دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۹
کد مطلب : 108410
سردار سلامی در مناطق سیلزده خوزستان:

خوزستان را بهتر از قبل می‌سازیم

خوزستان را بهتر از قبل می‌سازیم

جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه خوزستان را ان‌شاءالله بهتر از قبل می‌سازیم، گفت: همه فرماندهان ارشد سپاه درگیر این حادثه‌اند.
سردار حسین سلامی که به منظور سرکشی از روند کمک رسانی به مردم سیل زده خوزستان در این ستان حضور دارد، اظهار داشت: ما یک برنامه ریزی دو ماهه مدیریت بحران برای بازگشت به شرایط قبل از سیل داریم و بعد از آن برنامه ریزی بلند مدتی کرده‌ایم که شرایط را به وضعیتی بهتر از قبل تبدیل کنیم.
سلامی با بیان اینکه خوزستان را ان‌شاءلله بهتر از قبل می سازیم، گفت: همه فرماندهان ارشد سپاه درگیر این حادثه‌اند و هم اکنون که اینجا دارم صحبت می‌کنم همه فرماندهان ارشد نیروهای زمینی، هوافضا، دریایی، قدس و مقاومت سپاه اینجا حضور دارند و خودشان عملیات را فرماندهی می کنند.
وی تصریح کرد: سپاه به دنبال خودنمایی نیست و این وظیفه ماست که خادمی مردم را بکنیم چرا که ما به مردم غرب و جنوب غرب ایران مدیون هستیم و اگر می بینید جایی حضور رسانه ای هم داریم فقط بخاطر آن است که به مردم دلگرمی و پشت گرمی بدهیم که به آینده و به خوزستانی بهتر و با نشاط تر از قبل امیدوار باشند. جانشین فرماده سپاه افزود: سپاه پشت مردم است و تمام تلاشش را برای حل مسئله به خدمت گرفته است.

بستان، سوسنگرد، حمیدیه، اهواز، خرمشهر ، آبادان و ... دژهای اساسی کشورند
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در خوزستان به سر می‌برد گفت:دولت می‌تواند همین کارهای جزئی که مردم الان می‌کنند به شکل اساسی‌تر بعداً انجام دهد که در دراز مدت سیل‌هایی انبوه‌تر از این سیل هم نتواند اثر بگذارد.
سردار قاسم سلیمانی در جمع مردم اظهار کرد: سپاه و نیروهای مسلح و دولت با تاکید مقام معظم رهبری در خدمت این مردم هستند و تردیدی وجود ندارد.
وی ادامه داد: مردم ایران هم احساس می‌کنند به مردم خوزستان و لرستان بدهکار هستند؛ لذا همه مردم ایران با عشق می‌آیند و کمک می‌کنند. سلیمانی خاطرنشان کرد: این سیل ده روز دیگر نیست. باید برای بحران‌های دیگر پیش‌بینی کرد که مردم دچار بحران نشوند. باید چنین اتفاقاتی که از یک طرف رحمت الهی است و از طرف دیگر ممکن است موجب مشکلاتی بشود، ساماندهی کرد؛ باید پیش بینی را در این زمینه داشت.
وی ادامه داد: دولت می‌تواند همین کارهای جزئی که مردم الان می‌کنند را به شکل اساسی‌تر بعداً انجام دهد که در دراز مدت سیل‌هایی انبوه‌تر از این سیل هم نتواند اثر بگذارد. در هر صورت بستان، سوسنگرد، حمیدیه، اهواز، خرمشهر و آبادان و امثال آن دژهای اساسی و پادگان‌های این کشور هستند. باید استحکامشان بالا باشد؛ ان‌شاءالله دولت در این زمینه فکر می‌کند و انجام می‌دهد.
سلیمانی همچنین گفت: باید لایروبی انجام شود، دژها باید استحکام پیدا کند و دژهای احتیاطی را باید ایجاد کرد. کسی پیش بینی چنین سیلی را نمی‌کرد؛ نمی شود کسی را مذمت کرد. ان‌شاءلله در فرصت‌های بعدی باید این کارها انجام شود.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کمک به هموطنان سیل‌زده در خوزستان را دفاع از حرم توصیف کرد و از جوانان مشتاق دفاع از حرم خواست به یاری مردم این استان بیایند.

مشتاقان مدافع حرم به کمک سیل زدگان خوزستان بیایند
سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرام خود، از مشتاقان مدافع حرم خواست به کمک سیل زدگان خوزستان بیایند.
متن پیام فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است.
جوانانی که سنشان اقتضا نمی‌کرد جهاد زمان دفاع مقدس را درک کنند و امروز نیز خیلی اصرار دارند که به عنوان مدافع حرم در جبهه حضور پیدا کنند، به نظر من باید بیایند خوزستان؛ چرا که حادثه اخیر یک دفاع از حرم است. هیچ چیزی بالاتر از کرامت انسان نیست.

وزیر کشور: وضعیت شهر اهواز باثبات و پایدار است
رحمانی فضلی که به اهواز رفته بود با تأکید بر اینکه بحران در برخی از مناطق استان خوزستان که دچار سیلاب است به طور کامل از سوی تمامی دستگاه‌های اجرایی و امدادی در حال کنترل و مدیریت است افزود: بر اساس گزارشهای دریافتی امروز شاهد کاهش سیلاب هستیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه وضعیت شهر اهواز هیچ‌گونه جای نگرانی ندارد و باثبات و پایدار است گفت: شب گذشته سیلاب از یکی از کانال‌های انتقال آب رودخانه کرخه که از حاشیه شهر اهواز عبور می کرد به برخی معابر حاشیه ای شهر اهواز سرایت کرد که بلافاصله دستگاه‌های اجرایی و امدادی نسبت به رفع مشکل وارد عمل شدند و در حال حاضر وضعیت به طور کامل در کنترل است.
وزیر کشور با تأکید بر اینکه بحران در در برخی از مناطق استان خوزستان که دچار سیلاب هستند به طور کامل از سوی تمامی دستگاه‌های اجرایی و امدادی در حال کنترل و مدیریت می باشد افزود: بر اساس گزارشهای دریافتی امروز از برخی مناطق استان خوزستان، شاهد کاهش سیلاب هستیم و انشاالله تا امشب مشکل حاشیه شهر اهواز نیز مرتفع خواهد شد.
قائم مقام ستاد مدیریت بحران با تاکید براینکه تاکنون همکاری مردم با نیروهای امدادی در بسیاری از مناطق مطلوب و قابل تقدیر بوده است از همه هموطنان عزیز خواست همچنان به توصیه‌ها و هشدارهای مراجع ذیربط و مدیریت بحران توجه لازم را داشته باشند و نسبت به اسکان امن و موقت در مناطق از پیش تعیین شده اقدام کنند.

اولویت بسیج حفظ جان مردم است
سردار غیب‌پرور گفت: در استان خوزستان به دلیل حجم زیاد آب و شرایط خاص آن ۸ استان بعنوان معین جهت کمک‌رسانی و امداد‌رسانی انتخاب شدند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در مناطق سیل زده استان خوزستان با مردم ولایت مدار و سیل زده شهرستان حمیدیه دیدار و گفتگو کرد. سردار غیب پرور در این دیدار گفت: بسیج خود را نوکر و خادم مردم می داند و اولویت اول آن حفاظت از جان مردم است و تمام تلاشمان را بکار می گیریم تا در این امر مهم شرمنده نشویم.
جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج اولویت دوم بسیج را مشارکت مردم بویژه جوانان بسیجی عنوان کرد و افزود: مردم ولایت مدار و خون گرم خوزستان با اعتماد به نهادهای مردمی، گروه های جهادی و همچنین مشارکت گروهی می توانند گام موثری در تسهیل این شرایط اضطراری بردارند.
وی افزود: با شرح وظایف و تقسیم کار برای استان های معین و پای کار بودن بسیجیان و جهادگران جای هیچ گونه نگرانی نیست و در اسرع وقت با تلاش همگانی مشکلات حل خواهد شد. جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج در این دیدار ابراز امیدواری کرد: بسیج در نظر دارد با همکاری بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی قدمی در جهت تسکین آلام مردم بردارد.

پل ارتباطی روستای میدان خلف افتتاح شد
پل ارتباطی بخش ماژین در روستای میدان خلف از توابع شهرستان دره‌شهر استان ایلام که در سیل اخیر تخریب شده بود، با حضور سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه افتتاح شد.
حاجی‌زاده‌ در خصوص روند بازسازی مناطق و زیرساخت‌های آسیب دیده در سیل اخیر شهرستان دره شهر،گفت: در سفر هفته گذشته به ایلام و حضور میدانی در مناطق سیل‌زده برآن شدیم که نسبت به احداث پل‌های ارتباطی بخش ماژین و پل «‌گاومیشان» دره‌شهر اقدام کنیم. وی افزود: برای انجام این مهم در نخستین اقدام، ظرف ۴۸ ساعت پل ارتباطی ماژین نصب و مورد استفاده و تردد سیل‌زدگان «ماژین» قرار گرفت‌.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: برای نصب پل اصلی «‌گاومیشان» با تفاهم‌ با وزارت راه و شهرسازی و حضور قرارگاه خاتم، قرار بر آن است که در بالاتر از جایگاه قبلی که طول دهانه بیش از ۱۲۰ متر بود‌، در جایگاه جدید که طول دهانه به ۶۰ متر می‌رسد پل نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

نیروی هوایی ارتش همه امکاناتش را برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بسیج کرده است
معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش گفت: این نیرو همپای دیگر نهاد‌های دخیل در امر امدادرسانی به سیل‌زدگان کشور، همه امکاناتش را در راستای کمک به مردم بسیج کرده است.
امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان در نخستین مراسم صبحگاه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۸، اظهار داشت: به حوادث ناشی از سیل اخیر در تعدادی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه در نوروز امسال، بلای طبیعی سیل، گریبان بسیاری از هموطنانمان در برخی استان‌های کشور را گرفت و خساراتی را نیز به همراه داشت، اما به یاری خداوند و با کمک و همیاری مردم و مسئولان، تلاش‌های زیادی در جهت کاهش آلام سیل‌زدگان صورت گرفت.
امیر هادیان خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش نیز همپای دیگر نهاد‌های دخیل در امر امدادرسانی به آسیب دیدگان، با توجه به وظایف ذاتی خود تمام امکاناتش را در راستای کمک به سیل زدگان بسیج کرده و برگ زرین دیگری را در تاریخ پرافتخار خویش به ثبت رسانید.

ارتش به وعده خود عمل کرد احداث پل هفت تیر پلدختر در ۴۸ ساعت
پل هفت تیر پلدختر که در حادثه سیل تخریب شده بود توسط گروه ۴۱۱ مهندسی نیروی زمینی ارتش در موعد مقرر، با تلاش شبانه روزی و در یک اقدام جهادی طی ۴۸ ساعت احداث و راه اندازی شد.
پس از دستور امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» مبنی بر تسریع در احداث پل هفت تیر شهرستان پلدختر که بر اثر سیل تخریب شده بود، گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی این نیرو با تلاش شبانه روزی و جهادی و به کارگیری امکانات لازم پس از ۴۸ ساعت آن را احداث و راه اندازی کرد.
امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام خبر فوق گفت: پل هفت تیر پلدختر به طول ۲۰۰ الی ۲۵۰ متر است که ۵۰ متر آن بر اثر وقوع سیل تخریب شده بود.
وی افزود: این پل که ظرفیت تحمل ۴۰ تن فشار را دارد، توسط گروه ۴۱۱ مهندسی بروجرد نیروی زمینی ارتش احداث شده و ارتباط بین غرب و شرق شهر پلدختر را برقرار کرد و با احداث این پل امکان کمک رسانی سریع‌تر و با حجم بیشتر فراهم شد. امیر سرتیپ نعمتی ادامه داد: قطعات این پل که متعلق به گروه ۴۱۱ مهندسی نیروی زمینی ارتش و یک پل تدارکاتی است، بوسیله ۱۴ تریلی، توسط آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش از بروجرد به پل‌دختر منتقل شده است.

https://siasatrooz.ir/vdcb8wb8grhbgap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی