?>?> سربازان صفر عرصه سیاسی کشور | سیاست روز
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
کد مطلب : 97041

سربازان صفر عرصه سیاسی کشور

سیاست قواعدی دارد که باید پیش از ورود به آن، آموخت، متأسفانه برخی سیاسیون در ایران...

سیاست قواعدی دارد که باید پیش از ورود به آن، آموخت، متأسفانه برخی سیاسیون در ایران این قواعد بازی را فرا نگرفته‌اند به همین خاطر در شرایط خاص باعث زیان‌‌هایی، هم برای خود و هم برای نظام اسلامی می‌شوند. انتخابات آن هم در رقابت ریاست جمهوری منصه بروز بلوغ سیاسی هر فرد و حزب سیاسی است. در این شرایط است که طرف‌‌های رقیب یکدیگر، می‌توانند آن را نشان دهند، برخی در این رقابت با بی‌اخلاقی‌‌های سیاسی خود، باعث ایجاد تنش‌‌ها و چالش‌‌هایی می‌شوند که دشمنان نیز از آن بهره برده و سوء استفاده می‌کنند.
جمهوری اسلامی ایران یک کشور عادی، معمولی و بی‌خاصیت نیست، به همین خاطر توجه بسیاری را به خود جلب می‌کند، این توجهات از سر دوستی و علاقه به انقلاب اسلامی نیست، بلکه از سر دشمنی است. به همین خاطر باید از سوء استفاده‌‌هایی که دشمن می‌برد، جلوگیری کرد.
انتخابات سال ۸۸ ثابت کرد که بسیاری از سیاسیون و خواص همچنان سرباز صفر عرصه سیاست هستند، که اگر نبودند، چنان اتفاقاتی پیش نمی‌آمد و آن همه هزینه‌‌های سیاسی ـ اقتصادی و اجتماعی به کشور وارد نمی‌شد.
در آن برهه از تاریخ سیاسی کشور یعنی وقایع سال ۸۸، زمینه برای دخالت و دامن زدن به فتنه برای دشمنان داخلی و خارجی آماده شد، در حالی که مشارکت بسیار بالای مردم پای صندوق‌‌های رأی که نشان از بلوغ سیاسی آنها داشت، می‌توانست به عنوان یک پیروزی و ظرفیت قوی برای انقلاب اسلامی در مواجهه با دشمنان باشد اما به خاطر فتنه به حاشیه رفت. یکی از دلایلی که باعث شکل‌گیری فضای انتخاباتی سال ۸۸ شد، ایجاد فضای دوقطبی با تقابل سخت که حتی به دشمنی میان رقبا کشیده شد و سپس به مخالفت با انقلاب اسلامی و دشمنی با آن انجامید.
ماجرای کاندیدا شدن آقای احمدی‌نژاد که دو دوره رئیس جمهور کشور بود، یک ماه است که در فضای رسانه‌ای به طور جدی پیگیری می‌شود.
سابقه‌ای که رئیس جمهور پیشین از خود به جا گذاشته است، با جنجال‌‌های سیاسی همراه است. اگر نگاهی کوتاه به رفتارهای او در دوران ریاست جمهوری به خصوص دور دوم بیندازیم، نمونه‌‌هایی از آن رفتارهای جنجالی غیر اصولی دیده می‌شود.
آیا او در رفتارهای سیاسی خود تغییری داده است؟ نمی‌توان به طور قاطع در این باره نظر داد، اما به خاطر این که قواعد بازی از سوی برخی سیاسیون و احزاب و تشکل‌‌های سیاسی فرا گرفته نشده است، باید علاج واقعه قبل از وقوع کرد.
دیدار احمدی‌نژاد در ۹ شهریور ماه گذشته با رهبر معظم انقلاب اسلامی و حواشی ساختگی این دیدار موجب شد حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۵ مهرماه و در درس خارج فقه به این موضوع بپردازند.
توصیه ایشان به آقای احمدی‌نژاد یک دوراندیشی سیاسی است که براساس فرموده رهبری، هم صلاح رئیس جمهور پیشین است و هم به صلاح انقلاب و کشور، چرا که برخی احزاب و سیاسیون بدشان نمی‌آمد که او خود را برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نامزد کند.
حضور او در انتخابات سال آینده قطعاً باعث شکل‌گیری فضای دو قطبی می‌شد، نکته‌ای که خواسته دشمنان خارجی و داخلی است، اما درایت و هوشیاری رهبر معظم انقلاب بهانه را از دست برخی گرفت و اگر در انتخابات ریاست جمهوری آینده فضای سیاسی کشور مغشوش شود و با چالش‌‌ها و تنش‌‌هایی همراه گردد، مسئولیت برگردن آنهایی است که با تحریک فردی مانند احمدی‌نژاد می‌خواستند، آب را گل‌آلود کنند. تأکید رهبری نظام که در سخنان ایشان در درس خارج فقه دیده می‌شود، بر روی جلوگیری از بروز اختلافات و فضای دوقطبی است.
ایشان در این زمینه فرموده‌اند؛ «... بین برادران مؤمن اختلاف سر این چیزها هیچ مصلحت نیست. شما یک چیزی بگویید، آن یک چیزی بگوید. یک نفر سومی هم منتظر باشد، به مجردی که شما با هم دعوا کردید، او بیاید از میانه سود خودش را ببرد؛ بر دارد ببرد. اینها را باید مراقب بود، امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد. به خصوص نیروهای مؤمن، نیروهای پای کار، سعی کنند از این چیزها اختلاف به وجود نیاورند.»
آقای احمدی‌نژاد هم با انتشار نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب، تبعیت خود را از توصیه ایشان اعلام کرد. هر چند در نامه نکاتی وجود دارد که برای جلوگیری از حواشی بیشتر و ایجاد اختلاف از پرداختن به آنها می‌گذریم و امیدواریم که دیگران هم به آن ورود نکنند تا فضای سیاسی کشور تا زمان انتخابات ریاست جمهوری آینده، آرام و بانشاط باشد.
همواره خطر از سوی سربازان صفر عرصه سیاسی، کشور را با مشکل روبرو ساخته است. اندکی تلاش کنند تا درجه بگیرند.

مولف : محمد صفري
https://siasatrooz.ir/vdca6wno.49n0y15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی