سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۵
کد مطلب : 116565
گزیده‌ای از جلسه علنی روز گذشته مجلس

ادامه اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

چند مصوبه جدید برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، پاسخ‌های قانع کننده وزیر ارتباطات و آموزش و پرورش به سوالات نمایندگان، ماموریت ۲ نماینده مجلس شورای اسلامی به بین‌المجالس آسیایی، موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی از مهمترین اخبار جلسه روز گذشته مجلس سورای اسلامی بود. جلسه علنی مجلس به ریاست محمد باقر قالیباف برگزار شد و بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، ‌سؤال حبیب الله دهمرده از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سؤال محمدحسن آصفری از وزیر آموزش و پرورش و... در دستور کار نمایندگان قرار گرفت. در این جلسه نماینده مردم زابل ضمن مطرح کردن سوال خود از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص علت اجرای نشدن طرح نصب فیبر نوری در استان‌های مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان گفت که دانش آموزان مناطق محروم چه گناهی کرده‌اند که در این مناطق به دنیا آمده و امروز با شیوع بیماری کرونا از دسترسی به اینترنت و درس خواندن محروم شده‌اند.
در پاسخ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای اتصال استان سیستان و بلوچستان به شبکه ملی اطلاعات، تاکید کرد که ما رساندن ارتباطات را به تمام مناطق کشور وظیفه خود می‌دانیم و با پیگیری‌های صورت گرفته ان‌شاء‌الله مشکل مردم سیستان و بلوچستان در دسترسی به شبکه ملی اطلاعات زودتر برطرف خواهد شد.
در ادامه حبیب‌الله دهمرده از توضیحات محمدجواد آذری جهرمی در خصوص علت عدم اجرای طرح نصب فیبرنوری در استان‌های مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان قانع شد. همچنین نماینده مردم اراک ضمن توضیح سوالش از وزیر آموزش و پرورش درباره‌ علت پرداخت نشدن حق‌التدریس معلمان و عدم رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: مردم از شعار و وعده در حوزه آموزش و پرورش خسته شده‌اند، وضعیت موجود در آموزش و پرورش با عدالت سازگار نیست. محسن حاجی میرزایی هم در پاسخ به این سوال گفت که ما دو نوع معلم در سراسر کشور داریم؛ یکی معلمینی که از ما حقوق دریافت می‌کنند و دیگر معلمینی که علاوه بر حقوق از ما بابت کار اضافی، اضافه کار دریافت می‌کنند. حقوق هیچ معلمی در سراسر کشور با تأخیر پرداخت نمی‌شود و همه معلمین آموزش و پرورش حقوقشان را سر ماه همانند همه کارکنان دولت دریافت می‌کنند. محمدحسن آصفری هم از پاسخ وزیر آموزش و پرورش قانع شد. در ادامه جلسه علنی و در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، نمایندگان تصویب کردند که منصوبان مقام معظم رهبری نیز می‌توانند به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند.
همچنین با تصویب نمایندگان مجلس مقرر شد که استادان دانشگاه‌ها و مدرسین حوزه علمیه نیز بتوانند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوند.
نمایندگان با پیشنهاد استعفای اعضای هیات رئیسه مجلس و اعضای شورای عالی قضایی ۶ ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری به منظور کاندیداتوری در انتخابات هم مخالفت کردند. در جریان بررسی پیشنهادهای نمایندگان در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون ریاست جمهوری،‌ محمدصالح جوکار تاکید کرد: علیرغم این‌که برخی از افراد انتظار دارند ما لباسی در قانون انتخابات به اندازه آنها بدوزیم مجلس شورای اسلامی لباسی در تراز انقلاب اسلامی خواهد دوخت و بر تن کاندیدایی که می‌تواند در انتخابات حضور یابد، می‌کند. در جلسه علنی همچنین تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی بررسی شد و در نهایت نمایندگان با آن موافقت کردند. تعدادی از محکومان مهریه و خانواده‌هایشان هم با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار تغییر قوانین مهریه شدند. تجمع‌ کنندگان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی م‌خواستند که به خاطر افزایش قیمت سکه فکری به حال محکومان مهریه کنند. سید محسن دهنوی، عضو هیات رییسه از ماموریت دو نماینده پارلمان برای حضور در بین‌المجالس آسیایی خبر داد. در پایان هم علی کریمی فیروزجانی، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcb00b8srhb8sp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی