?>?> مشکلات اقتصادی را حل کنید | سیاست روز
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۳
کد مطلب : 107908
چرا مسئولان قدر مردم را نمی‌دانند؟

مشکلات اقتصادی را حل کنید

۲۲ بهمن امسال نیز مانند سال‌های گذشته مردم در سالگرد پیروزی انقلاب در شهرهای مختلف حضور میلیونی داشتند. این حضور باشکوه مردم را در تمامی شهرها و روستاها می‌توان مشاهده کرد.
امسال تا قبل از راهپیمایی ۲۲ بهمن، بدلیل برخی مسائل این تصور در برخی ایجاد شده بود که مردم همانند سال‌های گذشته در راهپیمایی شرکت نخواهند کرد. یکی از دلایل شکل گیری چنین تصور غلطی به مدیریت ضعیف مسئولان و مشکلات اقتصادی گسترده برمی‌گردد. این سوءمدیریت‌ها و مشکلات تا بدان جا پیش رفته بود که شامل مایحتاج اولیه مردم برای زندگی یعنی مواد غذایی و پوشاک نیز شده و همین مسئله موجبات ناراحتی و نارضایتی افراد جامعه شده بود. در این بین گاهی اوقات، سیاست گذاری‌های مسئولان منجر به بغرنج تر شدن شرایط شده بود.
به این موضوع می‌بایست، تبلیغات ماه‌های اخیر رسانه‌های غربی و ضدانقلاب نیز اشاره کرد که آنها تمامی تلاش‌شان را برای تصویرسازی در راستای شکست انقلاب در رسیدن به آرمان‌ها و اهداف اولیه اش کلید زده بودند. در واقع چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب مصادف با بازگشت تحریم‌ها توسط دونالد ترامپ و تیم نومحافظه کار وی بود. به همین دلیل در هفته‌های اخیر جنگ روانی-رسانه‌ای و تبلیغاتی گسترده‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته بود تا به مردم بقبولاند از مقامات و مسئولان نمی‌توان بهبود اوضاع و شرایط را انتظار داشت و اصولاً تا زمانی که جمهوری اسلامی هست نباید منتظر گشایشی در راستای حل مشکلات مردم بود.
این جنگ تبلیغاتی و اقتصادی در روزهای منتهی به ۲۲ بهمن با شدت بیشتری از سوی سران کاخ سفید دنبال می‌شد. اوضاع و شرایط به گونه‌ای شده بود که مقامات دولت ترامپ هر یک به نحوی در حال پیاده سازی اقدامی ضدایرانی بودند. در طول این مدت وزارت خارجه آمریکا بارها در شبکه‌های مجازی به فارسی علیه آرمان‌ها و اصول انقلاب اقدام به داستان سرایی کرد. مقامات کاخ سفید درپی تلقین این باور بودند که اصولاً انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ اقدام اشتباهی بوده و زمانی نیز مشکلات حل خواهد شد که مردم از انقلاب رویگردان شوند.
البته تجربه ثابت کرده دلیل مقامات کاخ سفید برای ایفای چنین نقشی و بازنمایی خود به عنوان مصلح مردم ایران نه از سر دلسوزی بلکه به علت از بین رفتن منافع آنها در طول در ۴ دهه گذشته در منطقه و سیاست خارجی مستقل ایران بوده است. سیاستی که موجب شده دونالد ترامپ اعتراف کند بعد از هزینه ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه چیزی جز شکست نصیب آنها نشده است.
بدون شک اگر مقامات کاخ سفید درپی منافع مردم ایران بودند هرگز به گونه‌ای عمل نمی‌کردند که حداقل دارو، تجهیزات پزشکی و مایحتاج اولیه مردم نیز شامل تحریم‌ها شود. به همین دلیل است که اروپایی‌ها بعد از گذشت بیش از ۹ ماه اقدام به راه اندازی سازوکاری ضعیف جهت تامین غذا و دارو نموده‌اند.
درباره دلیل استفاده گسترده آمریکا از ابزار تحریم جهت پیشبرد سیاست خارجی‌اش باید به گفته‌های ریچارد نفیو اشاره کرد که در کتاب هنر تحریم‌ها به صراحت عنوان می‌کند هدف نهایی از اعمال تحریم‌ها علیه ایران، فشار به مردم این کشور و ناراضی ساختن آن‌ها از اوضاع است.
حمایت مردم از هر نظام و حکومت، سرمایه اصلی آن نظام است و آمریکا و غرب بارها تلاش کردند حمایت مردم از انقلابشان کمرنگ شود، و اقدامات خود را در جهت ناامید ساختن مردم انجام می‌دادند، اما این مردم مقاومت کرده و کردند و نقشه دشمن را با حضور خود بر آب دادند، یعنی مردم خود انقلاب کردند و از انقلاب خودشان نیز حفاظت می‌کنند و با وجود تلاقی مشکلات، سوء مدیریت‌ها و ناکارآمدی‌های داخلی و تحریم گسترده و توطئه‌های آمریکا، اما مردم دیروز حضوری گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند. بدون شک این مسائله نشانگر امید مردم به بهبود اوضاع و تمایز گذاشتن آنها بین اهداف و آرمان‌های انقلاب با عملکرد مسئولان و مقامات در قوای سه گانه است.
دقیقاً به دلیل حضور گسترده مردم، این وظیفه برعهده مسئولان (علی‌الخصوص دولت) دوچندان شد که تمام تلاش خود را جهت حل مشکلات مردم بکار گیرند و از اتخاذ سیاست‌های ضعیف، بی‌اثر و اشتباه اجتناب نمایند. دیروز حتی بارها مسئولین کشورمان از نجابت مردم ایران و اینکه باید قدردان مردم باشند و... سخن گفتند، در این موضوع شکلی نیست، اما مسئولان باید وظیفه خود را فراموش نکنند و به جای حرف، با اقدامات عملی و جدی مشکلات مردم بخصوص معیشتی و اقتصادی را حل کنند امروز روز عمل است نه حرف و سخن و باید قدر این مردم نجیب را دانست. الف

https://siasatrooz.ir/vdccxmqs42bqxo8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی