سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۱
کد مطلب : 106089
محمدرضا شرف‌الدین:

مدیران دولتی و سینمایی حیثیت فرهنگ عاشورایی را حراج کرده‌اند

مدیرعامل سابق انجمن سینمای انقلاب و دفاع‌مقدس و تهیه‌کننده سینما همزمان با آغاز با ماه محرم در رابطه با انفعال سینما و تلویزیون در حوزه تولید آثار تاریخی و مذهبی گفت: مدیران دولتی و سینمایی حیثیت فرهنگ عاشورایی را حراج کرده و ما را به پستی رسانده‌اند و امروز ما با چنین افرادی در سیستم مدیریتی و سیاست‌گذاری کشور سر و کار داریم و تا وضع چنین است آینده روشنی در انتظارمان نیست.
محمدرضا شرف‌الدین افزود: ما اگر داستان‌ها و جریانات زندگی ائمه اطهار(ع) را ندانیم زیاد اشکالی ندارد؛ این مهم است که ما ندانیم ائمه اطهار (ع) چه گفتند؟ پای چه اصول و اعتقاداتی ایستادند؟ چرا در ماه محرم برای سرور و سالار شهیدان بعد از گذشت قرن‌ها همچنان عزاداری می‌شود؟ چرا امام حسین(ع) مناسک حج را ناتمام گذاشت و به طرف کربلا رفت؟ چرا این واقعه بزرگ در عاشورای حسینی اتفاق افتاد؛ این چرایی‌ها مهم است و اگر ما این چرایی‌ها را ندانیم خطرناک است.
تهیه کننده فیلم سینمایی «فرزند صبح» ادامه داد: همه فلسفه خلقت و هستی در روز عاشوار نهفته است؛ مفاهیم مهمی همچون عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی، ایمان، سیاست و... همه در این روز وجود دارد اما از آنجا که دین و علم امروزه به دست عوام افتاده و این عوام هستند که دین و علم را تفسیر و تبیین می‌کنند ما با مشکلات زیادی مواجه شده‌ایم و با جامعه‌ای سر و کار داریم که برخی از آن‌ها هیچ چیز از فرهنگ عاشورایی نمی‌دانند!
شرف‌الدین سپس با بیان اینکه هنرمند و همراه با او مسئول و مدیر فرهنگی واسطه خواص و عوام هستند اظهار داشت: این وظیفه هنرمندان و مدیران فرهنگی و هنری و سینمایی است که آبشخور فکری و اندیشه‌ای برای عامه مردم باشند؛ آن‌ها هستند که باید فکر و اندیشه را از خواص بگیرند و آن را آداپته کرده و تحویل مردم دهند اما از آنجا که امروزه اغلب فیلمسازان و مدیران ما ضد فرهنگ هستند و عملکردی ضد فرهنگی دارند ما شاهد این اتفاق نیستیم.
این سینماگر برجسته تصریح کرد: فیلم‌های سخیف، مبتذل و نازلی همچون: «۵۰ کیلو آلبالو»، «تگزاس»، «هزاپا»، «دشمن زن»، «دم سرخ‌ها» و... همه ماحصل عملکرد مدیران و افرادی هستند که ضد دین و فرهنگ عمل می‌کنند؛ کدام یک از فیلم‌های روی پرده سینماهای کشور طی سال‌های اخیر مبلغ و ترویج دهنده و یا بیانگر فرهنگ والای عاشورایی بوده‌اند؟ کدام یک از این آثار از فرهنگ ملی و بومی ما حمایت کرده‌اند؟ متأسفانه جواب این سوألات «هیچکدام» است! متأسفانه فیلم‌هایی که طی این سال‌ها توسط مدیران مثلاً فرهنگی حمایت شده و ساخته شده‌اند همگی در جهت تخریب فرهنگ والای عاشورایی و فرهنگ کهن ملی بوده‌اند و بس!
این مدیر فرهنگی تأکید کرد: ما اگر انسان آزاده و فهیم و متعهد و ولایتمدار و مسلمان هستیم نباید بپرسیم که چرا این اتفاقات در سینمای کشورمان رخ داده؟ چرا مسئولان از ساخت فیلم‌های ارزشی و عاشورایی سرباز می‌زنند؟ چرا هنرمندان متعهد و انقلابی ما بیکار و خانه نشین شده‌اند؟ چرا بی فرهنگ و فرهنگ منحط و نازل غربی در آثار سینمایی ما به شدت وجود دارد و جامعه را به سوی اضمحلال و نابودی می‌برد؟
شرف‌الدین تصریح کرد: همانطور که پیش‌تر هم عنوان کردم مدیران دولتی و سینمایی حیثیت فرهنگ عاشورایی را حراج کرده‌اند و ما را به پستی رسانده‌اند، رئیس دولت حافظ منافع اروپا است و فردی است که حیثیت ملتش را خرج کرد و به نفع اروپایی‌ها عمل کرد امروز ما با چنین افرادی در سیستم مدیریتی و سیاست‌گذاری کشور سر و کار داریم و تا وضع چنین است آینده روشنی در انتظارمان نیست. سینماپرس

https://siasatrooz.ir/vdcbw0b89rhbggp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی