جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳
کد مطلب : 113768
تاکید فلسطینی‌ها بر ادامه مقاومت به مناسبت سالگرد روز نکبت

فلسطین صرفا با اخراج اشغالگران آرام می‌گیرد

فلسطین صرفا با اخراج اشغالگران آرام می‌گیرد

ملت فلسطین همچنان بر اصل آزادی سرزمینشان تاکید دارند چنانکه گروه های مقاومت فلسطینی در سالروز اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی (۱۹۴۸) و بیرون راندن فلسطینیان از سرزمین اباء و اجدادی خود، بر مقاومت مسلحانه علیه اشغالگران صهیونیست تاکید و اعلام کردند که «حق بازگشت» حقی ثابت و مقدس است و با اقدام های اشغالگرانه، مشمول قاعده مورد زمان نخواهد شد.
این گروه ها در بیانیه ای به مناسبت سالگرد «روز نکبت» (۱۵ مه ۱۹۴۸)، با بیان اینکه ما هیچ جایگزینی را برای فلسطین غیر از خود فلسطین نمی پذیریم، از انگلیس(پدرخوانده رژیم صهیونیستی) خواستند که مسئولیت خود را در قبال این جنابت بپذیرد و برای بازگشت ملت فلسطین به سرزمین های خود و نیز پرداخت غرامت ناشی از خسارت های وارده طی ۷۲ سال گذشته، اقدام کند.
گروهها مقاومت فلسطینی همچنین از جامعه جهانی خواستند مقام های رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب جنایات غیرانسانی، مجازات و برای پایان اشغالگری و تحقق بازگشت فلسطینان به سرزمین شان اقدام کند.
این گروه ها مخالفت خود را نیز با طرح های آمریکایی- صهیونیستی برای نابودی آرمان فلسطین و پایمال کردن حقوق ملت فلسطین و در صدر آن طرح موسوم به «معامله قرن» اعلام کردند و خواستار اتحاد و حمایت یکپارچه از گزینه جهاد و مقاومت برای مقابله با طرح هایی شدند که موجودیت فلسطین و هویت جهان اسلام را هدف گرفته است.گروه های مزبور همچنین بر حق ملت فلسطین برای مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و در صدر آن مقاومت مسلحانه به عنوان گزینه ای راهبردی در دفاع از ملت فلسطین و استرداد حقوق آنان تاکید کردند و افزودند که برای حمایت از مصالح و دفاع از ملت خود و نیز احقاق حقوق پایمال شده آنان، انگشتان مان بر ماشه باقی خواهد ماند. رژیم صهیونیستی در روز ۱۴ ماه می ۱۹۴۸ (۲۴ اردیبهشت سال ۱۳۲۷) اعلام موجودیت کرد و یک روز بعد از این رویداد ننگین (۱۵ می) به عنوان روز نکبت نامگذاری شد. جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین با صدور بیانیه ای پیرامون سالگرد روز نکبت، اعلام کرد: تحت هیچ شرایطی حقوق فلسطینیان را واگذار نمی کنیم و جز با اخراج اشغالگران، آرام نمی نشینیم. شمار فلسطینی‌ها بیش از ۹ بار از زمان روز نکبت، چند برابر شده که بیش از نیمی از آن‌ها (۶.۶۴ میلیون) ساکنان مناطق تاریخی فلسطین و ۱.۶ میلیون در سرزمین‌های سال ۱۹۴۸ ساکن هستند.
با وجود آواره ساختن بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی در سال ۱۹۴۸ و مهاجرت بیش از ۲۰۰ هزار نفر دیگر، شمار فلسطینی‌ها در جهان تا پایان سال ۲۰۱۹ به حدود ۱۳.۴ میلیون نفر می‌رسد. شمار ساکنان کرانه باختری از جمله قدس به ۳.۰۲ میلیون و در نوار غزه به ۲.۰۲ میلیون می‌رسد؛ همچنانکه در استان قدس شمار ساکنان به حدود ۴۵۷ هزار نفر تا پایان ۲۰۱۹ می‌رسد. فلسطینی‌ها نزدیک به ۴۹.۷ درصد از ساکنان مقیم در منطقه تاریخی فلسطین را تشکیل می‌دهند؛ این در حالی است یهودیان ۵۰.۳ درصد از ساکنان را شکل می‌دهند. با این وجود، یهودیان بیش از ۸۵ درصد از مساحت کلی منطقه تاریخی را که به میزان ۲۷ هزار کیلومتر مربع است، در دست دارند.
در این میان ده‌ها فلسطینی در اعتراض به سفر وزیر امور خارجه آمریکا به اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ بر تداوم مخالفت با طرح موسوم به معامله قرن و سیاست‌های آمریکا در قبال فلسطین تاکید کردند. فلسطینیان خشمگین در اعتراض به سفر وزیر امور خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی، تصویر مایک پمپئو را به آتش کشیدند. همچنین صدها نفر از عرب‌های ساکن منطقه اشغالی ۱۹۴۸ در منطقه وادی عاره در نزدیکی تل آویو علیه سیاست اعدام میدانی رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند که با حمله خشونت بار پلیس رژیم صهیونیستی روبه‌رو شدند. سرکوب گری صهیونیست‌ها چندین شهید برجای گذاشت.

https://siasatrooz.ir/vdcd9s0fjyt0f56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی