?>?> دلالان تحریم به فکر شغل دیگری باشند | سیاست روز
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۵
کد مطلب : 92028
روحانی در جمع کارگران کشور:

دلالان تحریم به فکر شغل دیگری باشند

دلالان تحریم به فکر شغل دیگری باشند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند در مذاکرات فقط دنبال حل مسأله هسته‌ای هستیم، گفت: دلالان تحریم به فکر شغل دیگری باشند.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دولت، حسن روحانی ديروز در بیست و ششمین جشنواره ملی امتنان از جامعه کار و تولید که در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار شد، اظهار داشت: روزی که در این کشور بیکاری نباشد آن روز، روز عزت ایران و اسلام است. عزت برای خانواده ایرانی آن زمانی است که فرزندان این مرز و بوم بر سر کار و فعالیت باشند.
وی با بیان اینکه ما به جمهوری اسلامی ایران و به اسلام افتخار می‌کنیم،‌ گفت: عزت اسلامی روزی است که در این کشور فقیر نباشد، عزت ایران ما و اسلام ما با همبستگی، تلاش و کوشش محقق می‌شود و همه ما باید در صف واحد قرار بگیریم.
رئیس قوه مجریه با تأکید بر اینکه کارآفرینان، کارگران و دولت باید در یک صف واحد قرار بگیرند، افزود: ما در مسیر سه‌جانبه‌گرایی می‌توانیم به توسعه برسیم، مهمترین ستون توسعه کشور کار و کارگر است اما آیا بدون کارآفرین فضای کار به وجود می‌آید و آیا بدون هماهنگی دولت و کارگر و کارآفرین می‌توانیم مسیر توسعه را بپیماییم؟
روحانی ادامه داد: یادمان نرود در سال ۹۱ رشد توسعه کشور منفی ۶.۸ درصد بود و این به معنای قفل زدن در مسیر کوشش و تلاش و توسعه کشور است و همچنین یادمان نرود در سال ۹۲ همچنان رشد اقتصادی ما منفی ۱.۹ درصد بوده است.
وی با بیان اینکه کشور دو سال پیاپی رشد منفی را تجربه کرد، اظهار داشت: با همت شما کارگران، حمایت و ایثار مردم و حمایت‌های مقام معظم رهبری افتخار داریم که به دنیا بگوییم بعد از دو سال در سال ۹۳ ایران دارای رشد مثبت بود و ان‌شاءالله این رشد مثبت را ادامه خواهیم داد.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: بدون رشد مثبت اشتغالزایی برای بیکاران امکان‌پذیر نیست و ما نیز در این میان دو هدف مهم را دنبال می‌کنیم که اولین هدف صیانت از کارگران است.
روحانی افزود: بنده بارها به وزیر کار گفته‌ام تمام توان را به کار بگیرید تا کارگری بیکار نشود، ما باید از اشتغال کارگران و ادامه فعالیت آنان صیانت کنیم.
وی ادامه داد: هدف دوم ما این است که برای آنانی که تا امروز فرصت شغلی نیافته‌اند، فرصت اشتغال به وجود آوریم.
رئیس قوه مجریه تأکید کرد: تولید باید رشد کند، اقتصاد نفتی باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کرده و ما باید روی پای خودمان بایستیم تا سرمایه در کشور بر روی زمین مستقر شود.
وی با تأکید بر اینکه ما ایران توسعه‌یافته را می‌خواهیم، گفت: توسعه کشور در گروی حمایت همزمان از کارگران و کارآفرینان است.
وی افزود: همه باید دست به دست هم دهیم، با شعار، نمی‌توانیم در این کشور توسعه به وجود بیاوریم. دولت و ملت در سالی که سال همدلی است باید همدلانه و همکارانه در کنار یکدیگر فضای کار و اشتغال و توسعه و تولید را بالا ببرند، البته برای رشد تولید ما نیاز به اخلاق داریم و این جای تردید نیست.
روحانی با بیان اینکه برای توسعه نیاز به فرهنگ کار و وجدان کار داریم، گفت: اما در کنارش نیاز به فناوری نو داریم و نیاز به مدیریت کارآمد داریم، نیاز به سرمایه‌گذاری و حضور کارآفرینان در این کشور داریم. وی ادامه داد: دولت در طول ۲۰ ماه گذشته تلاش کرده تا قدرت مردم به آن صورت گذشته کاهش پیدا نکند و لذا مهار تورم در دستور کار دولت بوده است.
وی افزود: شما سال ۹۲ و ۹۳ را با سال‌های گذشته مقایسه کنید. در دولت یازدهم افزایش حقوق کارگران بر مقدار تورم متوسط سالانه برای اولین‌ بار پیشی گرفته است. اگر رشد تورم ما ۱۵ درصد بوده، حقوق کارگران ۱۷ درصد اضافه شده است.
رئیس‌جمهور تاکید کرد: من همین جا به وزیر محترم کار تاکید می‌کنم که برای بازنشستگان و کمک به بازنشستگان فکر جدی شود. آنها در تنگدستی هستند و برای حل معضلات کارگران قدم‌های جدی‌تری برداریم.
روحانی خاطرنشان کرد: ما متشکریم از وزارت تعاون و کار و رفاه که توانست برنامه دولت را در سال ۹۳ اجرایی و عملیاتی کند. برای اولین بار ۸.۵ میلیون نفر کسانی که دارای دفترچه بیمه درمانی نبودند امروز دارای دفترچه بیمه درمانی هستند، این قولی بود که در انتخابات به ملت ایران داده بودم که هیچ ایرانی نباشد مگر آنکه دفترچه بیمه درمانی داشته باشد و مسئله سلامت، بهداشت و درمان از مشکلاتش کاسته شود که به این ۲ وعده در سال ۹۳ عمل کردیم و ادامه خواهیم داد.
روحانی خاطرنشان کرد: همین جا اعلام می‌کنم که همه ۸.۵ میلیون نفری که بیمه شدند، بیمه درمانی مخصوص ۹۳ نبوده و این بیمه سال به سال تمدید خواهد شد و نگران تمدید نباشند. وی تاکید کرد: اگر کارگرانی هستند که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند همین جا به وزیر محترم جناب دکتر ربیعی دستور می‌دهم که این مسئله را دنبال کند.
رئیس‌جمهور تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند در ماجرای مذاکرات هسته‌ای دولت تنها دنبال این است که یک معضل به نام پرونده هسته‌ای را حل کند، پرونده هسته‌ای و حل آن اولین گام برای حل معضلات اساسی است.
وی اظهار داشت: دشمن دو معضل را برای ملت ما به ناروا ایجاد کرده است. بدخواهان این ملت اول به ما تهمت زدند و گفتند ایران به دنبال سلاح مخرب اتمی است. دوم اینکه در کنار این تهمت ساز و کار غلطی را ایجاد کردند تا سیستم بانکی ما را فلج کنند، تا سرمایه‌ای وارد کشور نشود، تا خرید و یا صادرات و فروش با مشکل مواجه شود.
روحانی با اشاره به اینکه در مذاکرات هسته‌ای به دنبال دو مسئله هستیم، گفت: اول رفع اتهامات. ما می‌خواهیم به دنیا ثابت کنیم که بدخواهان ما به جهان دروغ گفتند. ایران به دنبال فناوری صلح‌آمیز بوده، نه به دنبال ساخت بمب مخرب ویرانگری که طبق فتوای مقام معظم رهبری آن بر ما حرام است و ممنوع است و ثانیا در این مذاکرات می‌خواهیم مشکلات و معضلاتی که بدخواهان پیش پای ملت ما به وجود آوردند، آن مشکلات را برداریم.
روحانی با بیان اینکه با توافق نهایی که اگر طرف ما اراده جدی داشته باشد، در ماه‌های پیش‌رو امکان‌پذیر است و شرایط تولید در ایران به مراتب بهتر خواهد شد، اظهار داشت: دلالان تحریم از هم‌اکنون به فکر شغل دیگری باشند. وی ادامه داد: ما به حول و قوه الهی با حمایت مقام معظم رهبری و با حمایت ملت ایران راه تعامل سازنده با جهان را ادامه خواهیم داد.
رئیس‌جمهور افزود: کسی در دنیا نمی‌تواند فشار بر ایران و تحریم بر ایران را در ماه‌های آینده و سال‌های آینده ادامه دهد. روحانی با تاکید بر اینکه سازمان تحریم در حال فروریزی کامل است، گفت: ۱+۵ به خوبی بداند که دولت و ملت در کنار هم هستند و پشتیبان هم هستند، مخصوصا در سال همدلی و در سال همزبانی همه ما برای توسعه این کشور باید تلاش کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcaawno.49nuu15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی