شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۰
کد مطلب : 90087
بحرين بار ديگر صحنه سركوب حقوق مردم بود

يورش نيروهاي آل‌خليفه به مخالفان انتخابات فرمايشي

يورش نيروهاي آل‌خليفه به مخالفان انتخابات فرمايشي

انتخابات فرمايشي بحرين ديروز در حالي برگزار شد كه نيروهاي آل‌خليفه حتي حق مردم براي عدم حضور در انتخابات را بر نتابيده و از تمام ابزارها براي سركوب مردمي كه انتخابات را تحريم كردند پرداختند.
مردم بحرين از سال ۲۰۱۱ قيامي سراسري را براي احقاق حقوق از دست رفته خود آغاز كردند. قيامي مسالمت‌آميز كه هرگز به سوي اقدامات مسلحانه پيش نرفت حال آنكه آل‌خليفه از همان روز اول از سلاح سركوب و كشتار براي مقابله با مطالبات مردم بهره گرفته است. سركوب‌گري آل‌خليفه و ايستادگي ملت بحرين در حالي زمينه‌ساز معطوف شدن افكار عمومي جهان به مسئله بحرين شده است چنانكه حاميان غربي آل‌خليفه براي جلوگيري از سرنگوني اين رژيم طرح برگزاري انتخابات را به ميدان آوردند. انتخابات بحرين ديروز در حالي برگزار شد كه مردم بحرين اين انتخابات را اقدامي تشريفاتي براي نقض حقوق مدني خود دانسته و با برگزاري همه‌پرسي مخالفت خود را با آن اعلام داشتند.
دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در نشست خبری با اشاره به برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور اعلام کرد که درصد مشارکت حقیقی در این انتخابات کمتر از ۳۰ درصد است. شیخ علی سلمان در ادامه افزود: بیش از ۸۰ درصد از شرکت‌کنندگان در انتخابات پارلمانی ديروز از کارکنان دستگاه امنیتی و یا بخش‌های دولتی هستند. به گزارش شبکه المیادین، وی تاکید کرد: بر‌اساس گزارش‌های به دست‎آمده،‌ تنها ۱۷ درصد از شرکت‎کنندگان در انتخابات پارلمانی، خارج از نیروهای دستگاه امنیتی و نهادهای دولتی کشور هستند.
در همين حال گروههای مخالف و انقلابی بحرینی در مقر جمعیت «الوفاق» در شهر «البلاد القدیم» اقدام به برگزاری کنفرانس مطبوعاتی کردند. در این کنفرانس خبری نمایندگان گروههای مخالف، از مردم بابت عدم شرکت در انتخابات و تحریم گسترده تشکر کردند. شیخ سلمان دبیر‌کل جمعیت الوفاق، انتخابات برگزار شده را صوری خواند و آن را منبعث از نظر و رأی مردم ندانست.
وی ادامه داد: در این لحظه بیش از ۳۰۰۰ تن در زندان‌ها هستند و شکنجه‌های بسیاری روی آن‌ها انجام می‌شود در حالیکه به جرم شرکت در تظاهرات مسالمت‌آمیز دستگیر و به حبس‌های ۱۰ الی ۲۰ ساله محکوم شده‌اند.
انتخابات بحرين ديروز در حالي برگزار شد كه سركوب و بازداشت مردم در اين روز سندي ديگر بر فرمايشي بودن اين انتخابات و مهر تاييدي بر بي‌اعتمادي بحريني‌ها به دموكراسي ادعايي رژيم آل‌خليفه بود.
هم‌زمان با آغاز انتخابات پارلمانی و شورای شهر بحرین، مردم در اغلب نقاط این کشور با برگزاری تظاهرات مخالفت خود را با این انتخابات که مخالفان آن را فرمایشی و در راستای کسب مشروعیت برای این رژیم ارزیابی می‌کنند، اعلام کردند.
مردم این کشور پیش از آغاز انتخابات پارلمانی و شهرداری‌ها به خیابان‌ها ریخته و اعتراضات بسیار گسترده‌ای را با عنوان "نافرمانی برای آزادی" علیه برگزاری این انتخابات به راه انداختند. اغلب نقاط بحرین شاهد درگیری‌های بسیار شدید میان مردم و نیروهای امنیتی بود، نظامیان آل‌خلیفه اغلب روستاها را محاصره و غرق در گازهای اشک‌آور کرد.
رژیم آل‌خلیفه که به خوبی می‌داند تحریم شدن انتخابات پارلمانی از سوی معارضان به معنی عدم مشارکت اکثریت ملت در انتخابات است به شدت به خشم آمده و در ادامه سیاست‌های گذشته خود بار دیگر متوسل به تهدید و سرکوب شده است.انتخابات ديروز، اولین رأی‌گیری پس از شروع انقلاب ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ است و از این لحاظ شرکت یا عدم شرکت مردم اهمیت بسزایی دارد.
تعداد واجدان شرایطی که می‌توانند برای رأی‌دهی اقدام کنند به ۳۵۰ هزار نفر می‌رسید که باید ۲۶۶ نماینده را برای پارلمان انتخاب کنند که ۱۵ تن از نامزدان، زن هستند.در این انتخابات ۴۰ حوزه انتخاباتی برای ۴۰ کرسی پارلمان در نظر گرفته شده است.
پارلمان تشکیل شده از این انتخابات چهارمین پارلمانی است که از زمان شروع دوره پارلمانی در بحرین از سال ۲۰۰۲ تشکیل می‌شود اما معترضان و مردم انقلابی آن را انتخاباتی می‌دانند که استبداد دولتی در بحرین را تقویت می‌کند؛ برای همین آن را تحریم کرده‌اند.همچنین انتخابات شوراهای شهر به همراه انتخاب نمایندگان پارلمان در همان حوزه انتخاباتی برگزار می‌شود و رأی‌دهنده می‌تواند همزمان در هر دو مورد رأی دهد.
«شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت الوفاق پیش از این در‌پی دعوت مردم به تحریم انتخابات گفته بود: «استبداد و ظلم کماکان وجود دارد و مردم از حقوق خود محرومند» وی در مورد برخورد شدید حکومت در صورت تحریم انتخابات گفته بود: طبق قانون اساسی شرکت در انتخابات به اجبار نیست و از سویی آنچه ماحصل این انتخابات خواهد بود، مصداق اراده مردم نیست.
پایگاه خبری «مرآة البحرین» در این باره می‌نویسد: قانون اساسی سال ۲۰۰۲ بدون دخالت پارلمان و با تشکیل کمیسیونی از سوی پادشاه نوشته شد و اعضای کمیسیون نیز همه از خانواده سلطنتی بودند؛ وزیر کشور با این جمله که مردم پارلمان را انتخاب می‌کنند و پارلمان قانون اساسی را می‌نویسد، به دوره استبدادی و غیر‌دموکراتیک حکومت بحرین اعتراف کرده است. جریان الوفاء بحرین که پیش از این روز انتخابات دولتی را روز سیاه اعلام کرده و از مردم این کشور خواسته بود که ۲۲ نوامبر (روز برگزاری انتخابات رژیم منامه) لباس مشکی بر تن کنند، از سایه انداختن نافرمانی مدنی موسوم به «نافرمانی آزادی» در چهار گوشه بحرین خبر داد و چند تصویر از مناطق مختلف این کشور در صبح روز انتخابات دولتی منتشر کرد. این تصاویر از آنجایی که تلفن همراه گرفته شده‌اند از کیفیت پایینی برخوردار است.
آل‌خليفه در حالي به دنبال نمايش چهره‌اي دموكراتيك از انتخابات فرمايشي است كه مدت کوتاهی پس از انتشار فیلمی از ترجمه سخنرانی نامزد انتخابات پارلمان بحرین به زبان اردو برای رأی دهندگان پاکستانی، به تازگی فیلمی از نامزد دیگر منتشر شده است که با رأی دهندگان به زبان هندی سخن می‌گوید. در این فیلم که از سوی بحرینی‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است؛ یکی از نامزدهای انتخابات پارلمان بحرین به نام "ابتسام هجرس" در ستاد تبلیغاتی خود به زبان هندی سخن می‌گوید.
سایت خبری "مراه البحرین" تأکید کرد، افرادی که در ستاد انتخاباتی این نامزد هندی حضور دارند، از هندی‌هایی هستند که به آنها تابعیت بحرینی داده شده است. در این فیلم، نامزد انتخابات پارلمان بحرین، برای فهماندن حرف‌های خود به رأی‌دهندگان مجبور می‌شود که به زبان هندی سخن بگوید به صورتیکه هیچ کسی هم برای ترجمه حرف‌های او به مخاطبانش در ستاد تبلیغاتی حضور ندارد.
اخیرا نیز فیلمی از "نایف الجاسم" از نامزدهای انتخابات پارلمانی بحرین منتشر شده است که در ستاد تبلیغاتی خود برای پاکستانی‌ها سخنرانی می‌کند. در این این فیلم نایف الجاسم برای فهماندن سخنان خود به پاکستانی‌هایی که ظاهرا به تازگی تابعیت بحرینی گرفته‌اند و عربی نمی‌دانند، مجبور شده است که از مترجم زبان اردو کمک بگیرد.
نهادهای دولتی رژیم بحرین شامگاه برگزاری انتخابات پارلمانی با تماس با کارمندان خود از آنها خواست مدرکی مبنی بر مشارکت خود در این انتخابات ارائه کنند.
گزارش وبگاه خبری «مرآة البحرین» حاکی است که شماری از کارمندان دولتی از جمله کارکنان وزارت کشور، شهرداری‌ها و «بتلکو» از دریافت تماس‌های تلفنی از محل کار خویش ابراز تعجب کرده و تاکید کردند که ادارات مذکور از آنها خواستند که بعد از مشارکت در انتخابات، تصویری از شناسنامه ممهور خود به مهر انتخابات را به بخش نیروی انسانی ارائه کنند.
ناظران سیاسی پیش‌بینی می‌کند که میزان مشارکت مردم در انتخابات فرمایشی نظام منامه حتی به نصف مشارکت مردم این کشور در همه‌پرسی مردمی که روز گذشته برگزار شد، نرسد.
در همین راستا، خبرگزاری «آسوشیتد پرس» گزارش داد که اکثریت مردم بحرین به تحریم انتخابات پایبند هستند. حوزه‌های اخذ رأی همه‌پرسی مردمی ديروز نیز درهای خود را به روی مردم این کشور گشودند. بحرين ديروز صحنه قدرت‌نمايي مخالفان آل‌خليفه در بسيج مردمي بود كه با استقبال گسترده مردمي همراه بوده كه شكستي ديگر را به آل‌خليفه تحميل كرده است. رسوايي كه آل‌خليفه صرفا با سركوب مردم و فضاي رسانه‌هاي غربي كه ادعاي دموكراسي در بحرين را مطرح مي‌سازند به دنبال پنهان‌سازي آن است.

https://siasatrooz.ir/vdcd5z0n.yt0zj6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی