۷۶ مجددا به حوزه علمیه قم مراجعت تحصیلی و علمی داشت.
دروس مقدماتی را در مدرسه آقای موسوی‌نژاد و دروس سطح را در خدمت آقایان حضرات صالحی‌، مدرسی و فلسفی گذراند، در حوزه علمیه قم از دروس حضرات آیات وحید خراسانی، شیخ جواد تبریزی بهره‌مند شد، پس از عزیمت از مشهد در دروس حضرات آیات زنجانی و علم‌الهدی شرکت کرد.
وی همچنین در مباحث فلسفی از حضرات اساتید ابراهیمی دینانی، انصاری شیرازی و حسن‌زاده آملی بهره برده است. از ابتدای ورود در حوزه، فعالیت‌های تدریس داشت و به تدریس اصول فقه، شرح لمعه، معالم و مکاسب مشغول بود.
در سال ۶۵ تا ۶۷ سردبیر مجله حوزه و در سال ۷۳ تا ۷۶ مسئول دفتر تبلیغات اسلامی خراسان بود، از سال ۷۶ تاکنون در سه دوره متوالی عضو هیات مدیریه دفتر تبلیغات اسلامی (و سپس عضو هیات امنای آن) بود.
از سال ۷۶ مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های قرآنی و از همان سال عضو هیات تحریریه نشریات فقه اهل بیت و کاوش فقه در فقه اهل بیت بود. وی در ادامه فعالیت‌های خود سال ۷۸ مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه» را برعهده داشت که تاکنون ۱۷۶ شماره از آن منتشر شده است.
از سال ۶۱ در مجله حوزه به عنوان یکی از نویسندگان آن مشغول به فعالیت بود، همچنین از همکاران تفسیر راهنما از ابتدای فعالیت تا مراحل پایانی آن بود، ضمنا در پاره‌ای از پروژه‌ها و فعالیت‌های علمی، در مدیریت و یا د طراحی آن نقش‌هایی داشت چون: کاربرد دانش اصول در فقه و ...
از تالیفات وی می‌توان به، «‎تفسیر راهنما» اشاره کرد که در آن نقش ‎محقق را داشت، کتاب «حوزه و روحانیت»، «‎دانشگاه و دانشجو» از دیگر تالیفات اوست، البته ۲۲ مقاله هم نوشته که از آن جمله می‌توان به، ‎ابوذر امام، اسوه امام، ‎امام و سلوک تفسیری و... اشاره کرد.


کد مطلب: 100578

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/news/100578/همه-آنچه-باید-درباره-وزیر-جدید-ارشاد-بدانید

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir