شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۳
کد مطلب : 108448
وقتی حضور نیروهای نظامی آمریکا در منطقه فقط فتنه افروزی را به ارمغان داشته است

چند سکانس مستند از جنایات سنتکام

چند سکانس مستند از جنایات سنتکام

جمهوری اسلامی ایران در حالی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه معروف به سنتکام را در یک اقدام متقابل بعد از تروریستی خواندن سپاه پاسداران، گروه تروریستی خواند که حضور این نیروهای نظامی از موعد حضورشان در منطقه تاکنون جز جنگ و خونریزی، فتنه افروزی، پرورش گروهک تروریستی داعش و کشته شدن هزاران مردم بیگناه ارمغان دیگری نداشته است.
هفته گذشته بود که احمق‌های درجه یک آمریکایی این‌بار نام سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داده و بار دیگر دشمنی خود را با ملت ایران عیان‌تر از قبل کرد که البته بجز رژیم غاصب صهیونیستی و سران سعودی محافل سیاسی و رسانه‌ای جهان و حتی مقامات سابق آمریکایی واکنش جدی به این اقدام نابخردانه دونالد ترامپ علیه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران نشان دادند.
پس از این اقدام، شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید این رفتار، طی اقدامی متقابل اعلام کرد که رژیم ایالات متحده آمریکا دولت حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام و تمامی نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی می‌داند.
پیرامون جنایات نیروهای نظامی آمریکا در منطقه هزاران پرونده پیش روی افکار عمومی جهان باز است که این رژیم درحالی نیروی نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یک گروه تروریستی برشمرده است که نیروهای نظامی آمریکا طی دو دهه اخیر حضور خود در منطقه از جمله در افغانستان، عراق و سوریه بیشترین جنایات جنگی را رقم زدند و باعث کشته شدن ده‌ها هزار نفر از مردم بیگناه منطقه شدند و از همه مهمتر گروه ترویستی تکفیری- وهابی داعش نیز به دست همین آمریکایی‌ها خبیث متولد و چندین سال مردم بیگناه سوریه وعراق را به خاک و خون کشید.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در رابطه با اقدام اخیر آمریکا در قبال سپاه و اقدام متقابل ایران نامه نوشت ودر این نامه یادآور شد؛ می‌خواهم توجه شما را به اقدام بی‌سابقه، غیرقانونی و خطرناک دولت بی‌قانون فعلی ایالات متحده آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شاخه‌ای رسمی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در فهرست به اصطلاح سازمان های تروریستی خارجی جلب کنم. جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید این اقدام بی اساس و تحریک آمیز، آن را اقدامی خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران و خطر عمده‌ای برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی می‌داند. این حرکت که قبلا هیچگاه سابقه نداشته است حتی برای این رژیم ایالات متحده که پیش از این تحریم‌ها و اقدام های یکجانبه غیرقانونی زیادی صورت داده بود، نقض آشکار اصول مسلم حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد از جمله اصل برابری حاکمیت دولت‌ها است.
برخلاف آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن که همواره حامی گروه‌های افراطی‌ و تروریست‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند، کما اینکه از جمله توسط رئیس جمهور فعلی ایالات متحده در زمان مبارزات انتخاباتی‌اش صراحتا پذیرفته شد، نیروهای مسلح ایران از جمله و به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوسته در خط مقدم مقابله با تروریسم و افراطی‌گری در منطقه بوده‌اند. نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابله با گروه‌های تروریستی مورد تحریم شورای امنیت نظیر القاعده، داعش، النصره و سایر گروه‌های تروریستی در منطقه توسط مردم و دولت‌های آسیب‌دیده همواره مورد توجه و تقدیر بوده است.
در اقدامی متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه آمریکا، جمهوری اسلامی ایران رژیم ایالات متحده آمریکا را دولت حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام و تمامی نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی اعلام کرد. این فرماندهی مسئولیت اجرای سیاست‌های تروریستی دولت آمریکا علیه منطقه غرب آسیا را با هدف قراردادن عامدانه غیرنظامیان برای پیشبرد سیاست‌های خصمانه ایالات متحده برعهده داشته است. سنتکام امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و جان افراد بی‌گناه ایرانی و غیرایرانی را به خطر انداخته است که از آن جمله حمله وحشیانه و عامدانه به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۱۳۶۷، همدستی در کشتار مردم یمن و دیگر شهروندان غیر نظامی در غرب آسیا را می‌توان نام برد.
جمهوری اسلامی ایران همچنین می‌خواهد تصریح کند که به رغم اقدام های متعدد مستقیم و غیرمستقیم صورت گرفته از سوی سنتکام که ذات تروریستی دارد، اعلان این نهاد دولتی به عنوان یک سازمان تروریستی توسط ایران صرفا براساس عمل متقابل است و نباید تغییر در موضع حقوقی ایران در ارتباط با اصل برابری حاکمیت دولت‌ها و تعریف تروریسم تلقی شود.
پیرو جنایات آمریکا در منطقه و حضور نیروهای نظامی تروریستی این رژیم در عراق سوریه و افغانستان مصداق‌های فراولانی وجود دارد چنانچه در میانه‌های دهه ۹۰ میلادی، آمریکا اقدام به تحریم عراق کرد. در جریان این تحریم بنا به اعتراف منابع آمریکایی، ۵۰۰ هزار کودک عراقی کشته شدند. در سال ۱۹۹۶ میلادی خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس آمریکا از مادلین آلبرایت وزیر خارجه وقت آمریکا پرسید که آیا ارزش داشت که برای تنبیه عراق، نیم میلیون کودک عراقی را به کام مرگ بفرستید؟
جواب وزیر خارجه آمریکا به این سوال، عمق ددمنشی و جنایتکاری سردمداران رژیم آمریکا را نشان داد؛ آلبرایت گفت: بله؛ ارزش داشت که نیم میلیون کودک عراقی کشته شوند!
نام زندان ابوغریب تداعی‌گر مرگ است. زندانی واقع در غرب بغداد پایتخت عراق که توسط آمریکایی‌ها اداره می‌شد و در آن با مرگبارترین شکنجه‌ها از زندانیان عمدتا بیگناه پذیرایی می‌شد. شدت شکنجه زندانیان ابوغریب به حدی بود که هرازچندگاهی که اسنادی از آن در رسانه‌های غربی انتشار می‌یافت، به مثابه زلزله‌ای جوامع غربی را تکان می‌داد و خود غربی‌ها را از اوج بی‌رحمی و شقاوت افسران آمریکایی انگشت به دهان می‌کرد.
لانه زنبور؛ نام پروژه سری و مشترک دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی برای ایجاد داعش بود. اسناد این موضوع توسط ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا فاش شده است. آنطور که در اسناد افشاء شده توسط اسنودن آمده است، دو هدف اصلی این پروژه عبارت بودند از ۱- تجزیه کشور‌های منطقه غرب آسیا. ۲- حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی. ابزار کار پروژه لانه زنبور نیز شناسایی و جذب تروریست‌ها و سلفی‌ها از تمام نقاط دنیا و اعزام آن‌ها به سوریه بود.
این آمریکایی‌ها بودند که در راستای اجرای پروژه لانه زنبور، فردی به نام ابراهیم البدری را با سابقه عضویت در القاعده عراق در اکتبر ۲۰۰۴ از زندان بوکا واقع در مرز عراق و کویت آزاد کردند و پس از ارائه آموزش‌های مخفیانه به او با کمک سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، وی را ابوبکر البغدادی سرکرده داعش نامیدند.
از ۸ آوریل ۲۰۱۳ (۱۹ فروردین ۱۳۹۲) که گروه تروریستی تکفیری داعش رسما در سوریه اعلام موجودیت کرد تا ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ (۳۰ آبان ۱۳۹۶) که با اعلام سرلشکر قاسم سلیمانی، قلمرو ادعایی این گروه تروریستی تکفیری، مضمحل و منهدم شد، انواع و اقسام جنایت‌های سبعانه توسط اعضای آن با چراغ سبز آمریکا رخ داد. از سربریدن کودکان و پوست کندن زنده‌زنده‌ی مردان در مقابل خانواده‌های خود تا اسیر کردن دختران و زنان بی‌گناه و تجاوز به آنان و حتی سوزاندن زنده‌زنده‌ی افراد و ذبح دسته‌جمعی صد‌ها جوان.
یکی از نشانه‌های آشکار همپوشانی آمریکا و داعش، ماجرای سقوط شهر رمادی عراق است. بهار سال ۹۵، نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد در ۸۰ کیلومتری رمادی»، کاروان بزرگی از نیرو‌ها و تجهیزات داعش را تا دروازه‌های شهر مشایعت کردند تا آن‌ها بدون هیچگونه مقاومتی از سوی نیرو‌های دولتی عراق، وارد شهر رمادی شوند و به جنایت و کشتار مردم این شهر بپردازند. موارد مطرح شده در بالا، تنها بخشی از جنایات بیشمار نظامیان آمریکایی علیه مردم منطقه است؛
عراق برای آمریکا در قلب منطقه غرب آسیا از اهمیت بسزایی برخوردار است. علاوه بر منابع سرشار نفتی، همسایگی عراق با ایران و سوریه، اهمیت ژئوپولیتیک این کشور را دوچندان کرده است. لذا واشنگتن تلاش دارد حضور و نفوذ خود را در این کشور افزایش دهد.
تجربه اشغال‌ عراق در سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ نشان می دهد حضور نظامی برای آمریکا در این سرزمین، هزینه‌های مادی و معنوی سنگینی در برداشته است. نفرت عراقی‌ها از آمریکا کمترین دستاوردی است که سران کاخ سفید در کارنامه خود ثبت کرده‌اند، به همین دلیل است که رئیس جمهوری آمریکا به سفر مخفیانه مبادرت می ورزد و با این حال با مخالفت شدید عراقی‌ها مواجه شده و حتی درخواست ملاقاتش با دولت‌مردان عراقی بی‌پاسخ می‌ماند.
درافغانستان نیزپرونده جنایات آمریکا کاملا مشهود است، چناچنه بر اساس گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری بین المللی و نهادهای مدنی در افغانستان، از زمان اشغال اين كشور توسط ایالات متحده در ماه اکتبر سال ۲۰۰۱ تاکنون هزاران غيرنظامی کشته و ده‌ها هزار تن ديگر زخمى شده اند. پس از با روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ و اعلام راهبرد جدید واشنگتن در افغانستان، حملات هوایی پنتاگون در اين كشور دو برابر شده است.
جنگ و حملات هوایی نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا به افغانستان به دنبال حادثه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ و متعاقب آن، و سقوط حکومت طالبان را می‌توان طولانی‌ترین جنگ بدون وقفه تاریخ ایالات‌متحده دانست. نبرد آمريكا در مقايسه با حضور ارتش سرخ شوروی در افغانستان حدودا دو برابر به طول انجاميده است. اين مداخله از حدود شانزده سال پيش تاکنون پس از استراتژی جدید واشنگتن با کشته شدن دو هزار و ۴۰۸ نظامی آمریکایی و تحمیل هزینه‌های سرسام آوری به اقتصاد اين كشور همچنان ادامه دارد.
کارشناسان نظامی و سیاسی بر این باورند كه اگر چه جنایت‌های جنگی زیادی توسط سربازان ارتش آمریکا علیه غیرنظامیان افغانستان صورت گرفته اما واشنگتن همواره تلاش کرده در کنار رسانه‌های غربی بر روی این حوادث ضد بشری سرپوش گذاشته و آن را در نطفه خفه کند.
براساس برآوردهای دقيق خبرنگار آناتولی ده‌ها هزار غیرنظامی از زمان آغاز حملات هوایی آمریکا در سال ۲۰۰۱ میلادی به این سو جان باخته و زخمی يا ناچار به فرار از سرزمین خود شده اند. در واقع نیروهای آمریکا در افغانستان اصول اساسی حقوق بشر را آشکارا زیر پا گذاشته‌ اند.
در طول حضور نظامی شانزده ساله آمريكا در افغانستان، غيرنظاميان بارها هدف حملات هوایی کورکورانه و عملیات جستجوی شبانه منازل قرار گرفته اند. اين حملات خشم و انزجار مردم، اعتراض مقامات ارشد دولت کابل را برانگیخته است. یکی از دلایل اصلى تنش میان حامد کرزی رئیس‌جمهور سابق افغانستان با واشنگتن اين بود كه او حملات مذكور را جنایت بزرگ بشری و نقض حاکمیت ملی عنوان کرد.
همچنین یکی از وجوه اقدامات جنایتکارانه آمریکا علیه مردم ایران به ماجرای تجاوز رژیم بعثی صدام به کشورمان و حمایت‌های همه‌جانبه سیاسی و لجستیکی سردمداران واشنگتن از صدام متجاوز مربوط می‌شود. رژیم متجاوز صدام در دوران جنگ تحمیلی، از سوی ٣٥ دولت جهان به لحاظ مالی و تسلیحاتی، پشتیبانی می‌شد که در راس این دوّل آمریکا قرار داشت.
در آگوست سال ۲۰۱۳ (مرداد ۹۲) اسناد جدیدی از حملات شیمیایی رژیم صدام ضد مردم ایران و همکاری رژیم آمریکا با دیکتاتور بعثی عراق در انجام این حملات هولناک فاش شد. در دوازدهم تیرماه ۱۳۶۷ شمسی برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آب‌های خلیج فارس و در نزدیکی جزیره هنگام مورد هجوم یگان‌های دریایی متجاوز آمریکایی مستقر در آب‌های خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.
موارد مطرح شده تنها بخش کوچکی از حضور نیروهای نظامی آمریکا در منطقه است که جز آوارگی، خونریزی، کشته شدن مردم بیگناه و غیر نظامی در منطقه غرب آسیا حاصل دیگری نداشته است و این در حالی است که به اذعان و اعتراف خود دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سپاه پاسداران در تارومارکردن داعش نقش داشته است و حالا با اهداف مغرضانه این گروه تروریستی تفاوت دارد.

https://siasatrooz.ir/vdcc04qs42bqx08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی