سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۱
کد مطلب : 102813

رؤسای قوا از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت کنند

۱۷۰ نماینده مجلس با امضای نامه‌ای از رؤسای قوای سه‌گانه خواستند از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت و فیلترشکن‌ها را ساماندهی کنند.
در بخشی از این نامه که توسط احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس قرائت شد آمده است: در چند ماه گذشته دشمنان ایران با سوءاستفاده از برخی زمینه‌های داخلی حداکثر بهره را از پیام‌رسان‌های خارجی برای ایجاد ناامنی، فساد و آشوب در شهرهای ایران را برده‌اند. ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور حفظ و استقلال سیاسی و فرهنگی کشور از شما روسای قوا خواستاریم ضمن حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی دستور فرمایید این پیام‌رسان‌ها جایگزین پیام‌رسان‌های خارجی شود و نسبت به ساماندهی فیلترشکن‌ها اقدام عاجل به عمل آید.
از سوی دیگر تعداد ۲۴ نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کردند: شما باید به دنبال حل مشکل بیکاری و جلوگیری از تحریم‌های آمریکا باشید نه اینکه به نقد امامان معصوم مشغول باشید و تقاضامندیم از برنامه‌های ماکیاولی پرهیز شود.
در این تذکر آمده است: آقای رئیس‌جمهور شما گفتید همه باید مورد نقد قرار گیرند و این موضوع استثنا ندارد و تمام مسئولین قابل نقد‌ند،‌اما ما در کشور معصوم نداریم حالا یک وقت امام دوازدهم ظهور کرد آن وقت هم می‌شود نقد کرد. آقای روحانی تقاضامندیم از برنامه‌های ماکیاولی و حاشیه‌سازی و بازی با اعتقادات مردم متدین پرهیز شود، شما خوب می‌دانید اساس انقلاب اسلامی ما براساس اعتقادات اسلامی قرآنی و عترت بنا شده است.

مردم به شایعات درباره سانچی توجه نکنند
از سوی دیگر مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس در پاسخ به اخطار حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر مبنی بر اینکه مجلس باید کمیته‌ای جهت شفاف‌سازی در مورد ابعاد حادثه نفتکش سانچی تعیین کند گفت: مردم نباید به شایعاتی که در برخی رسانه‌ها درباره کشتی سانچی منعکس می‌شود توجه کنند و باید اخبار را از سیستم‌های داخلی و امنیتی دریافت کنند. وی همچنین از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواست ابعاد این حادثه را بررسی کند. 

استیضاح از دستور کار خارج شد
از سوی دیگر حسین مقصودی نماینده سبزوار طی تذکری شفاهی با اشاره به عدم وصول استیضاح وزیر کار گفت: آیا اعضای هیأت رئیسه فراتر از قانون هستند و یا رأیشان به اندازه ۲۹۰ نفر دیگر نمایندگان است؟ وی خاطرنشان کرد: این استیضاح باید اعلام وصول می‌شد و اما شما می‌گویید که لاریجانی تصمیم گرفته است که استیضاح اعلام وصول نشود.
پزشکیان نایب که اداره جلسه را برعهده داشت در پاسخ گفت: لاریجانی اینگونه که شما عنوان کردید درباره استیضاح آقای ربیعی سخن نگفته‌اند. وی اضافه کرد: ما درباره این موضوع در هیأت رئیسه صحبت کردیم قرار بر این شد که اگر تعداد امضاکنندگان به همان اندازه ۲۵ نفر باقی‌ماند استیضاح اعلام وصول و اگر کاهش یافت اعلام وصول نشود.
پزشکیان افزود: ۳ نفر امضای خود را پس گرفتند در نتیجه رنجبرزاده عضو هیأت رئیسه مجلس امضا کرد که استیضاح وزیر کار از دستور کار خارج شود اما شما بعد دوباره می‌گویید ۲ نفر دیگر می‌خواهند استیضاح را امضاء کنند یعنی در حقیقت مدام دارید امضاها را پس می‌گیرید و اضافه می‌کنید. وی گفت: باید ابتدا امضاهایی برای استیضاح بیاورید که پای آن بمانند در غیر این صورت مجدد بحث می‌کنیم.

قاضی‌پور از پاسخ وزیر دادگستری قانع شد
همچنین نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه پس از پاسخ علیرضا آوایی وزیر دادگستری به سوالش اعلام کرد که قانع شده است و نیازی به رأی گذاشتن سؤال نیست. وی که در سؤال خود از آوایی پرسیده بود چرا حقوق کارکنان شورای حل اختلاف سراسر کشور پرداخت نمی‌شود؟
وزیر دادگستری گفت: پیگیری فراوانی با سازمان مدیریت داشته‌ایم و آنها مدعی هستند که دستشان بسته بوده است. امیدواریم در سال ۹۶ این جبران شود و در بودجه سال بعد دوستان مجلس کمک کنند که این موضوع تأمین شود.
پس از اتمام سخنان وزیر گفت: وزیر دادگستری در این‌باره هیچ کاره است و سؤال ما درحقیقت از رئیس‌جمهور است.

https://siasatrooz.ir/vdccsiqs12bqx48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی