شنبه ۹ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۱
کد مطلب : 104981
سیاست مجازی

کابینه میلیاردرها

علی علیزاده فعال سیاسی خارج‌نشین نوشت: در وزارت صنعت در وضعیت جنگ اقتصادی ۵۰۰۰ خودرو لوکس وارد شده. وزیر استعفا داده؟ استیضاح شده؟ نه! حتی زورش آمده یک خط توضیح به افکار عمومی بدهد. ولی برای دفاع از حریم رانتخواران بزرگ دریافت‌کننده دلار دولتی سینه سپر می‌کند. آقای روحانی! با کابینه میلیاردرها نمی‌شود جلوی آمریکا ایستاد.

خرمای مضافتی بخرید!
محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات طی مطلبی با انتقاد از عدم پاسخگوی دولت به عملکردش، نوشت: به آقای رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌کنم یک سینی خرمای مضافتی بم اعلا با یک سینی چای دیشلمه همراه خودش به جلسه هیئت دولت ببرد و به همکارانش تعارف کند تا شاید روزه سکوت شان را افطار کنند. حرف بزنند و حداقل از سخنان خوب خود شما اعلام حمایت کنند. در وضعیت فعلی همه دستگاه‌ها به صورت هارمونیک باید تلاش کننند و مکمل هم باشند. نه تنها بخش‌های اقتصادی، که حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی دولت هم باید روزه سکوت را بشکنند و پاسخگوی در دسترس افکار عمومی باشند باشد که خرمای مضافتی بم و چای دیشلمه اثر کند.

گزینه ترامپ!
حمید بعیدی‌نژاد سفیر ایران در لندن از انتصاب یک سیاستمدار پرتغالی به عنوان دبیر کل سازمان بین‌المللی مهاجرت و مخالفت این سازمان با نماینده معرفی شده از سوی ترامپ استقبال کرد و نوشت: اعضای سازمان بین‌المللی مهاجرت ضمن مخالفت با نامزد معرفی شده ترامپ برای پست دبیر کلی این سازمان، به یک سیاستمدار پرتغالی برای این پست رأی دادند. در طول ٦٧ سال از تاسیس این سازمان بین‌المللی به جز یک دوره ٧ ساله، تمامی دبیران کل این سازمان بین‌المللی از آمریکا انتخاب شده‌اند. کن آیزاکس، کاندیدای دونالد ترامپ، برای ریاست سازمان بین‌المللی مهاجرت از دور رقابت حذف و به جای او، آنتونیو ویتورینو، دیپلمات پرتغالی به عنوان رئیس جدید این سازمان انتخاب شد.
براساس گزارش رسانه‌های خارجی، آیزاکس که مدیر یک سازمان خیریه مسیحی بوده، پیش از این در شبکه‌های اجتماعی اظهارات ضد اسلامی کرده است. او همچنین گفته است ساخت دیوار مرزی برای کنترل مهاجرت، ایده خوبی است. او همچنین در توئیتر خود نوشته که اسلام "ذاتا دینی خشن است."

ارتباطات به صنعت
پاسخ دو وزیر در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شد. پس از اینکه برخی از شرکت‌های خصوصی با دریافت دلار دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان به خرید کالاهای خارجی دست زدند و سپس این کالاها را با قیمت آزاد دلار در بازار به فروش رساندند، آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات کشورمان از وزرا خواست که فهرست دریافت‌کنندگان ارز را اعلام کنند.
پس از این اتفاق، شریعتمداری وزیر صنعت در پاسخ به خواسته آذری‌جهرمی نوشت: ما به عنوان وزارت صنعت نمی‌توانیم لیست ثبت سفارش‌ شدگان را افشا کنیم چراکه به این طریق به جنگ بخش خصوصی رفته‌ایم، در حالی که با استفاده از نیروی عقل خدادادی تصمیماتی خواهیم گرفت که به صلاح اقتصاد باشد.
پس از این اظهارنظر شریعتمداری، آذری‌جهرمی نوشت: با "ایمان قلبی" که بر پایه "عقل خدادادی" است، می‌گویم: فساد، موریانه و عامل بی‌ثباتی اقتصاد کشور است. بخش خصوصی پاک‌دست از انتشار لیست ارزبگیران حمایت کرده و خواهد کرد. باید به جنگ اقتصاد رانتی رفت.

https://siasatrooz.ir/vdcaayn6649nwo1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی