سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۴
کد مطلب : 120001
گزارش پارلمان انگلیس آشکار ساخت

هزاران نفر قربانی سیاست‌های کرونایی جانسون

هزاران نفر قربانی سیاست‌های کرونایی جانسون
در حالی انگلیس همچنان در جمع بالاترین آمار مرگ و میز کرونایی‌ها قرار دارد که طبق گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص همه‌گیری کرونا، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور به هزاران مرگی منجر شد که قابل اجتناب بود.
بر اساس یک گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص درس‌هایی که تاکنون از همه‌گیری ویروس کرونا گرفته شده، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور اروپایی باعث هزاران مرگی شده که قابل اجتناب بود.تحقیقات مشترکی که دیروز توسط کمیته‌های علمی و بهداشتی مجلس عوام انگلیس منتشر شد، به این موضوع پرداخته که چرا انگلیس که در ابتدا به دلیل آمادگی در برابر همه‌گیری مورد تقدیر قرار گرفته بود، شاهد موارد فزاینده ابتلا و مرگ و میر بسیار بالاتر از کشورهای مشابه بود.به نوشته نشریه «پالتیکو»، بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، مرگ و میر ناشی از کروناویروس در انگلیس تا به دیروز بیش از ۱۵۰ هزار نفر است و این کشور از نظر تعداد کل مرگ و میر در بین ۱۰ کشور اول جهان قرار دارد.در گزارش مشترک پارلمانی اشاره شده که برخی از ابتکارات نمونه‌هایی از بهترین شیوه‌های جهانی و برخی دیگر نشان‌دهنده اشتباهات جدی بود.
این کمیته‌ها گفتند تأخیر در اقدام قاطع برای اعمال دستور ماندن در خانه باعث مرگ و میر مرتبط با کرونا شد که در آن زمان باید به شدت مورد چالش قرار می‌گرفت.در این گزارش آمده با پذیرش این که مصونیت جمعی در اثر ابتلا نتیجه اجتناب‌ناپذیر بود، انگلیس اشتباه اولیه جدی را در اتخاذ این رویکرد مرگبار انجام داد و همچنین رویکرد دقیق سلامت عمومی هدفمند برای جلوگیری از شیوع ویروس آنطور که بسیاری از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا اتخاذ کردند، به کار گرفته نشد. این گزارش ۱۵۰ صفحه‌ای بر اساس شواهد بیش از ۵۰ نفر از جمله «مت هنکاک» وزیر بهداشت سابق، «دومینیک کامینگز» مشاور سابق نخست‌وزیری، «پاتریک والنس» مشاور علمی ارشد و «کریس ویتی» مامور ارشد امور پزشکی دولت انگلیس است.
طبق این گزارش، حوزه‌هایی وجود داشت که علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی، انگلیس نتوانست از این سرمایه استفاده کند. به عنوان مثال، این کشور یکی از اولین کشورهای جهان بود که آزمایش ویروس کرونا را توسعه داد، اما نتوانست آن را به یک سیستم آزمایش و ردیابی موثر تبدیل کند. در واقع، عملکرد کند، نامطمئن و غالباً آشفته سیستم آزمایش، ردیابی و قرنطینه به شدت پاسخ انگلیس به همه‌گیری را مختل کرد.آغاز یک آزمایش متمرکز و مدل ردیابی، برخلاف استفاده از متخصصان بهداشت عمومی محلی یک اشتباه بزرگ بود.این گزارش همچنین به اشتباهات متعدد در مراقبت‌های اجتماعی اشاره کرده از عدم مشاوره علمی در اوایل، عدم موفقیت در اولویت قرار دادن تجهیزات مراقبت شخصی برای پرسنل تا ترخیص سریع بیماران از بیمارستان‌ها بدون آزمایش مناسب.به گفته قانونگذاران انگلیسی، این موارد در مجموع منجر به مرگ هزاران نفر شد که قابل اجتناب بود. آن‌ها افزودند که نابرابری‌های سلامت اجتماعی و اقتصادی هم در اثر همه‌گیری تشدید شده و به افزایش نرخ مرگ و میر در میان سیاه پوستان، آسیایی‌ها و اقلیت‌های قومی اشاره کرده‌اند.
این گزارش در حالی شرایط بحرانی جانسون نخست وزیر انگلیس را تشدید می‌کند که در رسوایی دیگر، در حالی که این روزها انگلیس به شدت درگیر عواقب بحران سوخت به دلیل کمبود راننده کامیون و افزایش قیمت انرژی است سفر جانسون به اسپانیا و اقامت وی در ویلایی لوکس برای گذراندن تعطیلات انتقادهای شدیدی را علیه وی به وجود آورده است."گرت استیس"، مدیر کل انجمن تولید کنندگان فولاد انگلیس که به دلیل افزایش چشمگیر قیمت سوخت تحت فشار بالایی قرار گرفته این انتقاد را به جانسون وارد کرده و در این باره گفته است: من فکر نمی کنم که حالا زمان به تعطیلات رفتن نخست وزیر باشد.بوریس جانسون سال گذشته هم به دلیل تعطیلات گرانقیمت در جزایر کارائیب مورد انتقاد شدید قرار گرفت.در رسوایی دیگر برای دولتمردان انگلیس، روزنامه دیلی میرور نوشت حدود دو هزار نفر از کارکنان پلیس انگلیس، در چهار سال گذشته، مرتکب آزار جنسی شده اند.
روزنامه دیلی میرور نوشت آمار تکان دهنده درباره جرایم آزار جنسی کارکنان نیروی پلیس انگلیس، یک ماه پس از آن منتشر می‌شود که حکم کوین کوزنز ، افسر پلیس انگلیس به جرم قتل دختری به نام سارا اورارد صادر شد.
به نوشته روزنامه دیلی میرور، حدود دو هزار نفر از نیرو‌های پلیس انگلیس در ۴ سال گذشته، به آزار جنسی مردم متهم شده اند که شامل مواردی همچون آزار جنسی کودکان و تجاوز جنسی می‌شود.به نوشته دیلی میرور، این اتهامات، همه نیرو‌های پلیس انگلیس، از درجه داران جز، افسران تا فرماندهان واحد‌ها را در ۳۹ یگان پلیس در سراسر این کشور در بر می‌گیرد.
در این میان هم روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به اسناد پاندورا پرداخت و نوشت: شهر لندن در حال پنهان کردن پول‌های سرقت شده از جهان است.در این گزارش به قلم نیکلاس شاکسون آمده است: در سال ۱۹۶۹ دو سال پس از آن که جزایر کِیمَن- که جزء قلمرو انگلیس است- نخستین قانون خود برای صدور مجوز به منظور فعالیت‌های شرکت‌های مخفی تصویب کرد، یک گزارش رسمی دولتی منتشر شد که در آن هشدار داده شده بود که موجی از پیشنهادات جذاب از سوی شرکت‌های خصوصی روانه این جزایر شده است. کیمن به سرعت در حال تبدیل شدن به منطقه‌ای بود که مملو از پول‌های نامشخص بود.این آغاز تلخ یک سیستم جدید بود که توسط اسناد پاندورا در معرض نمایش قرار داده شد. این یک فرایند گسترده از درز اطلاعات است که توسط کنسرسیوم بین المللی روزنامه نگاران تحقیقی انجام شده است. در این اسناد نام بیش از ۳۳۰ سیاست مدار و مقامات دولتی از بیش از ۹۰ کشور و معاملات مالی مخفی و مشکوک و بیش از ۱۳۰ میلیاردر اهل روسیه، آمریکا و کشور‌های دیگر فاش شده است.
https://siasatrooz.ir/vdcbggb88rhb5gp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی