?>?> فریاد مرگ بر اسرائیل هنرمندان و اهالی فرهنگ در روز قدس | سیاست روز
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۳:۱۱
کد مطلب : 88322

فریاد مرگ بر اسرائیل هنرمندان و اهالی فرهنگ در روز قدس

فریاد مرگ بر اسرائیل هنرمندان و اهالی فرهنگ در روز قدس

روز گذشته و همزمان با بزرگداشت روز قدس توسط تمامی مسلمانان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، اهالی هنر و فرهنگ ایران اسلامی نیز تلاش نمودند انزجار خود از وحشی‌گری‌های صهیونیسم جهانی را اعلام نمایند.
روز گذشته و در مقابل خانه سینما جمع کثیری از هنرمندان جامعه اصناف سینمای ایران درمحکومیت جنایات رژیم صهمیونیستی و حمایت از مردم بی پناه غزه تجمع و سپس به راهپیمایی روز قدس پیوستند.
در این گردهمایی محمد مهدی عسگرپور طی سخنانی کوتاه از حضور سینماگران تشکر کرد وگفت: سینماگران همیشه نشان دادند که در مواقع خاص نقش خود را فراموش نکرده‌اند، سینماگران علیرغم مشکلات موجود همیشه نشان دادند که در مواقع خاص نقش حیاتی خود را ایفا می‌کنند و در کنار حق در مقابل ظلم می ایستند. عسگرپور با اشاره به سکوت مجامع دولتی بین‌المللی در مقابل جنایت که این روزها در غزه اتفاق می‌افتد،ادامه داد: امروز همه با هم از اینجا به سمت میدان انقلاب حرکت می‌کنیم و امیدوارم هر کس به اندازه وسعش در این راهپیمایی شرکت کند و حداقل تا میدان فردوسی و حداکثر تا محل برگزاری نماز جمعه راهپیمایی را ادامه دهد.
در این راهپیمایی سینماگران با حمل پلاکارد‌ها و تراکت هایی که بر روی آنها نوشته شده بود:
"جامعه اصناف سینمای ایران رفتار ددمنشانه ارتش صهیونیستی را محکوم می کند." و "جامعه اصناف سینمای ایران از جوامع مدنی بین المللی خواستار اعمال فشار برای پایان بخشیدن به جنایات رژیم صهیونیستی است. " و " قدس پاره تن مسلمانان است." ضمن ابراز انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه خواستار فشار مجامع مدنی بر دولتهایشان برای پایان بخشیدن به این ظلم و جنایت شده اند.
عبدالحسین برزیده، بهمن بنی اردلان - محمود پاک نیت- آتیلا پسیانی- حسن پورشیرازی -امین تارخ- کمال تبریزی- آتش تقی پور- فرهادتوحیدی- علی اکبر ثقفی- فرجاد جلیلی- امین حیایی- اسماعیل خلجی- ضیاء الدین دری- علی دهکردی- مریلا زارعی- اردلان شجاع کاوه- علیرضا شجاع نوری- امیر حسین شریفی- محمدرضا شریفی نیا- پرستو صالحی- رسول صدرعاملی- یداله صمدی- فرشته طائرپور- فریبرز عرب نیا- محمد مهدی عسگرپور- محسن علی اکبری- جمشید گرگین- منوچهر محمدی- اکبرمعززی سیدرضا میرکریمی - مازیار میری- رضا ناجی -جواد نوروزبیگی- محمد نوری زاد و غیره حضور داشتند.
سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران نیز با طراحی و تعبیه هفت غرفه در میدان انقلاب از راهپیمایان روز جهانی قدس در پایان مسیرهای ۹گانه پذیرایی و هزاران محصول فرهنگی با موضوع فلسطین و غزه بین روزه‌داران کودک و نوجوان توزیع نمود.
غرفه نماد حجمی شیطان و اسرائیل با امکان پرتاب نمادین سنگ به آن با هدف تطبیق نماد شیطان با اسرائیل، ابراز انزجار نسبت به ماهیت شیطانی رژیم صهیونیستی و بازنمایی انتفاضه مردم مظلوم فلسطین از جمله غرفه‌هایی بود که در میدان انقلاب برپاشد ضمن اینکه راهپیمایان می‌توانستند با حضور در غرفه لوکیشن عکس خانوادگی در صحنه‌های مرتبط با انتفاضه و حوادث غزه عکس بگیرند و آن را به یادگار از آخرین جمعه ماه رمضان سال ۹۳ با خود به خانه ببرند.
یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین برنامه‌های فرهنگی - هنری راهپیمایی روز قدس امسال خلق یک نقاشی بزرگ با استفاده از شن‌های رنگی با مشارکت کودکان و خردسالان در میدان انقلاب بود که قرار است تصویر این نقاشی با موضوع قدس و فلسطین در اقدامی نمادین برای کودکان غزه ارسال شود.
امضای طومار اعتراض به جنایات غزه، طراحی کاریکاتور مرتبط با موضوع جنایات غرب و صهیونیسم در فلسطین مظلوم، ساختن دومینو با انتخاب جمله‌هایی در حمایت از کودکان غزه با حضور کودکان ایرانی، نقاشی کودک با موضوع حوادث خونبار غزه و دفاع از قدس و فلسطین همراه با اهدای جوایز و برگزاری مسابقه دلنوشته پیامکی هم در غرفه‌های متنوع میدان انقلاب میزبان راهپیمایان روز قدس بود.
«شهر قبله» محصولی با هدف معرفی شهر قدس تولید شده و روز جمعه میان راهپیمایان روزه‌دار تهرانی توزیع ‌شد و نشریه آفتابگردان هم که به همت فرهنگسرای انقلاب تولید شده بود، در دسترس کودکان و نوجوانان قرار ‌گرفت.
عصر چهارشنبه گذشته هم هنرمندان در همایش اعتراضی به جنایات رژیم صهیونیستی جمع شدند و حمایت خود را از مظلومیت غزه اعلام نمودند.
در مراسم گردهمایی هنرمندان كه با عنوان "غزه تنها نیست" چهارشنبه یکم مرداد در حوزه هنری برگزار شد، محسن مومنی شریف بر لزوم حمایت هنرمندان از مردم غزه تاكید كرد و گفت: امروز هر هنرمند یك رسانه است و باید دنیا را نسبت به خطری كه در كمینش نشسته، آگاه كند.
مومنی شریف رئیس حوزه هنری ضمن تقدیر از هنرمندان و اهالی ادبیات و رسانه كه در این مراسم حضور به هم رساندند، اظهار كرد: هر چند امسال هم صهیونیست ها ماه مبارك رمضان را به كام مسلمانان و مؤمنان تلخ كردند، اما این احساسات پاكی كه در سرتاسر جهان برای دفاع از مظلوم به راه افتاده، خود جریان مباركی است و حتماً موجبات رحمت الهی را در زندگی همه هنرمندان و جامعه فراهم می كند.
وی با تاكید بر این كه متأسفانه عمده رسانه‌های مؤثر و قدرتمند امروز جهان در زیر سلطه تفكر استكبار است، تصریح كرد: سال های طولانی است كه واقعیت ها را آن طور كه خود می پسندیده‌اند جلوه داده اند. در چنین شرایطی هنرمندان و مسئولان فرهنگی و هنری كشور وظیفه مضاعف دارند. امروز هر هنرمند خود یك رسانه است. ما باید با آگاهی بخشی، سلطه خفقان رسانه ای صهیونیسم را بشكنیم و دنیا را نسبت به خطری كه در كمینش نشسته است، حساس كنیم.
علیرضا قزوه شاعر و مدیر مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری، نیز طی سخنانی با بیان این كه ادبیات ایران در حوزه مقاومت خوب ظاهر شده است، گفت: امروز می بینیم كه وجدان جهانیان بیدار شده و این كه در كشور ما هم نهادها و ارگانهای مختلف درباره غزه وارد عمل شده اند و همچنین شاهد حضور تعداد زیادی هنرمند در این مكان هستیم، نشان دهنده وجدان بیدار این هنرمندان است.
حجت الله ایوبی، رییس سازمان سینمایی كشور هم كه به نمایندگی از جامعه سینمایی ایران در این مراسم سخن می گفت با بیان اینكه كسانی سعی می كنند رژیم صهیونیستی و روابط با آن را عادی جلوه دهند گفت: جا دارد كه همه ما از اتفاقاتی كه در غزه می افتد ناراحت و نگران باشیم اما باید امیدوار باشیم كه نتیجه این شرایط آبادانی باشد.
رییس سازمان سینمایی كشور به نمایندگی از جامعه سینمایی ایران در این مراسم گفت: حضور هنرمندان نشان دهنده این است كه در كنار مردم مظلوم غزه هستند. ایوبی همچنین گفت: صدای موشك و بمب و خمپاره دردناك است اما دردناكتر از آن صدای سكوت سران مدعی خدمت به اسلام، سران جهان عرب و سران كشورهای اسلامی است.
حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی ریاست جمهوری كشور در همایش "غزه تنها نیست" با بیان اینكه امام خمینی (ره) فرمود شهادت هنر مردان خداست، اظهار كرد این جمع نشان دهنده همبستگی هنرمندان با هنرمندان فلسطین است. كسانی كه هنر خود را در عرصه جهاد و شهادت به نمایش گذاشتند. آشنا ضمن تقدیر از حوزه هنری به خاطر برگزاری همایش غزه تنها نیست عنوان كرد خوب است كه حوزه هنری پیشتاز این حركت مقدس شده است و من نیز در اینجا حاضر شدم تا پیام تشكر و قدردانی رییس جمهور كشور را تقدیم جریان‌های هنری كنم كه پاسخ شعاری كه سال‌ها پیش عده‌ای گفتند نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران را دادند.
علی موسوی گرمارودی هم طی سخنانی با انتقاد از جامعه روشنفكری كشور، گفت: امیدوارم جامعه روشنفكری ما، از حوادث غزه كمی شگفت‌زده شوند و به خودشان بیایند. و اگر از هنرمندان و اهالی ادبیات مسلمان كشور تبعیت نمی كنند حداقل از گونترگراس شاعر بزرگ آلمان یاد بگیرند.
یوسفعلی میرشكاك هم كه در همایش " غزه تنها نیست" سخن می گفت، تاكید كرد: به امید روزی كه هنر ابزار فراغت هنرمند گردد و جهاد هنر هنرمند باشد.

https://siasatrooz.ir/vdcci1q4.2bq4i8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی