سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۸
کد مطلب : 93694

افتتاح مدارس اهدایی رهبر انقلاب به دانش‌آموزان مناطق محروم

۱۴۰ مدرسه برکت، اهدایی رهبر معظم انقلاب به دانش‌آموزان مناطق محروم، که توسط بنیاد برکت وابسته ستاد اجرایی فرمان امام‌(ره) ساخته شده، صبح دیروز در مراسمی با حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره)، وزیر آموزش و پرورش، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، مدیرعامل بنیاد برکت و دیگر مسئولان ارشد کشور بطور همزمان در تهران و ۲۸ استان در سراسر کشور افتتاح و به وزارت آموزش و پرورش واگذار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی‌گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در این مراسم، خدمت‌رسانی به مناطق محروم را از بزرگترین کارهای خیر برشمرد و از اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت تشکرو قدردانی کرد.
این مدارس با ظرفیت ۸۸۴ کلاس که بزرگ‌ترین طرح مدرسه‌سازی در سراسر کشور است، با هزینه ای بالغ بر ۵۵۵ میلیارد ریال در مناطق محروم ساخته و تجهیز شده است. با بهره‌برداری از این مدارس، ۱۸ هزار و ۷۴۰ دانش‌آموز در ۸۴۴ کلاس درس در سال تحصیلی جدید به مدارس برکت می‌روند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است و پیش از این ۴۲۰ مدرسه با ظرفیت ۱۹۰۰ کلاس را در مناطق محروم کشور ساخته و به وزارت آموزش و پرورش تحویل داده است که با افتتاح ۱۴۰ مدرسه اخیر، تعداد مدارس مورد بهره‌برداری برکت در نقاط محروم کشور به ۵۶۰ مدرسه با ظرفیت ۲۷۴۴ کلاس درس رسید.
دکتر محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره) تاکید کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره) تمامی فعالیت‌های خود را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و براساس دستور و راهبرد رهبر معظم انقلاب قرار داده است.زمانی که مقام معظم رهبری موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند در چارچوب آن با تدبیر رهبری یک گروهی در ستاد موظف شد تا وضعیت فعالیت ستاد در چارچوب ابلاغیه اقتصاد مقاومتی را بررسی کند و نقاط متعارض و غیرمنطبق را با این ابلاغیه احصا کرده تا این نقاط رفع شود. بر این اساس تدوین کردیم تا حداکثر ظرف سه سال تمام فعالیت‌های این ستاد با ابلاغیه ستاد مقاومتی منطبق شود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره) با اشاره به این‌که ما از ۲۱۵ طرحی که ظرف چند سال گذشته در مناطق محروم ایجاد کردیم؛ دیگر در ۱۰۰ طرح آن حضور نداریم، اظهار داشت: یکی از اساسی‌ترین سیاست‌های ما مردمی‌ کردن اقتصاد مقاومتی است و رهبر معظم انقلاب بر درگیر کردن مردم مستضعف و دارا کردن آن‌ها و مدیریت‌شان بر مسائل اقتصادی و مشارکت مردمی تأکید دارند.
وی گفت: در بحث توانمندسازی اقتصادی ۲۱۵ بنگاه را ایجاد کرده‌ایم و برای ایجاد این بنگاه‌ها ۳ هزار و ۲۵۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و نزدیک به ۱۴۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است. هم‌چنین طرح‌های زیربنایی متعددی نیز مانند طرح‌های آبرسانی، برق‌رسانی، احداث جاده، احداث مسکن محرومین و خانه بهداشت با سرمایه‌گذاری ۳۸۵ میلیارد تومان را در تمام استان‌ها به بهره‌برداری رسانده یا در دست اجرا داریم.
مخبر با اشاره به اقدامات انجام شده در این ستاد خاطر نشان کرد: فعالیت‌های ستاد فقط به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود و ساخت ۴۰ مسجد و حسینیه و ۱۲۰ خانه عالم، پرداخت وام قرض‌الحسنه به ۱۷ هزار نفر با اختصاص ۷۰ میلیارد تومان، بیمه روستایی ۱۵۰ هزار مستضعف و تحت پوشش قرار دادن ۱۸ هزار کودک یتیم از جمله اقدامات اجتماعی و فرهنگی انجام شده توسط این ستاد است.
وي با اشاره به مشکلات جمعیتی کشور از شناسایی ۱۰۰۰ زوج نابارور در مناطق محروم خبر داد و گفت هزینه درمان رایگان ناباروری ۳۰۰ زوج از طرف بنیاد برکت پرداخت شده و مابقی نیز در مسیر درمان قرار گرفته‌اند.
مخبر همچنین ساخت ۱۰ بیمارستان با ظرفیت هزار تخت در مناطق محروم که ساخت ۵ بیمارستان آن تا پایان سال به اتمام می‌رسد، جنگل‌کاری در ۱۰۰۰ هکتار از اطراف تهران، پرداخت هزینه درمان ۳۰ هزار بیمار صعب‌العلاج و ساخت ۲ هزار واحد مسکونی در روستا‌ها را از دیگر اقدامات بنیاد برکت عنوان کرد.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم افتتاح ۱۴۰ مدرسه برکت، خدمت‌رسانی به مناطق محروم را یکی از بزرگترین کارهای خیر توصیف و از اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره) در محرومیت زدایی از شهرها و روستاهای محروم در سراسر کشور قدردانی کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcayino.49neo15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی