?>?> کشتار کودکان افغان به جای داعش | سیاست روز
شنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۹
کد مطلب : 119598
رسوایی جدید آمریکا پس از خروج مفتضحانه از افغانستان برملا شد

کشتار کودکان افغان به جای داعش

طبق تحقیقات رسانه‌ای که بتازگی منتشر شده، در حمله پهپادی اخیر که آمریکا مدعی است «داعش-خراسان» را هدف قرارد داده، یک امدادگر به همراه فرزندانش که هیچ ارتباطی با تروریست‌ها نداشتند، قربانی شدند.
طبق یافته‌های تازه منتشر شده از تحقیقات رسانه‌ای، احتمالاً ایالات متحده در آخرین حمله پهپادی خود در نزدیکی فرودگاه «کابل» در آستانه خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان، یک خودروی متعلق به «داعش-خراسان» را هدف قرار نداده بلکه خودروی یک امدادگر را هدف گرفته و او را به همراه کودکانش کشته است.مصاحبه‌ها و کلیپ‌های ویدئویی جمع‌آوری شده نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که حمله پهپاد ریپر آمریکا به یک سدان سفیدرنگ در ۲۹ آگوست (هفتم شهریور ماه) که ارتش آمریکا مدعی بود حامل مواد منفجره است و یک تهدید قریب‌الوقوع برای فرودگاه «کابل» محسوب می‌شد، منجر به کشته شدن امدادگری شد که هیچ‌گونه وابستگی و ارتباطی با داعش که مسئولیت حمله‌ به اطراف فرودگاه کابل را برعهده گرفت و در آن ۱۳ نظامی آمریکایی نیز کشته شدند، نداشت.در حالی که مقامات آمریکایی به رسانه‌ها گفتند که ارتباطات مشکوکی بین خودروی احمدی و پناهگاه داعش وجود داشته اما همکاران احمدی به رسانه‌ها گفتند که او در حال رانندگی به همراه همکارانش بود که غذا با خود حمل می‌کردند و در حال انتقال یک لپ‌تاپ برای رئیس خود بودند.طبق این گزارش، تاکنون ارتش آمریکا به کشته شدن تنها سه غیرنظامی اعتراف کرده‌اند اما خویشاوندان احمدی می‌گویند که ۱۰ عضو خانواده‌اش از جمله هفت کودک درحمله هوایی آمریکا کشته شدند.
در همین حال به نوشته یک پایگاه خبری آمریکایی، دسترسی دشمنان واشنگتن به تجهیزات به جا مانده در افغانستان می‌تواند به درک آن‌ها از نقاط قوت ارتش آمریکا منتهی شود.پایگاه خبری «دیفنس وان» در یادداشتی به قلم «پاتریک تاکر» سردبیر بخش تکنولوژی آورده است، تجهیزات آمریکایی به جا مانده در افغانستان، می‌توانند اسرار نظامی زیادی را فاش کنند.در این یادداشت آمده است، احتمالاً چین پیروز نهایی دو دهه جنگ در افغانستان خواهد بود. وسایل پروازی و خودروهای زرهی که آمریکایی‌ها حین خروج از افغانستان به جا گذاشته‌اند، به چینی‌ها در درک چگونگی ساخت و استفاده از این ابزارهای جنگی کمک خواهد کرد.لازم به ذکر است در بیستمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر در حالی جنگ آمریکا علیه تروریسم به پایان خود نزدیک است که حاصل این جنگ‌افروزی هزینه‌های سرسام‌آور، دستاورد اندک و تلفات غم‌انگیز بوده است.جنگ و اشغال افغانستان تنها یک ماه قبل از بیستمین سالگرد ۱۱ سپتامبر خاتمه یافت و بیش از ۲.۳ تریلیون دلار برای ایالات متحده هزینه داشت، رقمی که نیم تریلیون دلار دیگر سود وام دریافت شده برای جنگ و ۲۳۳ میلیارد دلار به منظور مراقبت از حدود ۲۱۰۰۰ کهنه سرباز مجروح شده در افغانستان را شامل نمی‌شود.در این جنگ، ۲۳۲۵ نظامی آمریکایی و ۱۱۴۴ نیروهای متحدان آمریکا کشته شدند. علاوه بر این، ۸۵۰۰۰ نفر از جنگجویان مخالف و ۷۰۰۰۰ غیرنظامی افغان را هم باید به تلفات اضافه کرد.
۵.۸ تریلیون دلار برای ۲۶ سال مزایا و خدمات کهنه‌سربازان را تأمین می‌کرد. این مبلغ برای پنج سال امنیت اجتماعی در آمریکا را پوشش می‌داد و پول کافی برای ارسال چک محرک ۸۰۰ دلاری برای هر مرد، زن و کودک آمریکایی باقی می‌ماند. ۴.۵ تریلیون دلار می‌توانست ایالات متحده را به شبکه انرژی کاملا تجدیدپذیر تبدیل کند. ۲.۶ تریلیون دلار زیرساخت‌های قدیمی آمریکا را کاملاً مدرن می‌کرد. و در نهایت، بر اساس برآوردهای «ایلان ماسک» مدیر برنامه فضایی «اسپیس‌ایکس»، ۵.۸ تریلیون دلار می‌توانست برای تأمین هزینه استعمار مریخ و تبدیل انسان به گونه‌ای بین سیاره‌ای کافی باشد.
خبر دیگر از افغانستان آنکه دبیرکل ناتو با دفاع از تصمیم آمریکا به خروج از افغانستان گفت، فروپاشی رهبری سیاسی و نظامی در این کشور موجب تسلط طالبان شد.«ینس استولتنبرگ» با دفاع از اقدام دولت آمریکا برای خروج از افغانستان گفت، تصرفات طالبان به‌خاطر شکست رهبری نظامی و سیاسی در این کشور بود. از سوی دیگر روزنامه افغانستان تایمز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که نیروهای جبهه پنجشیر موفق به آزادسازی سه منطقه ولایت پنجشیر از سیطره گروه طالبان شده اند.طبق ادعای روزنامه افغانستان تایمز به نقل از منابع آگاه در جبهه پنجشیر، نیروهای تحت امر احمد مسعود موفق به باز پس گیری سه ولسوالی دره، آبشار و پریان در شمال و شمال شرقی ولایت پنجشیر شدند.
چهره نزدیک به احمد مسعود نیز گفت: هنوز درگیری‌ها در پنجشیر ادامه دارد و دره‌های این ولایت در تصرف نیروهای محلی است و شایعه خروج مسعود از افغانستان صحت ندارد.خبر دیگر آنکه وزیر خارجه روسیه با اشاره تغییر مکرر برنامه‌های طالبان تاکید کرد که به نظر می‌رسد این گروه درباره فراگیر بودن روندهای سیاسی در افغانستان و برگزاری مراسم تحلیف بلاتکلیف است.
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز جمعه تاکید کرد که وزارت خارجه روسیه به دولت مسکو هیچ توصیه‌ای برای اعزام هیات به مراسم تحلیف دولت جدید افغانستان نکرده است. حضور سفیر کافی خواهد بود. براساس گزارش تاس، لاوروف افزود: طالبان برنامه تحلیف را اعلام کردند، سپس آن را تغییر دادند. صادقانه بگویم ما هرگز به رهبری روسیه توصیه نمی‌کنیم که هیات اعزامی از مسکو برای این مراسم بفرستد. از همان اول ما فکر می‌کردیم که حضور سفیر کافی باشد. در این میان اما نماینده ویژه آمریکا در افغانستان از همکاری طالبان برای خروج شهروندان آمریکایی از فرودگاه کابل قدردانی و استقبال کرد.خلیلزاد در پیامی در توئیتر نوشت: طی سه روز گذشته، بیش از ۲۵۰ شهروند خارجی از جمله ده‌ها شهروند آمریکایی و اتباع افغان، از طریق پروازهای قطر بدون موانع از کابل خارج شدند. به گفته وی، این یک اقدام مثبت است.نماینده ویژه آمریکا از تلاش قطر و همکاری طالبان برای خروج شهروندان خارجی قدردانی کرد. در این میان دیوید پترائوس، ژنرال‌ بازنشسته ارتش آمریکا که نیروهای آمریکایی را در افغانستان و عراق رهبری کرد و پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی به عنوان مدیر سازمان سیا خدمت کرد، به نشریه پولیتیکو در پاسخ به این سوال که اشتباه آمریکا در این مورد چه بوده است، گفت: اشتباه ما روش‌های بازجویی پیشرفته بود. این مساله شدیدا شهرت ما را خدشه‌دار کرد و به روابطمان با کشورهای جهان که در آنها مراکز بازداشت سری داشتیم، لطمه زد.پترائوس گفت: استفاده از روش‌های بازجویی پیشرفته در نقاط دیگر به ماجرای زندان ابوغریب بغداد ختم شد و این رسوایی در زندان ابوغریب تصاویری را از آنچه آمریکا در انجا انجام می داد، به جهانیان نشان داد.در سال ۲۰۰۴ میلادی، مجموعه‌ای از تصاویر شکنجه زندانبانان آمریکایی زندان ابوغریب بغداد، بر روی اینترنت قرار گرفت و به سرعت پخش شد. انتشار این تصاویر به شدت به وجهه سیاسی و حقوق بشری آمریکا در جهان لطمه وارد کرد.
https://siasatrooz.ir/vdcaoon6a49n6m1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی