?>?> این یک توجیه نیست! | سیاست روز
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۵
کد مطلب : 112876

این یک توجیه نیست!

انتخابات در ایران فرمایشی و نمایشی نیست، می پرسید چرا؟ در ادامه چرایی این موضوع را بخوانید...

انتخابات در ایران فرمایشی و نمایشی نیست، می پرسید چرا؟ در ادامه چرایی این موضوع را بخوانید.
جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ده ها انتخابات برگزار کرده که در همه آنها نامزدهای گوناگون برای رقابت ثبت نام کرده اند. هر آنچه که رأی مردم در صندوق های انداخته شده، بیرون آمده است و غیر از این نبوده، حتی با وجود تبلیغات منفی که جبهه رسانه ای دشمن در پی آن بوده و هست، شفافیت انتخابات در ایران حتی فراتر از کشورهایی است که داعیه دموکراسی و آزادی دارند. زمانی که در سال ۸۸ فتنه انتخاباتی در کشور به واسطه ادعای دونامزد شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت، آنها خواهان ابطال انتخابات و برگزاری دوباره آن شدند، در حالی که بر خلاف ادعای آنها هیچ تقلبی در انتخابات صورت نگرفته بود.
تفاوت ۱۰ میلیونی رأی نفر اول با نفر دوم، باور پذیر نبوده و نیست چرا که برای چنین تقلبی هیچ ساز و کاری وجود ندارد، پس از آن که مدعیان تقلب نتوانستند ادعای کذب خود را ثابت کنند، حرف خود را پس گرفتند و گفتن تخلفاتی صورت گرفته است.
در این میان حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در صیانت از رأی مردم، به هیچ وجه زیر بار خواسته نامربوط مدعیان تقلب نرفتند و رأی مردم را حق الناس دانستند. اگر انتخابات ابطال می شد و مدعیان تقلب به خواسته خود می رسیدند، باب چنین راه هایی برای سنوات بعدی نیز باز می شد و چه تضمینی وجود داشت که با برگزاری انتخابات مجدد ریاست جمهوری در صورت شکست دوباره آنها، بار دیگر جرزنی های سیاسی و رفتارهای دور از جایگاه و شأن یک نامزد انتخاباتی را از خود بروز ندهند؟!
اگر به پیرامون جمهوری اسلامی ایران نگاهی بیندازیم می بینیم که در همین اطراف بسیاری از کشورها هستند که یا رنگ انتخابات را به خود ندیده اند یا اینکه انتخابات در آنها فرمایشی و نمایشی است و روشن است که نام چه فردی از درون صندوق رأی بیرون خواهد آمد. اکثر کشورهای عربی خلیج فارس انتخاباتی ندارند و اگر هم داشته باشند، برای تشکیل یک مجلس نمایشی و فرمایشی است که هیچ تأثیری در روند اداره کشور ندارد. عربستان سعودی با رژیم پادشاهی خود هیچگاه انتخاباتی را برگزار نکرده و مردم این کشور حق رأی ندارند. حکام سعودی ارزشی برای مردم خود قائل نیستند. در بسیاری از کشورهای آسیای میانه و قفقاز نیز ریاست جمهوری مادام العمری است، حتی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق، حکومت ها در کشورهای آن منطقه دیکتاتوری است. رقابت در کشورهای آسیای میانه و قفقاز معنا و مفهومی ندارد و تنها این الهام علی اف پسر حیدر علی اف رئیس جمهور فقید جمهوری آذربایجان است که پس از مرگ پدر، با رأی بالا همچنان رئیس جمهور باقی می ماند! حتی در ترکیه نیز یک دموکراسی عادی و معمولی حاکم نیست به همین خاطر است که دولت های لائیک ترکیه چهره دیکتاتوری داشتند و ارتش بیشترین نفوذ را در حکومت داشت. پس از آن نیز که حزب اسلام گرای اردوغان توانست به قدرت برسد، دیکتاتوری اردوغانی در این کشور حاکم شد و اکنون ۱۷ سال است که قدرت را ترکیه در دست دارد. اگر فراتر از منطقه خود برویم باز هم می بینیم نوع دموکراسی ادعایی آنها تنها یک شوی نمایشی است و واقعیت ندارد. حکومت های غربی مبتنی بر لیبرال سرمایه داری ژست دموکراتیک به خود میگیرند اما دولت هایی خودکامه و تمایت خواه را بر سر کار می نشانند که کم از یک حکومت دیکتاتوری ندارد. فرانسه با وجودی که خود را مهد آزادی و دموکراسی می داند، اما به اعتراضات اکثیرت مردم این کشور پاسخ خشن و تند می دهد و نسبت به آنها بی توجه است. بیش از یکسال است که فرانسه دستخوش اعتراضات مردمی است اما دولت برای رضایت مردم هیچ کاری انجم نمی دهد. مشارکت مردم در انتخابات کشورهای غربی همچون آمریکاف فرانسه و دیگر کشورها پایین است. هیچگاه آنها نتواسنته اند به خاطر مشارکت بالای مردم در انتخابات فخر بفروشند و آن را یک مولفه قدرت اجتماعی و سیاسی خود معرفی کنند. حتی در برخی از کشورهای اروپایی مانند بلژیک رأی دادن اجباری است و اگر فردی در انتخابات شرکت نکند، مزایای اجتماعی او حذف می شود.
مشارکت انتخاباتی در ایران، مردمی است، مردم با ادامه از صفحه اول عشق و علاقه ای که به انقلاب اسلامی دارند پای صندوق های رأی حاضر می شوند، هیچ اجباری برای وادار کردن مردم پای صندوق رأی نیست، هر چند دشمنان با تبلیغات منفی سعی دارند وانمود کنند که مردم از ترس و اجبار رأی می دهند اما این مسئله را خود مردم به خوبی می دانند که اینگونه نیست. علاوه بر آن نوع تبلیعات انتخاباتی که در کشورهای غربی صور می گیرد، بسیار فریبنده و اغوا کننده است، در حالی که تبلیغات انتخاباتی در ایران ابزاری در دست رقبای انتخاباتی نیست که بخواهند از هر چیزی برای رأی آوری استفاده کنند.
رقابت های انتخاباتی در کشوهای غربی با درگیری های رقبا و با بهره گیری از لحن غیر اخلاقی و رسوا کننده از زندگی خصوصی کاندیداها آغاز می شود که حتی به روابط نامشروع آنها نیز کشیده می شود.
انتخابات در ایران واقعی است، هر آنچه که مردم رأی می دهند، همان از صندوق بیرون می آید، غیر از این نیست و مردم خود نیز به این امر واقف هستند که به چه کسی رأی داده اند و همان شده است که خواسته بودند. اکنون نیز دشمنان در صدد هستند تا انتخابات دوم اسفند مجلس شورای اسلامی را از رونق بیندازد و با تبلیغات منفی سعی کنند مشارکت مردم را کاهش دهند. این ترفند در دوره های گذشته هم وجود داشته است اما در این مقطع پررنگتر و وقیح تر از گذشته دیده میشود. مردم به خوبی می بینند که با چه حجم گسترده تبلیغات منفی رسانه ای علیه انتخابات مجلس شورای اسلامی روبرو هستیم و همین دشمنی، خود موید حقانیت جمهوری اسلامی است که مردم نیز به آن واقف هستند، حتی با وجود مشکلات و ضعف هایی که درون مدیریت برخی مسئولین دیده می شود، مردم مشکلات را به گردن انقلاب و نظام اسلامی نمی اندازند بلکه آن را ضعف مدیریتی می دانند که قابل حل و رفع است.
بار دیگر در انتخابات مجلس شورای اسلامی که دوم اسفند ماه برگزار خواهد شد، مردم پای صندوق های رأی خواهند آمد و این بار دقیق تر و آگاهتر انتخاب خواهند کرد تا در دروه تازه مجلس، شاهد تحولات مثت بزرگی باشیم.

نویسنده: محمد پیرعلی

https://siasatrooz.ir/vdccmiqse2bqs48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی