چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۶
کد مطلب : 77980
آمريكا و اروپا بر سياست تهديد و مذاكره تاكيد كردند

كاترين و هيلاري در سراب

كاترين و هيلاري در سراب

در رويايي خيالي براي به تسليم سازي ايران كه در نهايت به كابوسي براي غرب مبدل خواهد شد اشتون و كلينتون بارديگر ادعاهاي قديمي مبني بر ادامه دادن به سياست تهديد و مذاكره را در قبال ايران مطرح كردند.
آمريكا و اروپا كه تاكنون از اجراي سياست تهديد و مذاكره نتيجه‌اي به دست نياورده‌اند همچنان بر اين سياست نخ نما شده تاكيد دارند كه نمود آن را در مواضع اشتون و كلينتون مي‌توان مشاهده كرد.
آمریکا و اتحادیه اروپا اعلام کردند به تحریم‌ها علیه ایران ادامه خواهند داد و در عین حال امیدوارند وعده مذاکرات جدید بتواند به راه‌حل دیپلماتیک مساله هسته‌‌ای ایران منجر شود.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا و کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری مشترکی در سارایوو- پایتخت بوسنی - پیش از رفتن به صربستان و کوزوو برای ادامه سفر به حوزه بالکان گفتند که دیپلماسی و فشار تا زمانی که ایران مصالحه‌ای قابل توجه درخصوص فعالیت غنی‌سازی اورانیوم این کشور داشته باشد، ادامه خواهد داشت. اين ادعا در حالي مطرح شده كه ايران همواره تاكيد كرده كه مذاكره با سياست تهديد امكان پذير نيست و در نهايت با شكست همراه است چنانكه غرب تاكنون با اجراي اين سياست به شكست مذاكره را منجر شده است.
اشتون به خبرنگاران گفت: ما به تلاش و یافتن راه‌های روبه جلو در خصوص مذاکرات‌مان ادامه خواهیم داد.
وی به تماسی میان یک دستیار خود با یک دستیار سعید جلیلی، مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران اشاره کرد گفت که «در آینده‌ای نزدیک» با جلیلی دیدار خواهد داشت. براساس این گزارش کلینتون گفت که پیام آمریکا به ایران روشن است.
وی گفت: پنجره هم‌چنان برای حل نگرانی‌های جامعه بین‌الملل درباره برنامه‌ هسته‌ای شما به صورت دیپلماتیک و رفع انزوای خود باز است، اما این پنجره نمی‌تواند تا بی‌نهایت باز بماند. بنابراین ما امیدواریم که مذاکرات جدی با حسن نیت بتواند به زودی آغاز شود. غربي‌ها مذاكره‌اي را سازنده مي‌دانند كه در پي آن ايران تمام حقوق هسته‌اي خود را كنار نهاده و تسليم زياده خواهي‌هاي آنها شود.
البته مواضع غير اصولي غرب صرفا شامل كلينتون و اشتون نمي‌شود چنانكه رامنی نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ آمریکا در انتقاد از موضع دولت اوباما در قبال ایران اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا اعتبار خود را در مسیر مذاکره با تهران از دست داده و کاری کرده است که ایران این روزها آمریکا را خیلی جدی نمی‌گیرد.رامنی با اشاره به اینکه همواره درباره روند دیپلماتیک در قبال ایران صحبت کرده، نوشته است مادامی که مزد آمریکا بدرفتاری نباشد و تا زمانیکه ایران آماده تغییر رفتارش است، من گزینه های دیپلماتیک را رد نمی‌کنم.
رقیب جمهوریخواه اوباما در انتخابات نوامبر این کشور در انتقاد از عملکرد دولت فعلی آمریکا و گزارش هایی که مدعی مذاکرات محرمانه میان واشنگتن و تهران شده اند، اینطور ادعا کرده است که: نزدیک ترین متحدان ما مانند اسرائیل از طریق روزنامه «نیویورک تایمز» از طرح های ما خبردار نمی شوند و من با مردم آمریکا درباره اینکه به چه سو حرکت می کنم، صریح خواهم بود. من مخفیانه از ایران طلب انعطاف پذیری بیشتر آن هم کمی مانده به زمان برگزاری انتخابات آتی نخواهم کرد.
رامنی در ادامه نامه اش نوشته است: صراحتا هدف از هرگونه استراتژی که در قبال ایران (در دولت من) اتخاذ خواهد شد، مجبور کردن ایران به متوقف کردن کامل چرخش سانتریفیوژهایش و توقف غنی سازی اورانیوم و تعطیلی تاسیاست هسته ای اش خواهد بود و مواد شکاف پذیر موجود در دست ایران نیز باید به خارج از این کشور منتقل شوند.رامنی مدعی شده است که مذاکرات متعددی با ایران صورت گرفته اما ایران به سوی رسیدن به قابلیت تولید سلاح هسته ای نزدیک می شود.
ادعاهاي آمريكايي‌ها براي تحريم و تهديد ايران در حالي صورت گرفته كه برخی کارشناسان سفر گروهی از دیپلمات‌های اروپایی به ایران را نشانه پاسخ سرد قانون‌گذاران اروپایی به تحریم‌های مدنظر اوباما می‌دانند.
شبکه خبری فاکس‌نیوز، وابسته به نومحافظه‌کاران آمریکا در گزارشی ضمن اشاره به سفر گروهی از اعضای پارلمان آلمان به ایران که به دیدار آنان با محمدجواد لاریجانی، رئیس شورای حقوق بشر ایران انجامید، این سفر را نشانه آن دانسته است که قانون‌گذاران اروپایی پاسخی سرد به تلاش‌های باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص تحریم و انزوای ایران داده‌اند.
این در حالی است که سفر گروه دیگری از نمایندگان پارلمان‌های اروپایی به ایران به‌خاطر آنکه مقامات ایرانی اجازه ندادند جایزه‌ای به یکی از مخالفین جمهوری اسلامی اعطا کنند، لغو شده بود. اما به هر حال این گروه نیز آماده مسافرت به ایران بود در حالی که دو سناتور آمریکایی در نامه‌ای به آنها متذکر شده بودند که چنین سفری در این برهه حساس، پیام اشتباه به ایرانیان می‌دهد!
از سوی دیگر، «آلن مندوزا»، مدیر اندیشده «هنری جکسون» در لندن هم بر این باور است که نمی‌توان از تحریم‌های فعلی انتظار برآوردن نتیجه‌ای در جبهه اقتصادی داشت. فشار این تحریم‌ها بر ایران به آرامی وارد می‌شود و به این ترتیب ایران قادر است آثار آنها را کاهش دهد.لازم به ذكر است وزرای امور خارجه و دفاع فرانسه و روسیه ديروز در چارچوب نشست سالانه شورای همکاری فرانسه-روسیه با یکدیگر دیدار كردند؛ برنامه هسته‌ای ایران یکی از محورهای مهم این دیدار بود.خبر ديگر آنكه دویچه بانک از درخواست اداره نظارت بر امور مالی آمریکا مبنی بر نظارت بر معاملات این بانک با ایران خبر داد.
دویچه بانک تایید کرد که اداره نظارت بر امور مالی آمریکا خواستار اطلاعات شفاف درباره معاملات این‌ بانک با ایران شده ‌است.حدود سه‌ ماه پس از متهم شدن به نقض تحریم‌های آمریکا و انجام معاملات غیرقانونی با ایران، «دویچه بانک» رسما تایید کرد که تحقیق درباره این موضوع آغاز شده است.بزرگترین موسسه مالی آلمان در گزارشی که روز گذشته منتشر کرد نوشت که اداره نظارت بر امور مالی آمریکا از مسئولان این بانک‌ خواسته ‌است که اطلاعات مربوط به معاملات گذشته خود با ایران را در اختیار این نهاد قرار دهند.

https://siasatrooz.ir/vdcawon0.49n0a15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

زياد جدي نگيرين. يه تختشون كمه
زياد جدي نگيرين. يه تختشون كمه
قدیمی ها ضرب المثلی دارند که می گویند وقتی ریشت گرو است نرم خورد کن تا در فرصت مناسب دشمن را کله پا کنی ، اینکه در میدان کار وزار انسان باید شجاعانه پایمردی کند درست ولی اینکه همه چیزش را ببازد نهایت بی خردی است، آقای سیاستمدار، آقای نخبه ، آقای ....زمانه وشرايط فعلی سیاستهای فعلی شما راه به جایی نمی برد تا دیر نشده روزگار ما مردم نگون بخت را سیاه تر ازاین نکنید ، حکایت جنگ تحمیلی صدام احمق که دو کشور را به روز سیاه نشاند.
مهرناز
نظرنوبیس محترم"حتما شما خوب
افکار سردمداران امریکائی را
نمی شناسید"که خواستار"کوتاه امدن
ابران هستید.اگر کوتاه بیائید"فرصت
فکر کردن را هم از تو می گیرند.مردمان
امریکا"غیرازیک ازادی محدود"عبدهمین
سردمداران شان هستند.