دولت ترامپ برای بازگرداندن کودکان مهاجری که به موجب سیاست مهاجرتی "تحمل صفر" از خانواده‌هایشان دور شده‌اند، از آزمایش دی‌ان‌ای استفاده می‌کند و همچنین اعلام کرده است که احتمال دارد روند این اقدام از ضرب‌الاجلی که دادگاه تعیین کرده، طولانی‌تر شود.
الکس آزار، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا اظهار کرده است، حدود ۱۰ مورد از کودکانی که تحت نگهداری این وزارتخانه هستند، کمتر از ۵ سال سن دارند.
ماه گذشته، همزمان با صدور دستور اجرایی دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا برای توقف جدایی اعضای خانواده‌های مهاجر، دانا سابراو، قاضی فدرال ایالت کالیفرنیا دستور داد که کودکان زیر پنج سال تا ۱۰ ژوئیه و سایر کودکان تا ۲۶ ژوئیه باید به والدین خود بازگردانده شوند. این قاضی همچنین دستور داد که والدین تا ۶ ژوئیه با کودکان خود تماس تلفنی داشته باشند. مقامات همچنین قصد دارند که گزارشی جدید را از پیشرفت‌هایی که در این خصوص صورت گرفته، تنظیم کنند. آزار هفته گذشته به خبرنگاران گفت، وزارتخانه‌اش طبق ضرب‌الاجل‌های ذکر شده از سوی دادگاه، فعالیت‌های خود در این زمینه را پیش می‌گیرد.
او توضیح داد: وزارت بهداشت و خدمات انسانی، هویت و موقعیت مکانی همه خردسالان تحت نگهداری این وزارتخانه را می‌داند و حتی با وجود محدودیت‌هایی که از سوی دادگاه اعلام شده، در راستای این ماموریت فعالیت می‌کند. دولت شبانه راهنمایی‌های بیشتری را برای بازگرداندن کودکان نزد خانواده‌هایشان پیش از زمان تعیین شده از دادگاه فدرال درخواست کرده است. دادخواستی از سوی مقامات وزارت دادگستری به این دادگاه محلی ارائه شده است که اظهار می‌کند، در برخی از موارد دولت برای بازگرداندن کودکان در کنار خانواده‌هایشان به زمان بیشتری نیاز دارد.
دولت در این دادخواست که به طور شبانه ارائه شد، اظهار می‌کند که اقدامات لازم پیش از بازگرداندن اعضای این خانواده‌های مهاجر در کنار یکدیگر ممکن است روند پیشرفت این پرونده‌ها را با تاخیر مواجه کند. این اقدامات شامل آزمایش دی‌ان‌ای است تا پدر و مادر این کودکان مشخص شوند، بررسی‌های لازم درخصوص سوء سابقه خانواده این افراد صورت گیرد و از توانایی والدین برای تامین این کودکان از نظر سلامت جسمی و روحی اطمینان حاصل شود.
یکی از مادارانی که دولت آمریکا بعد از دستگیری‌اش به عنوان مهاجر غیرقانونی در مرز آمریکا-مکزیک او را از فرزندش جدا کرده گفته نوازاد ۱۴ ماهه‌اش بعد از ۸۵ روز با بدن کثیف و شپش‌زده به او برگردانده شده است.
ادعاهای این مادر به نام «اولیویا کاسراس» در شکایت‌نامه‌ای که ۱۷ ایالت آمریکا علیه دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تنظیم کرده‌اند مطرح‌ شده و شبکه خبری «پی‌بی‌اس» روز جمعه گزارشی درباره آن پخش کرده است. این مادر گفته دولت آمریکا به مدت تقریباً ۱۲ هفته او را از فرزندش جدا کرده است.
او درباره تغییرات روحی-روانی فرزندش بعد از بازگشت هم اظهارنظر کرده و گفته است: «مدام گریه می‌کرد
در ادامه رفتارهای نژادپرستانه در آمریکا همزمان با بالا گرفتن بحث مهاجرتی در واشنگتن، ارتش آمریکا اخراج برخی از نیروهای مهاجر جذب‌ شده را آغاز کرده است. وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اخراج نیروهای ذخیره و جذب شده را که با برنامه استخدامی سال ۲۰۰۲ در دوران ریاست جمهوری جورج بوش وارد شده بودند، آغاز کرده است.
هدف این برنامه موسوم به ماونی (ورود نیروهای حیاتی به ارتش برای منافع ملی) جذب متخصصان مراقبت‌های بهداشتی و انفرادی با دانش در یکی از ۴۴ زبان خارجی برای تقویت اعضای ارتش آمریکا بوده است.
کمتر از سه ماه بعد از کنار رفتن «هربرت مک مستر» از سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید، رسانه آمریکایی گزارشی درباره گله و شکایت او از دونالد ترامپ به دلیل تاکید‌های او برای دوست شدن با رئیس‌جمهور روسیه منتشر کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcaomn6a49nww1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی