?>?> پارازیت‌های سیاسی | سیاست روز
دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵
کد مطلب : 98211
فراخوان عمومی وزارت بهداشت برای بررسی امواج اختلال‌کننده ماهواره!

پارازیت‌های سیاسی

پارازیت‌های سیاسی

نزدیکی‌های انتخابات که می‌شود هر حرفی را از هرکسی می‌توانی بشنوی انگار نه انگار که همان شخص در بازه‌های زمانی قبلی نظراتی متفاوت داشت، این حکایت امروز وزارت بهداشت است که در چند ماهه منتهی به انتخابات ریاست جمهوری واکنش‌هایی درخصوص مسایلی مانند پارازیت نشان می‌دهد که عجیب و غریب به نظر می‌رسد یادمان نرفته که وزیر بهداشت در مقاطع مختلفی درباره ثابت نشدن آثار زیانبار پارازیت گفته است اما وزارت‌خانه متبوعش امروز طرح کمپینی برای بررسی آثار پارازیت را ارائه می‌کند!!!!

موضع‌گیری قبلی وزارت بهداشت درباره پارازیت‌ها
چندی قبل بود که وزیر بهداشت در واکنش به اعلام سرطان‌زا بودن تشعشعات و پارازیت‌ها گفت: تاکنون مدرکی در این باره ارائه نشده است و بدون مدرک نمی‌توان در مورد رابطه پارازیت و سرطان، کلی‌گویی کرد. وی گفته بود که وقتی خبر را دیدم، برای دکتر سیاری معاون بهداشت وزارتخانه و دکتر ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری این مطلب را نوشتم که سه سال است از شما درخواست داریم اگر مدرکی دال بر اینکه پارازیت‌ها مضر است، در اختیار دارید ارائه دهید.
همان موقع وزیر بهداشت با بیان اینکه مقام معظم رهبری، هیأت دولت و مجلس به این موضوع حساس هستند، ادامه داد: ما از این آقایان خواسته‌ایم که اگر مدرکی در این زمینه دارند ارائه دهند چراکه مطمئنم که اثرگذار خواهد بود و اگر ندارند، کلی‌گویی نکنند؛ باید با مدرک صحبت کنیم. سال اولی که شروع به کار کردیم از این آقایان و البته گروه‌های دیگری خواستیم که پارازیت‌ها و امواج را در نقاط مختلف کشور و بخصوص در تهران بررسی کنند. در این خصوص دستگاه‌هایی مانند سازمان انرژی اتمی و وزارت ارتباطات نیز به طور مستقیم مسئول هستند.
قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اینکه چنانچه به ما مدرک علمی ارائه دهند که این امواج برای سلامت انسان مضر است، حتماً اقدام می‌کنیم، خاطرنشان کرد: در این زمینه مقام معظم رهبری نیز به رئیس‌جمهور فرمودند و روی آن حساس هستند. اما آنچه که علمی و محکمه‌پسند باشد، تاکنون ارائه نشده است. به دوستان دستور دادم اگر چیزی دارند ارائه بدهند که ما هم اعلام کنیم. حداقل می‌گوییم آنچه که حق مردم بوده و وظیفه ما از نظر حرفه‌ای و اخلاقی بوده را انجام داده‌ایم. حتماً اگر گزارش جدیدی در مورد رابطه پارازیت‌ها و امواج با سرطان باشد را اعلام می‌کنیم و چیزی برای مخفی نگه داشتن وجود ندارد.

واکنش انتخاباتی وزارت بهداشت!!!
اما روز گذشته با تیتر: «فراخوان عمومی وزارت بهداشت برای بررسی موضوع پارازیت‌ها/ چرا دانشگاه‌های معتبر سکوت کرده‌اند؟» از قول رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نوشته است که اینکه وزارت بهداشت هنوز نتوانسته درخصوص پارازیت‌ها واکنش قاطعی نشان دهد به این دلیل است که مستند علمی و معتبری در دست ندارد!!!
علی گورانی، رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت در مورد پیگیری‌های وزارت بهداشت درخصوص پارازیت‌ها به خبرنگار ایلنا گفته که برابر استاندارد ایران انرژی پرتوها هیچ گاه نباید بیش از ۶۱ ولت به مردم برسد. اکنون همه سیستم‌های رادیویی ما در محدوده قانونی قرار داد و پارازیت‌ها در ایران در محدوده استاندارد قرار گرفته است.
گورانی با اشاره به اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر اینکه اطلاعات مستندی درخصوص پارازیت‌ها در دست نداریم، گفت: این اظهارات به این موضوع باز می‌گردد که اعداد به دست آمده از استاندارد قانونی بیشتر نیست. یک اصلی در دنیا وجود دارد به نام "آلارا"، به این معنی که تا جایی که امکان دارد؛ پرتوها را باید کاهش داد. این موضوع هم توجیه اقتصادی و هم توجیه منطقی دارد. به‌ عنوان مثال گفته می‌شود تا حد امکان بهتر است؛ کمتر از تلفن همراه استفاده شود، اما به طور کلی هیچ مستندی وجود ندارد که اصلا نباید از تلفن همراه استفاده کنیم.
گورانی در مورد مستنداتی که وزارت بهداشت در زمینه پارازیت‌ها در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در زمینه آسیب‌های پرتوها نظر حقوقی و قانونی بدهیم، باید براساس مستندات علمی و معتبر باشد. اینکه وزارت بهداشت هنوز نتوانسته در این خصوص واکنش قاطعی نشان دهد به این دلیل است که مستند علمی و معتبر در دست نیست.
وی افزود: پیگیری‌ها در این خصوص را ادامه می‌دهیم، ولی براساس اطلاعات داخلی و خارجی مستندی در دست نیست که بتوان گفت در محدوده‌ای آسیب وجود دارد. به همین خاطر وزارت بهداشت بنا را بر احتیاط می‌گذارد. جنبه احتیاط به این معنا است که درخصوص پرتوها در دنیا ابهاماتی وجود دارد.
گورانی خاطرنشان کرد: بر این اساس به این نتیجه می‌رسیم که از آنجایی که ما در دنیا ماهیت پرتوها را به خوبی نمی‌شناسیم در این خصوص بهتر است؛ سهل‌انگاری نکنیم. یک مرکز تحقیقات سرطان وابسته به سازمان جهانی بهداشت وجود دارد که خطرات پدیده‌های مختلف را بعد از رسیدن به اعتماد علمی به جهانیان اعلام می‌کند. این مرکز خطرات پرتوهای رادیوفراکانس‌ها را در دسته "احتمالا سرطان‌زا" قرار می‌دهد؛ یعنی در این خصوص ابهام وجود دارد؛ نه می‌توان آن را رد کرد و نه می‌توان آن را قبول کرد.
گورانی درخصوص پیگیری‌های وزارت بهداشت در زمینه پارازیت‌ها گفت: وزارت بهداشت پیگیر موضوع پارازیت‌ها است و برای آگاهی در این مورد تقاضا هم وجود دارد. هر شخصیتی در هر رده علمی اگر اطلاعاتی درخصوص پرتوها در دست دارد به ما منتقل کند تا ما نیز آن را برای آگاهی شهروندان اطلاع‌رسانی کنیم.
وی تصریح کرد: مراکز دانشگاهی مانند صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت و... که دانشکده‌های تخصصی مخابرات الکترونیک دارند؛ اگر اطلاعاتی دارند در اختیار ما قرار دهند. اگر دلیل محکمی به دست آید؛ وزارت بهداشت آن را اعلام خواهد کرد.
رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت در پایان گفت: باید به این نکته توجه کرد که به عنوان مثال دانشگاهی مانند صنعتی شریف چرا در این خصوص سکوت کرده است، مگر دانشکده‌های برق و الکترونیک ندارد که بتواند به ما در این زمینه کمک کند؟ این دانشگاه در دنیا از رتبه قابل توجهی برخوردار است، ولی چرا درخصوص این پرتوها اظهار نظر نمی‌کند؟ علوم پزشکی در این مورد مصرف کننده اطلاعات دانشگاه‌ها است. این موضوع را به صورت فراخوان اعلام می‌کنیم تا هرکس در زمینه پرتوها اطلاعاتی دارد؛ برای روشن شدن ذهن مردم در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.

موضع‌گیری‌هایی که سود انتخاباتی نداشت!
فارغ از اینکه چرا معاونین وزارت بهداشت صحبتهای وزیر را مطالعه نکردند و یا اینکه چرا در همان بدو ورود خود مدارک و مستندات را به وزیر ارائه نکردند و یا حتی همان زمان کمپین تشکیل ندادند، این سوال مطرح است که اگر این افراد واقعا به سلامت جامعه حساس هستند چرا در قبال واردات مجدد پالم که خودشان آن را سرطانی اعلام کردند واکنش نشان ندادند؟!
چرا نام شرکت‌ها و آب معدنی‌های غیرقانونی را اعلام نکردند؟! چرا داعیه تست محصولات تراریخته که عدم سلامتش برای جهانیان اثبات شده مقاومت می‌کنند؟! چرا درباره استفاده از خمیر مرغ، ورود بیمارهای ویروسی واردات گوشت بوفالو و... سکوت کرده‌اند! همین‌هاست که شائبه انتخاباتی بودن صحبت درباره پارازیت‌ها را قطعیت می‌بخشد. اینکه چرا درباره شکست طرح تحول سلامت و مشکلات پیش رو صحبت نمی‌شود ولی درباره مسایلی که اتفاقا رسانه‌های معاند نیز برنامه‌ریزی وسیعی کرده‌اند صحبت به میان می‌آید؟! 

سوشیانت آسمانی

https://siasatrooz.ir/vdca6uno.49na615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی