شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵
کد مطلب : 107187

القاء دروغ مفاسد اقتصادی بزرگ در ایران

اگر در خبرها خوانده‌اید یکی از وزرای اقتصادی سوئیس به خاطر اتهام رانت اطلاعاتی به همسرش درباره افزایش قیمت دلار...

اگر در خبرها خوانده‌اید یکی از وزرای اقتصادی سوئیس به خاطر اتهام رانت اطلاعاتی به همسرش درباره افزایش قیمت دلار در دادگاه محکوم و مجبور به استعفا می‌شود، باور نکنید.
مفاسد بسیار گسترده‌تری در سوئیس اتفاق می‌افتد که پنهان است، اما برای این که چهره‌ای زیبا از این کشور دیده شود، داستانی را می‌سازند و در سطح گسترده منتشر می‌کنند.
رسانه‌های خارجی به ویژه رسانه‌های فارسی زبان که به شاخه هایی از دشمنان نیز متصل هستند، به گونه‌ای در باره فساد در ایران سخن میگویند که در هیچ کشور دیگری وجود ندارد.
فساد از هر نوع در همه کشورهای دنیا دیده می‌شود، منتها درصد آن کم و زیاد است، برخی کشورها غرق در فساد هستند آن هم از همه نوع، برخی دیگر در حد تعادل قرار دارند و برخی دیگر به شدت با فساد مبارزه می‌کنند.
اما در این میان کشورهایی هستند که با تبلیغات منفی گسترده سعی بر این است تا چهره‌ای مخدوش از آن به جهان و افکار عمومی داخلی نمایانده شود.
برای رسیدن به چنین هدفی رسانه‌های دشمن با تبلیغات گسترده خود با یک کلاغ چهل کلاغ کردن و بزرگنمایی یک تخلف و فساد کوچک را آنچنان با فرافکنی خود در اذهان مردم سیاه و پلید جلوه می‌دهند که توگویی در دنیا بی نظیر است!
ایران نیز مبرا از فساد نیست. فساد اقتصادی، فساد اخلاقی مهمترین افسادی است که در دنیا وجود دارد و کشورهای غربی در هر دو زمینه سرآمد هستند.
مدتی است که جبهه رسانه‌ای استکبار سعی دارد تا با بزرگنمایی از برخی مفاسد در ایران به ویژه فساد اقتصادی، نه تنها یک چهره زشت از جمهوری اسلامی به دنیا معرفی کند بلکه ذهن افکار عمومی کشور را نیز مسموم کند و از این راه باعث شود تا مردم واکنش نشان دهند.
واکنشی که آنها توقع دارند از جنس آشوب و اغتشاش است، گفتیم و بار دیگر هم می‌گوییم که ایران با وجود همه تلاشی که برای مبارزه با فساد انجام می‌دهد، از وجود فساد رنج می‌برد و برای رهایی از جرثومه فساد، تلاش زیادی انجام داده و باز هم انجام خواهد داد.
با این وجود ریشه کن کردن فساد کار دشوار و حتی شاید نشدنی باشد، اما می‌توان با رفتار قاطع درصد آن را کاست.
بیش از هر چیز، تلقین احساس فساد در ایران بیشتر از وجود واقعی فساد دیده می‌شود، به این معنا که سعی بر این است تا حجم و اندازه فساد در ایران با روش‌های غلو آمیز بزرگنمایی شود و در حد فاجعه جلوه کند.
چنین اتفاقی اکنون افتاده است، رسانه‌های فارسی زبان خارجی در این زمینه به خوبی مشغول انتشار اخبار و گزارش‌های منفی خود علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.
حتی برخی رسانه‌ها و اشخاص در داخل کشور نیز در زمین این بازی قرار گرفته اند و دانسته یا ندانسته با آنها همراهی کرده و می‌کنند.
بارها گفته شده و ثابت شده است که فساد در جمهوری اسلامی ایران سیستماتیک نیست، به این مفهوم که از درون و بدنه دستگاه‌ها و قوای سه گانه بیرون نمی‌آید، نه این که در این نهادها فساد وجود نداشته باشد، بلکه سیستماتیک نیست.
حکومت و حاکمیت نقشی در مفاسدی که در کشور دیده می‌شود ندارد و هیچگاه هم از چنین وقایعی دفاع و حمایت نمی‌کند و تا جایی که توان داشته باشد، سعی در مبارزه با چنین مفاسدی بر می‌آید.
اما آیا می‌دانید فاسدترین کشور یا بهتر بگوییم کشورهای دنیا کدام است؟ شاید باورتان نشود اما بر اساس گزارش‌های سازمان‌های مالی جهانی، آمریکا و سوئیس در رده اول و دوم کشورهایی فاسد جهان در زمینه اقتصادی قرار دارند.
گروه «تکس جاستیس نتورک» در گزارشی که به تازگی منتشر کرده درباره فاسدخیزترین کشورهای دنیا ۱۰ کشور برتر را برگزیده و بر اساس تحقیقات و بررسی هایی که انجام داده نام ایران حتی در میان این ۱۰ کشور فاسد در زمینه اقتصادی دیده نمی‌شود.
سوئیس نمره پنهان‌ کاری ۷۶ را به دست آورده که از نظر مالی، فاسدترین کشور در جهان است. آمریکا و جزایر کیمن در رده‌های بعدی فساد مالی در جهان قرار دارند.
کشورهای هنگ کنگ، سنگاپور، لوکزامبورگ، آلمان، تایوان، امارات عربی و... در رده‌ها بعدی فساد اقتصادی قرار دارند که سیستماتیک است. یعنی نظام و حاکمیت این کشورها نقش اول و اصلی را در چنین مفاسدی دارند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اقشار مختلف مردم به تاریخ ۲۲/۵/۹۷ در باره فساد فرمودند: «بنده از قدیم با فساد و مفسدین مبارزه می‌کردم و الان هم عقیده‌ام همین است. 
اما بعضی افراطی حرف می‌زنند و می‌گویند همه فاسدند و از تعبیر فساد سیستمی استفاده می‌کنند؛ این‌جوری نیست. درست است فساد کمش هم زیاد است. اما افراط و تفریط در همه‌ی زمینه‌ها غلط است.
دستگاه‌های نظارتی با قدرت و چشم باز باید در میدان باشند؛ هم مجلس، هم قوه‌ی قضائیه، هم آحاد مردم مؤمن باید احساس وظیفه کنند و نقش ایفا کنند. راه‌های فساد را باید بست. در همین قضیه‌ی ارز و سکه، اگر مقابله با فساد بود، راه فساد بسته می‌شد.»
نمی توان از زبان مسئولین، رهبران و روسای جمهور دیگر کشورها شنید که با زبان قاطع عزم مبارزه با فساد داشته باشند. به ندرت می‌توان یافت.
با اطلاعات و آماری که از کشورهای فاسد منتشر می‌شود، نشان می‌دهد که برنامه‌ای علیه ایران راه انداخته اند تا یکی از فاسدترین کشورهای دنیا از نظر اقتصادی معرفی کنند.
چنین سیاستی همان القاء وجود فساد گسترده در ایران برای تخریب ذهن و افکار عمومی جامعه است در حالی که کشورهای مدعی، بیشترین فساد اقتصادی، از پولشویی گرفته تا دزدی و اختلاس در آن کشورها اتفاق می‌افتد.
حجم تبلیغات منفی رسانه‌های جبهه استکبار در این زمینه بسیار سنگین است، نیاز است تا رسانه‌های کشور به ویژه صدا و سیما در این زمینه ورود کند و گزارش هایی از وجود مفاسد اقتصادی در کشورهایی که حتی عضو اف‌ای تی اف هستند، تهیه کند تا افکار عمومی، تحت تأثیر تبلیغات منفی وسیع رسانه‌های دشمن قرار نگیرد.

نویسنده: سیاوش کاویانی

https://siasatrooz.ir/vdcbwzb8zrhbg8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی