شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۱
کد مطلب : 101788
سیاست مجازی

پیغام محسن رضایی به رئیس‌جمهور فرانسه

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در توئیتی نوشت: آقای ماکرون، به پادشاه عربستان توصیه کنید دست از ماجراجویی بردارد.

شرط‌بندی روی انتخاب‌های غلط یعنی دامن زدن به بحران‌های بیشتر
محمدجواد ظریف در توئیتی نوشت: یک فرد با تجربه‌تر ممکن بود متوجه شود که شرط‌بندی بالاتر روی انتخاب‌های غلط با دامن زدن به بحران‌های بیش‌تر عاقلانه نیست و تنها می‌تواند به پشیمانی بینجامد. وی در این توئیت اسامی را با هشتگ مورد اشاره قرار داد: صدام> طالبان>زرقاوی>داعش و حالا یمن>قطر>لبنان

کسی که ربیعی را دوست دارد
علی ربیعی وزیر کار در توئیتی نوشت: کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می‌کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می‌کند. «امام حسین(ع)» اربعین حسینی تسلیت باد.

جملات حماسی جوان عراقی خطاب به رهبر انقلاب
در حاشیه یک مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) جوان عراقی خطاب به رهبر انقلاب جملاتی حماسی بیان کرد. در حاشیه یکی از مراسم‌های عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) جوان عراقی حاضر در مراسم خطاب به رهبر انقلاب گفت: «والله اگر كشته شويم، سپس سوزانده شويم، خاكسترمان را بر باد دهند، باز زنده شويم و دوباره كشته شويم و همين كار را هزار بار با ما تكرار كنند، به خدا دست از تو بر نمى‌داريم.»
این فیلم به مناسبت ایام اربعین حسینی و اجتماع میلیونی آن به سبب وفاقی که بین امت اسلامی به وجود می‌آید مورد توجه کاربران قرار گرفته و بازنشر شده است و تعداد زیادی از صفحات مجازی در اینستاگرام این فیلم را منتشر کرده‌اند.

نگاه حسام‌الدین آشنا به استعفای سعد حریری
مشاور رئیس‌جمهوری با انتشار پستی در صفحه توئیتر خود نسبت به استعفای نخست‌وزیر لبنان واکنش نشان داد.
حسام‌الدین آشنا که حضور فعالی در شبکه‌های اجتماعی دارد مطلبی را در واکنش به استعفای سعد الحریری منتشر کرد. آشنا نوشت: عملیات استعفا شلیکی است به همگرایی‌های منطقه‌ای که در بحران سوریه و رفراندم اقلیم کارآمدی خود را نشان داد. موفقیت فرآیند آستانه، پترودلار‌های خونین را به تکاپو انداخته تا جنگ دیگری را بر ملت‌های مظلوم منطقه تحمیل کنند. لبنان، عراق، ترکیه و ایران در این تله نخواهند افتاد.

یاداشت تلگرامی محمدی درباره آل سعود
مهدی محمدی در کانال تلگرامی خود نوشت:«ترامپ، روزی که رییس جمهور شد، رییس یک کمپانی بزرگ و فوق العاده ثروتمند بود. در شرکتش، وقتی اراده می‌کرد کاری بکند معارضی نداشت. دستور می‌داد و «چشم» می‌شنید. وقتی قدم به کاخ سفید گذاشت، تصور می‌کرد دولت امریکا را هم می‌تواند به همان روش اداره کند. در واقع، او با سوء تفاهمی عمیق نسبت به «قدرت رییس جمهور امریکا» و «قدرت دولت امریکا» سر کار آمد. خیال می‌کرد مشکل روسای جمهور قبلی امریکا این بوده که به اندازه کافی در استفاده از این «قدرت» قاطع نبوده اند. یک سال گذشته در امریکا صرف این شده که ترامپ بفهمد ریاست جمهوری امریکا مثل مدیر عاملی شرکت ساختمانی نیست و کشور‌ها و دولت‌ها –و حتی شهروندان و دولت امریکا- هم کارمندان او نیستند. حالا در سعودی هم جوانکی سرکارآمده که تا قبل از تبدیل شدن به "پادشاه کوچک" شاهزاده‌ای غرق در پول و احترام بوده و طبعا "نه" نمی‌شنیده است. «روانشناسی توهم» درباره او به این شکل است که تصور می‌کند پول فراوان و همراهی امریکا واسراییل کافیست تا ایران را عقب براند و مشکل قبلی‌ها این بوده که بلد نبوده اند چطور پول خرج کنند یا قاطعیت نشان بدهند. احتمالا چند ماهی هم صرف توهم زدایی از این "خرده پادشاه" خواهد شد. هم ترامپ و هم او، باید بفهمند که خاورمیانه "شرکت پدری" یا "دربار پادشاهی" نیست، قبلی‌ها هم نه دیوانه بودند نه علیل، و همه قدرتشان را علیه ایران به کار گرفتند، اما زورشان نرسید. «قدرت» یک چیز است و «ژست» یک چیز دیگر!»

https://siasatrooz.ir/vdcc4sqs42bqxm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی