کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گروه های فلسطینی بر رد مصوبات اجلاس منامه تاکید کردند

مبارزه مسلحانه برای مقابله با معامله قرن

6 تير 1398 ساعت 1:10


همزمان با محالفت گسترده مردم فلسطین با طرح سازش در نشست منامه، دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، مقاومت و مبارزه مسلحانه را تنها راه مقابله با طرح آمریکا موسوم به «معامله قرن» دانست.
«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در نشستی که برای مقابله با «معامله قرن» برگزار شد، اعلام کرد، «وحدت ملی» شعاری قابل اجرا برای مقابله با رژیم صهیونیستی و طرح‌های آن است.بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، النخاله ابتدا بندهای معامله قرن را به شرح زیر توضیح داد: اول: شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی دوم: نَه به دولت فلسطینی و الحاق بخش‌های باقی‌مانده به اراضی اشغالی. سوم: الحاق کرانه باختری به فلسطین اشغالی.چهارم: پایان مسأله فلسطین به عنوان مسأله امت عربی و مسلمانان.. پنجم: آوارگی بخش بیشتری از مسلمانان از کرانه باختری و فلسطین تاریخی. ششم: وارد کردن امت عربی به جنگ‌های دیگری و فرسایش آن در راستای منافع رژیم صهیونیستی. هفتم: اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای میزبان. هشتم: تبدیل باقی مانده ملت فلسطین به کارگر و برده پروژه صهیونیستی. نهم: ارائه کمک به برخی کشورهای عربی برای به نتیجع رسانده معامله قرن و مفاد آن.
دبیرکل جهاد اسلامی در ادامه ضمن تأکید بر طرحی این مفاد اعلام کرد: حفظ سلاح و مقاومت در برابر رژیم اشغالگر اسرائیل از مهم‌ترین عوامل و وظایف برای مقابله با معامله قرن است.وی گفت: باید مسیر مقاومت و مبارزه مسلحانه را انتخاب کنیم و به عده‌ای اجازه ندهیم که بگویند آنچه فلسطینی‌ها قبول می‌کنند ما نیز می‌پذیریم.
«عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه سعودی هفته جاری اعلام کرد: این فلسطینی‌ها هستند که تصمیم نهایی را می‌گیرند چرا که این مساله آنهاست و به نظر من هر چه فلسطینیان بپذیرند دیگران هم خواهند پذیرفت نشست منامه که قصد دارد سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با معامله قرن را مورد بررسی قرار دهد . در همین هیأت آمریکایی که برای شرکت در نشست اقتصادی منامه به بحرین سفر کرده است با پادشاه این کشور دیدار کرد.چارچوب هیأت آمریکایی شامل «جرد کوشنر» مشاور ارشد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «جیسون گرینبلات» فرستاده ترامپ در غرب آسیا و «برایان هوک» فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین دیدار کرد.هیأت آمریکایی نامه‌ای از جانب ترامپ را تقدیم پادشاه بحرین کرد که در این نامه به روابط دوستانه و همکاری بین دو کشور پرداخته شده و از برگزاری نشست منامه موسوم به «کارگروه صلح برای شکوفایی» قدردانی شده است.
مردم بحرین در اعتراض به برگزاری نشست منامه و حضور صهیونیست‌ها در این کشور تجمع کردند و پرچم فلسطین را بر فراز ساختمان‌ها برافراشتند.شماری از مردم بحرین همزمان با برگزاری نشست ضد فلسطینی منامه و حضور صهیونیست‌ها در کشورشان پرچم فلسطین را در کنار پرچم کشور خود بر فراز ساختمان‌ها به نشانه اعتراض برافراشتند و تصاویر آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشتند.مردم بحرین همچنین با تجمع و راهپیمایی در مناطق مختلف، این نشست را محکوم و موضع آشکار و رسمی خود را در بیانیه‌ای اعلام کردند.
«استفان والت» استاد آمریکایی دانشگاه هاروارد معتقد است که هدف از «معامله قرن»، دائمی کردن کنترل رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری است. تحلیلگر برجسته و نظریه‌پرداز مطرح روابط بین‌الملل در آمریکا در واکنش به آغاز نشست منامه به منظور رونمایی از طرح موسوم به معامله قرن درباره فلسطین گفته که هدف این طرح تسهیل صلح در منطقه نیست و قصد آن، دائمی کردن تسلط رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری است. در این میان یک منبع دولتی بحرین در گفتگو با شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی گفت اگر پیشرفتی سیاسی حاصل شود بحرین اولین کشوری خواهد بود که با تل آویو رابطه برقرار می‌کند.
غربی ها در حالی به دنبال فروش فلسطین در نشست منامه هستند که یک پایگاه تحلیلی با استناد به گزارشی نوشت، دولت انگلیس سال گذشته و زمانیکه صهیونیست‌ها، معترضان فلسطینی را در مرز غزه به ضرب گلوله می‌کشتند، مجوز فروش ۱۴ میلیون پوند تسلیحات به این رژیم را صادر کرد.پایگاه تحلیلی «میدل‌ایست آی» در گزارشی فاش کرد که دولت انگلیس سال گذشته، مجوز فروش ۱۴ میلیون پوند تسلیحات به رژیم صهیونیستی را در حالی صادر کرد که نظامیان اسرائیل به شلیک عامدانه به معترضان فلسطینی در مرز غزه متهم بودند. خبر دیگر آنکه وزارت خارجه عمان از تصمیم این کشور برای گشایش سفارت در شهر رام‌الله واقع در کرانه باختری خبر داد.خالد مشعل رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در پیامی به ملت فلسطین و امت اسلامی و عربی مخالفت قاطع این جنبش با معامله قرن و کنفرانس اقتصادی بحرین را اعلام کرد. همچنین ماتیاس شماله، مدیر امور غزه در آژانس امداد و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) طرح اقتصادی آمریکا برای حل و فصل منازعات خاورمیانه را "ساده‌لوحانه" خوانده است.


کد مطلب: 109606

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/109606/مبارزه-مسلحانه-مقابله-معامله-قرن

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir