?>?> امنیت غذایی مردم و کیک‌های حاوی قرص | سیاست روز
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۱
کد مطلب : 112018
دشمن در حال اجرای فاز تازه‌ای از جنگ روانی است

امنیت غذایی مردم و کیک‌های حاوی قرص

امنیت غذایی مردم و کیک‌های حاوی قرص

در چنین مواقعی تکذیب کارساز نیست باید تأیید کرد و هشدار داد.
تکذیب موضوعی که در جامعه رخنه کرده و دهان به دهان می چرخد و فیلم و عکس آن بازنشر می شود، از ریشه اشتباه است.
مسئولین امر در این مواقع باید پس از مشاهده اتفاق دست به تکذیب نزنند بلکه به بررسی و تجزیه و تحلیل آن بپردازند و به مردم بگویند که موضوع را رسیدگی و در اسرع وقت به آگاهی مردم خواهند رساند.
موضوع کیک های آلوده به قرص را می گوییم، همان هایی که در برخی مناطق کشور دیده شده و فیلم های آن نیز پخش شده وباعث نگرانی خانواده ها گشته است.
چنین اقداماتی، دنباله حوادثی است که در آبان ماه اتفاق افتاد، با فتنه ای که در روزهای پایانی آبان ماه امسال شکل گرفت، دشمنان توانستند به بهانه بنزین چند روزی را غبارآلود کنند و هزینه هایی را به مردم، کشور و انقلاب وارد کنند.
خاموشی فتنه آشوب و بلوا ایان فتانه نیست، از جای دیگر بیرون می زند و این ناامن سازی در زمینه های دیگر نیز بروز می کند.
قرار نیست که همواره اتفاقات در کف خیابان های شهرهای کشورمان رخ دهد و با شرارت علنی و عریان و وحشیانه برخی اشرار و فتنه گران جمعی از مردم بیگناه جان خود را از دست بدهند، اماکن عمومی و خصوصی ویران شود و امنیت شهر و کشور به خطر بیفتد. راه های بسیاری برای دشمنان وجود دارد تا بخواهند امنیت را در میان مردم بر هم برنند.
امنیت روانی مردم اکنون هدف قرا گرفته و اگر جلوی عملیات روانی دشمن در اجرای پروژه های خود، گرفته نشود، می تواند تبعات زیادی داشته باشد.
بیماری فصلی آنفلوآنزا یک بیماری ای است که در فصل سرما در همه کشورهای دنیا شیوع پیدا می کند و حتی منشأ اینگونه بیماری های ویروسی کشورهای دیگر است و به ایران نیز سرایت می یابد. حتی چند سال پیش شیوع آنفلوآنزا خوکی و مرغی در دنیا قربانیان زیادی داشت که در ایران با وجود سرایت کمترین تلافات را داشت.
اکنون چند روزی است که آنفلوآنزای جدید در ایران نیز شایع شده و البته چند تن از هموطنان نیز جان باخته اند اما همین موضوع از سوی رسانه های بیگانه که سابقه دشمنی با جمهوری اسلامی ایران دارند، با بزرگنمایی و یک کلاغ چهل کلاغ کردن، سعی دارند جلوه یک فاجعه به آن بدهند.
هنوز هم درباره بیماری آنفلوآنزا در ایران و شدت گسترش و تلفات آن در رسانه های بیگانه و فضای مجازی دروغ پردازی های بسیاری می شود. این موضوع پایان نیافته، مسئله دیگری برنامه ریزی می شود، وجود قرص در کیک هایی که دانش آموزان در برخی شهرهای کشور آنها را دیده اند.
تکذیب این اتفاق در شرایطی که گستردگی رسانه های مجازی اجازه نمی دهد تا حتی یک مسئول فرصت فکر کردن داشته باشد، کار اشتباهی است که باعث دامن زدن بیشتر به آم موضوع می شود.
هر چند اگر هم سخنان تکذیب کننده درست باشد، اما آنقدر حجم انتشار و گسترش خبر دورغ بالا است که حتی اجازه تفکر به مخاطب را هم نمی دهد و بسیار سریع بر روی افکار عمومی تأثیر مستقیم خود را می گذارد.
جنگ روانی با استفاده از روش هایی که در رسانه های رسمی و غیر رسمی دیده می شود، در پی ایجاد ناامنی فکری و دهنی در میان مردم است. تسری این ناامنی فکری و ذهنی باعث می شود تا افکار عمومی از این پس به هر نکته ای، موضوعی، در هر مبحثی مانند مواد خوراکی و دیگر نیازمندی های لازم شک کند.
چنین اتفاقی باعث می شود، اعتماد مردم از محصولات داخلی از بین برود، وضعیت تغذیه نامناسب تر شود، شرایط تولیدی در کارخانه تولید مواد غذایی از حالت عادی خارج شود، اعتماد مردم به مراکز نظارتی و بهداشتی از بین برود و البته نارضایتی نیز در پی داشته باشد.
همه می دانند که شرایط به خاطر برجام در کشور چگونه است، اما قرار نیست که امنیت غذایی کشور نیز به خاطر آن به خطر بیفتد.
تحریم هایی که آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کرده، تازگی ندارد، همه این تحریم ها و حتی شدیدتر از آن، پیش از این نیز وجود داشته است اما هیچگاه تأثیر آن تا این اندازه نبوده است.
در این میان ضعف در کنترل و نظارت بر تحریم های اقتصادی و جنگ روانی که علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته مشهود است، چرا که مسئولین مرتبط با هر موضوع و مسئله ای بسیار دیر هنگام وار عمل شده و پاسخ می دهند، برای زهری که ریخته شده دیر پادزهر تهیه می شود و برای جلوگیری از تأثیر اقدام جنگ روانی واکسن هم تهیه نمی شود تا پیش گیری کند.
در واقع راه برای ورود دشمن از هر روزنه ای باز است تا بتواند تأثیر خود را بگذارد. مسئله کیک ها، آنفلوآنزا، فتنه ای که در روزهای پایانی آبان ماه رخ داد و حتی موضوع ایدز گرفتن اکثر مردم یک روستا در چهار محال و بختیاری از همان دست اقدامتی است که هم جنگ روانی درون آن است و هم جنگ فیزیکی و اقدام به آشوب و اغتشاش.
بارها گفته شده و دلسوزان تأکید کرده اند که باید همه دستگاه ها با توجه به شرایط موجود، هوشیارتر و آماده تر باشند و مردم را نیز با پیش بینی هایی که می کنند نسبت به اتفاقات آینده آگاه و هوشیار سازند اما باز هم می بینیم، مسئولین و رسانه ها در ایم مقولات یا ورود نمی کنند یا بسیار ضعیف وارد می شوند.
ماجرای کیک های حاوی قرص آخرین اقدام نخواهد بود و باید باز هم در انتظار اقداماتی باشیم که دشمنان برنامه ریزی کرده اند.اگر دیر بجنبیم شاید اتفاقات بدی بیفتد.

https://siasatrooz.ir/vdca6un6a49n6w1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی