يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۱
کد مطلب : 74517
معاون شرکت ملی گاز در کنفرانس جهانی گاز - کوالالامپور

ایران دومین تولیدکننده گاز جهان می‌شود

ایران دومین تولیدکننده گاز جهان می‌شود

معاون شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد که ایران به دومین تولیدکننده گاز جهان تبدیل می‌شود.
به گزارش ایسنا ‌، مصطفی کشکولی ـ معاون مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت ملی گاز ایران ـ در بیست و پنجمین کنفرانس جهانی گاز در کوالالامپور مالزی با ابراز امیدواری نسبت به همکاری نزدیک‌تر کشورهای جهان به واسطه حضور در این کنفرانس گفت: بی‌شک در زمینه ذخایر گاز، اکتشاف، استخراج و تولید پتانسیل‌ها و فرصت‌های زیادی وجود دارد و این پتانسیل‌ها را می‌توان در بخش‌های دیگری همچون توسعه خطوط لوله برای انتقال این گاز به بازارهای تقاضا نیز جستجو کرد. وی خطاب به حاضران گفت: من امیدوارم سخنرانان و حاضران در این کنفرانس بدون هیچ نگرانی سیاسی به چالش‌ها و موضوعات مورد اختلاف در خصوص طرح‌های توسعه‌ای عرضه گاز در سراسر جهان توجه کنند.
كشكولي در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ما از هرگونه ایده جدید از سوی شرکت‌های علاقه‌مند و سرمایه‌گذاران برای ایجاد محیط امن‌تر برای مشارکت در پروژه‌های بالادستی و پائین دستی استقبال می‌کنیم و در واقع شرکت‌هایی که به دنبال عرضه بلندمدت انرژی به ویژه گاز هستند، این فرصت را دارند تا بدون هیچ محدودیتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند. وی تاکید کرد: در واقع وزارت نفت ایران به عنوان کشور میزبان از چنین سرمایه‌گذاری‌هایی حمایت می‌کند. ما با مشتریان خود انعطاف‌پذیری بالایی داریم و به آنها امکان انتخاب‌های زیادی می‌دهیم، به طوری که آنها می‌توانند در هر نقطه‌ای وارد زنجیره گازی شده و در هر بخشی که تمایل دارند سرمایه‌گذاری کنند. 

ایران دومین تولیدکننده گاز جهان می‌شود
معاون شرکت ملی گاز ایران افزود: ما در اینجا قصد دارم تا بر این پیام مهم تاکید کنم که ایران به پیشرفت در زمینه گاز بر اساس برنامه‌های خود متهعد است و قصد دارد به دومین تولیدکننده بزرگ گاز جهان تبدیل شود. وی تصریح کرد: در واقع عملکرد و فعالیت‌های ما این حقیقت را ثابت کرده است که "هرچه را که بخواهیم انجام می‌دهیم."

عرضه ۱.۲ میلیارد CM/D گاز تا سال ۲۰۱۶
عضو هیات مدیره شرکت ملی گاز ایران در ادامه به برنامه پنج ساله کشور اشاره کرد و گفت که طبق این برنامه صنعت گاز ایران باید قاطعانه به توسعه ۱۲ فاز میدان گازی پارس جنوبی ادامه دهد و این در حالی است که چهار فاز از میدان گازی پارس جنوبی به پروژه‌های تولید ال‌ان‌جی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: ما انتظار داریم تا پایان سال ۲۰۱۶ به عرضه ۱.۲ میلیارد CM/D گاز طبیعی دست پیدا کنیم و این ما را قادر خواهد کرد تا بیش از ۱۸۰ MMCM/D را به صادرات از طریق خط لوله و یا کشتی‌های ال‌ان‌جی اختصاص دهیم.
وی با اشاره به پروژه‌های توسعه میدان گازی پارس شمالی، کیش و دیگر میدان‌های داخلی کشف شده گفت: برنامه پنج ساله توسعه گاز ایران به ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد که انتظار می‌رود اغلب آن از سوی موسسات مالی بین‌المللی تامین شود.
وی اظهار کرد: نکته مهم این است که چهار فاز پارس جنوبی به صادرات گاز به اروپا از طریق خط لوله انتقال گاز اختصاص یافته است که با حجم ۱۱۰ میلیون متر مکعب و به طول ۱۸۰۰ کیلومتر از عسلویه به سمت مرز بازرگان احداث می‌شود. در همین حال چهار فاز دیگر به صادرات گاز به پاکستان و هند از طریق خط لوله موسوم به "خط لوله صلح" اختصاص یافته است.
وی در ادامه تاکید کرد: این بدان معنی است که ایران به تولیدکننده پایدار گاز در منطقه تبدیل خواهد شد و طی یک دهه آینده این کشور به یکی از مهمترین بازیگران عرضه و صادرات گاز بدل خواهد شد.

https://siasatrooz.ir/vdcd5k05.yt0of6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی