دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۹
کد مطلب : 108474
حسن‌بیگی مطرح کرد؛

خوش‌رقصی موافقان سی.اف.تی و پالرمو برای آمریکا و اروپا

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: افرادی که هنوز به دنبال تصویب سی.اف.تی و پالرمو هستند، به دنبال خوش‌رقصی برای آمریکا و اروپا خواهند بود.
ابوالفضل حسن‌بیگی درخصوص بررسی لوایح چهارگانه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با توجه به قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی از سوی آمریکا، گفت: لوایح مربوط به اف.ای.تی.اف شامل دو کنوانسیون سی.اف.تی و پالرمو به دلیل اختلاف‌نظر مجلس و شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است.
وی افزود: ایرادات شورای نگهبان به این دو لایحه کاملاً دقیق و درست بود، شورای نگهبان بر اساس وظیفه قانونی و حقوقی خود، ایرادات دقیقی را از مصوبه مجلس در مورد این دو لایحه گرفت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: اکثریت اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مخالف این دو لایحه هستند. این لوایح نوعی باج دادن به اروپا و آمریکا و کوتاه آمدن در برابر اسرائیل و کُرنش در برابر خواسته‌های ناحق اروپا و آمریکا است.
حسن‌بیگی تصریح کرد: افرادی که هنوز به دنبال تصویب سی.اف.تی و «پالرمو» هستند، به دنبال خوش‌رقصی برای آمریکا و اروپا خواهند بود.
وی درخصوص اقدام آمریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی، اظهار داشت: طی ماه‌های گذشته و در پی اقدامات ایالات متحده آمریکا مبنی بر قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، وحدت و همدلی میان مردم و مسئولان افزایش یافته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: آمریکا و اسرائیل به زانو درآمده‌اند و حضور سپاه در کنار حماس، جهاد اسلامی، حزب‌الله، مقاومت عراق و سوریه، عامل اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در برابر رژیم صهیونیستی است.
حسن‌بیگی گفت: آمریکا و اسرائیل می‌دانند که سپاه پاسداران دارای قدرت نظامی قوی است و در بخش تجهیزات پهباد، موشکی و نظامی در منطقه بدون رقیب است.
وی با بیان اینکه نگاه مستضعفان جهان به جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: سپاه پاسداران پشت و پناه مسلمانان است؛ آمریکا شکست خورده، امروز زمان مناسبی برای کُرنش و امتیازدهی نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: جهان چند قطبی شده است و جمهوری اسلامی باید به عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ جهانی ایفای نقش کند.
حسن‌بیگی گفت: امروز غرب‌گرایانی که خواستار مذاکره با آمریکا بودند، فهمیده‌اند که آمریکا دروغگو است. وی گفت: آمریکا و اروپا در بُعد تحقیقات هسته‌ای علی‌رغم توافقات انجام شده در برجام، با ایران همکاری نکردند و مانع از حضور چین نیز شدند.
این نماینده مجلس در تشریح عواملی که موجب شد آمریکا پای میز مذاکره با ایران قرار گیرد، گفت: رهبری بی‌بدیل آیت‌الله خامنه ای، حضور ملت ایران در صحنه مقاومت، مقاومت جمهوری اسلامی ایران در برابر غرب و همچنین تقویت بنیه دفاعی و موشکی نیروهای مسلح و اصرار ملت ایران در حفظ حقوق هسته‌ای موجب شد آمریکا مجبور شود پای میز مذاکره با ایران بنشیند.
حسن‌بیگی اظهار داشت: آمریکا و غرب به دنبال این بودند که با مذاکرات هسته‌ای و برجام بتوانند از جمهوری اسلامی زمان بخرند اما جمهوری اسلامی زرنگ‌تر از آنها بود زیرا شیطان بر همه مسلط است؛ جز مؤمنان. وی ادامه داد: در قلب رآکتور هسته‌ای اراک بِتُن نریخته‌ایم، بلکه در چارچوب برجام، اقداماتی را در راستای توافقات انجام داده‌ایم.
عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: با تلاش و کوشش جوانان ایران، امروز به دانش تولید نسل هشتم سانتریفیوژها دست یافته‌ایم؛ این موضوع آمریکا را عصبانی کرده است.
حسن‌بیگی تصریح کرد: با دستور مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توانایی برای تولید ۱۹۰ هزارسو، جوانان ایران از روزنه‌های موجود استفاده کردند تا توانایی‌های خود را نشان دهند. وی گفت، هر زمانی که بخواهیم از برجام خارج شویم، ظرف کمتر از یک ماه رآکتور اراک با سانتریفیوژهای نسل هشتم آغاز به کار خواهد کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcbzwb8arhbgap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

به نام خدا
موضوع: درخواست مخالفت با تصویب لوایح استعماری پالرمو و CFT
سلام علیکم
بار دیگر در این لحظه حساس به این جملات مقام معظم رهبری در مذمت کنوانسیون هایی نظیر پالرمو و CFT توجه فرمایید: « همین‌جا من اشاره کنم به این مسائل کنوانسیون‌ها و این معاهدات بین‌المللی. ببینید؛ این معاهدات بین‌المللی که به آن در لغت فرنگی گفته میشود کنوانسیون، در اصل در یک نقطه‌ای پخت ‌و پز می شود که اطراف قضیّه، مِن‌ باب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن می پیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت‌ و پز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه‌های هیئتهای فکری‌شان - به قول خودشان اتاق فکرشان- می‌نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت‌ وپز می کنند، بعد این را به‌ وسیله‌ی دولتهایی که همسوی با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنباله‌رو آنها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب می کنند؛ اگر یک دولت مستقلّی هم پیدا بشود - حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید «من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهده‌ی بین‌المللی را قبول ندارم»، سرش می ریزند که «آقا! ۱۲۰ کشور، ١۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمی کنید؟» کنوانسیون‌ها غالباً این[جور] است.»
حال به گفتگوی برخی مسئولان آمریکایی توجه فرمایید: «من می خواهم در مورد دو مسأله دیگر در رابطه با اقدامات وزارت خزانه داری برای مقابله با فعالیت های بی ثبات کننده مالی ایران بحث کنم. در ماه اوت مجلس یک لایحه تحریمی جدید را تصویب کرد تا ابزار لازم برای مقابله با فعالیتهای موشکی، حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشرتوسط ایران را در اختیار دولت ترامپ قرار بدهد. من معتقدم ایران به تلاش خود برای دور زدن تحریمهای آمریکا ادامه خواهد داد تا به گسترش نفوذ خود در جهان ادامه دهد. برای همین سؤال من این است که چگونه فشار را بر روی رهبران ایران و مؤسسات مالی حفظ کنیم تا مطمئن شویم سپاه و مؤسسات مالی مرتبط با آن در تحریمها رخنه ایجاد نکنند و آنرا دور نزنند؟» مارشال بیلینگزلی دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا که ریاست گروه ویژه اقدام مالی یعنیFATF را بر عهده دارد در پاسخ به سؤال فوق می گوید: « دو راه وجود دارد که من اولی را می گویم و دومی را اسمیت بیان می کند. در رابطه با حفظ فشارها بر روی حکومت ایران یکی از کارهایی که آنها (ایرانیها) باید انجام دهند این است که باید یک چارچوب قانونی ایجاد کنند و برای توقف تأمین مالی تروریسم پاسخگو باشند. آنها به اندازه کافی قانون ندارند و من هم نمی دانم که آن قوانین را اگر داشتند رعایت می کردند یا نه؟ اما آنها این چارچوب قانونی را ندارند و ما آنقدر اصرار خواهیم کرد تا قوانین مقابله با پولشویی را تصویب و اجرا کنند. باید علیه بخش مالی آنها اقدام مقابله ای انجام دهیم.» سپس آقای اسمیت می گوید: «من می خواهم بگویم که ما باید به کار خودمان ادامه بدهیم، فشار را افزایش دهیم، هر فعالیت بد آنها را دیدیم افشا کنیم و ما هر کجا آنرا می بینیم بدون توجه به کشوری که در آن نقش داشته و بدون توجه به نوع شرکتهای دخیل در فعالیت افشا می کنیم.»
این تصور که در تدوین لایحه ی الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو یا CFT قید حق تحفظ و تطابق با قوانین داخلی در متن قانون گنجانده شده و در بیانیه نهایی ایران هم این قیود درج شده و اگر اعضای کنوانسیون نسبت به آن اعتراضی نکنند، حق تحفظ رعایت می‌شود، تصور ساده‌انگارانه است. چرا که براساس تجربه سایر کشورها باز هم در صورت بروز مساله‌ای یا اقدامی برخلاف مفاد کنوانسیون، آنچه که ملاک عمل و اقدام باید قرار گیرد، مقررات کنوانسیون است و نه قوانین داخلی کشورها و حتی مسائل ایران قابل طرح در مجامع بین‌المللی است که قطعا این اقدام استقلال قضایی و حاکمیتی کشور را تحت تاثیر قرار داده و بخشی از اختیارات خود را به این کنوانسیون ها و دادگاه‌های بین‌المللی می‌دهد.
آثار و پیامد‌های زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون‌ها از جمله «نقض حاکمیت ملی»، «مداخله بیگانگان در امور کشور»، «اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و مالی کشور و اعمال دقیق‌تر تحریم‌ها در آینده»، «مخدوش شدن استقلال سیستم قضایی»، «تسلیم شدن در برابر خواسته‌های مخرب نظام سلطه در حوزه اقتصادی و ضربه‌های جبران‌ناپذیر به سیستم اقتصادی کشور» و «شکستن خط مقاومت در منطقه» است.
از طرف دیگر با وجود این همه خطرات و لطمات، وعده هایی که در قبال پذیرفتن الحاق به چنین کنوانسیون هایی داده می شود نه فقط هیچ گونه ضمانت اجرایی ندارد بلکه قطعا فریبی بیش نخواهد بود، چرا که افرادی چون «مارشال بیلینگزلی»، دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا یعنی شیطان بزرگ، ریاست «گروه ویژه اقدام مالی» FATF را بر عهده داشته و خواهند داشت و طبق نص قرآن کریم وعده شیطان جز فریب نیست.
لذا به جد درخواست می گردد ولایی بودن خود را در عمل با مخالفت با تصویب این لوایح اثبات نموده و قاطعانه جلوی تصویب این لوایح استعماری که با فشار و تهدید از طرف دشمنان بر جمهوری اسلامی تحمیل گردیده است بایستید و در این امتحان بزرگ قاعده نفی سبیل را که مظهر اراده الهی است به منصه ظهور رسانده و نگذارید پس از تجربه تلخ برجام که ناشی از عدم توجه به هشدارهای مکرر امام خامنه ای و صاحبان بصیرت بود، برجام های 2، 3، 4 و 5 (مالی، منطقه ای، موشکی و حقوق بشر) بر امت مسلمان ایران و سایر گروه های مقاومت منطقه تحمیل گردد.