شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۸
کد مطلب : 90168

عربستان و اسرائيل متحد عليه ايران

عربستان و اسرائيل متحد عليه ايران

هفته گذشته مذاكرات هسته‌اي ايران و۱+۵ كانون توجه بسياري از محافل سياسي و رسانه‌اي جهان قرار گرفته بود چنانچه تقريبا همه دنيا بيشتر اخبارشان حول محور مذاكرات هسته‌اي و ميهمانان وين اتريش بود اما در حاشيه اين جريانات عربستان و صهيونيست‌ها با تلاشي سخت به دنبال مانع‌تراشی براي توافق نهایی بودند؛ كه در نهايت چيزي عايدشان نشد.
دنیا هفته پیش پیگیر مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ (روسیه، چین، انگلیس، آلمان، فرانسه و آمریکا) بودند، چرا كه نتایج حاصل از این مذاکرات در نقشه اقتصادی، امنیتی و نظامی جهان تاثير بسزايي مي‌گذارد.
برخي كشورها از جمله سران آل‌سعود و رژيم غاصب صهيونيستي که از نتیجه مذاکرات متضرر بودند، تمام توان مالی و سیاسی خود را برای مانع تراشی در این مذاکرات به کار گرفتند اما در نهایت سوم آذر تمديد گفت‌وگوهاي هسته‌اي نتيجه و رسيدن به توافقات را به تيرماه سال آينده كشاند.
در اين ميان تلاش سعود الفیصل وزیر خارجه بیمار عربستان برای جلوگیری از دستیابی به یک توافق هسته‌اي جامع میان ایران و ۱+۵ در وین بیش از نفس مذاکرات، توجه رسانه‌های غربی را جلب کرد.
حرکت سعود الفیصل با عصا و با قامتی خمیده و نفس‌نفس‌زنان در پایتخت‌های فرانسه، روسیه و اتریش برای لابی‌سازی علیه ایران قابل تامل بود.
گفته مي‌شود وزیر خارجه بیمار و پیر عربستان پیشنهاد پرداخت کمک چند ده میلیارد دلاری به فرانسه و روسیه داد تا از شکل‌گیری یک توافق جامع با ایران جلوگیری کند.
عربستان نیز یک خط تلفن امن با تل‌آویو برقرار کرده تا به صورتی دو‌جانبه امکانات دو رژیم را برای جریان‌سازی علیه فعالیت‌های هسته‌اي صلح‌آمیز ایران ایجاد کند.
عربستان هزینه مالی این جریان‌سازی را تقبل کرده در حالی که رهبران رژیم صهیونیستی از نفوذ سیاسی خود در غرب و آمریکا برای ایجاد یک جبهه مشترک علیه جمهوری اسلامی استفاده کرده اند.
امضاي یک توافقنامه میان ایران و ۱+۵ هر‌چند هم جزيی باشد در حقیقت شکست سیاسی بزرگی برای رژیم آل‌سعود و رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود.
در همين زمينه هفته پيش یوسی ملمن تحلیلگر ارشد صهیونیستی در «اسرائیل نیوز ۲۴» از تلاش‌های امارات، عربستان و اسرائیل برای به بن‌بست کشاندن مذاکرات پرده برداشت.
ملمن در بخشی از تحلیل خود اشاره مي‌کند که در جریان این مذاکرات «تلاش‌ها و فعالیت‌هایی پیگیر از جانب اسرائیل، عربستان سعودی و امارات انجام شد. این تلاش‌ها با همکاری یکدیگر و به صورت مخفی برای به بن‌بست کشاندن مذاکرات هسته‌اي بود. به همان نسبت، بنیامین نتانیاهو، معتقد بود که توافق بد، بدتر از عدم توافق است.»
به نوشته ملمن: «اما به نظر مي‌رسد این تلاش‌ها تاثیر محدودی بر روند مذاکرات کنونی داشته است. بدیهی است که نقش اسرائیل به رهبری بنیامین نتانیاهو تاثیر محدودی در روند مذاکرات داشته است.»
بررسی تحلیلی سیاست‌های رژیم آل‌سعود نشان مي‌دهد که این رژیم در طول ۳۵ سال گذشته تمام امکانات سیاسی و مالی خود را برای جلوگیری از نفوذ منطقه‌اي و جهانی ایران به کار گرفته است. و نگاه طایفه‌اي عربستان به نقش انسانی ایران در منطقه سبب شده که رژیم آل‌سعود در یک جبهه در کنار رژیم اسرائیل علیه مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان قرار گیرد. به عبارت دیگر از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران، عربستان هیچ فرصتی را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران و در درجه نخست حفظ منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی سپس حفظ منابع خود از دست نداده است.
در همین ارتباط عربستان در جریان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در زمان صدام، هزینه مالی این جنگ را تامین کرد و علاوه بر این با حمایت از طالبان در همسایگی ایران تلاش کرد این گروه تروریستی را به دغدغه و مشکلی برای ایران تبدیل کند.
جدیدترین جنگ خونین غیر‌مستقیم عربستان علیه ایران، شرکت در جنگ علیه متحد راهبردی ایران یعنی سوریه و مقاومت بود، تا جایی که ریاض تمام توان نظامی، مالی، اطلاعاتی و رسانه‌ای خود را در این جنگ به کار گرفت؛ زیرا جرأت حمله مستقیم به ایران را نداشت، آن هم در شرایطی که در طول ۳۶ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران گذشته است، ایران همواره دست دوستی خود را به سمت عربستان دراز کرد، اما سران سعودی در تمام این مدت با دخالت صهیونیست‌ها، دشمنی و سیاست تحریک و توطئه را علیه ایران در پیش گرفتند.
علاوه بر این، در طول چهار سال جنگ گسترده و جهانی علیه سوریه، عربستان در صف مقدم حمایت مالی و نظامی و نیز رسانه‌ای علیه دمشق قرار داشت و تحریک طایفه‌ای و مذهبی را علیه آن هدایت و رهبری می‌کرد.
از این گذشته، گروه‌های سیاسی و مذهبی مرتبط با عربستان جنگ تروریستی ۱۰ ساله را علیه ملت عراق به راه انداختند.
سرکوب انقلاب مردمی و مسالمت‌آمیز مردم بحرین به دست نیروهای متجاوز عربستان و حمله به حوثی‌ها در یمن و حمایت از القاعده و گروه‌های وهابی و تروریستی از دیگر اقداماتی است که عربستان در پرونده خود دارد.
صهيونيست‌ها و عربستان با تسلط بر اماکن مقدس اسلامی و مسیحی به نابودی آثار تاریخی و مقدس آن متوسل شده‌اند و جالب اینکه تمام تجاوزات مشترک اسرائیل و عربستان مبتنی بر منافع مشترک بین دو رژیم وهابی و صهیونیستی است، تا جایی که این اقدامات یادآور تاریخ آل‌سعود است، هنگامی که عبدالعزیز اعطای فلسطین به یهودیان را به رسمیت شناخت.
عبدالعزیز در پاسخ به درخواست انگلیس مبنی بر اعطای فلسطین به یهودیان گفت: « بله.. بی‌تردید.. اگر به رسمیت شناختن از سوی من از نظر شما اینقدر اهمیت دارد، هزار بار اعطای وطن به یهودیان در فلسطین و غیر‌فلسطین را به رسمیت می‌شناسم و این حق و حقیقت است.»
تمام این مشترکات بین عربستان و اسرائیل موجب شد روابط دو طرف علنی شده و دیگر بر کسی پوشیده نماند به گونه‌ای که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل گفت: تل‌آویو و ریاض از هرگونه توافق اتمی با ایران متضرر می‌شوند و تشدید تحریم‌ها علیه ایران و محرومیت استفاده از انرژی اتمی را خواستار هستند.
اما ایران اهداف خود را مشخص و اعلام کرد که از حقوق مشروع خود کوتاه نخواهد آمد و حضرت آیت‌الله سید‌علی خامنه‌ای رهبر ایران نیز در واکنش به نتایج مذاکرات هسته‌ای گفت: آمریکا و کشورهای اروپایی با یکدیگر جمع شده و تمام توان خود را برای به زانو درآوردن ایران در خصوص موضوع اتمی به کار گرفتند اما از تحقق این هدف ناتوان مانده و خواهند ماند.
البته مذاكرات هسته‌اي در حالي با تمديد به دهم تيرماه موكول شد كه منابع آگاه گفتند: دستور کار «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در مذاکرات عمان، به بحث درباره توانایی‌های موشکی ایران منحصر شد و وی از پرداختن به موضوع هسته‌ای و تحریم‌های تحمیل شده علیه ایران خود‌داری کرد.
این منابع به پایگاه الوقت گفتند: جان کری وزیر خارجه آمریکا در مذاکرات مسقط از محمد‌جواد ظریف خواست که موضوع توانایی‌های موشکی ایران در میز گفت‌وگوها مطرح شود، اما وزیر خارجه ایران ضمن مخالفت با این درخواست آمریکا گفت: این مذاکرات به موضوع هسته‌ای و تحریم‌های تحمیلی علیه ایران اختصاص دارد. وی همچنین بر پایبندی کشورش به توافق موقت ژنو، تأکید کرد.
حال اگر از اين مسئله بگذريم و سياست‌هاي ضد ايراني، امريكايي‌ها كه عامل به نتيجه نرسيدن مذاكرات شد بگذريم بايد بگوييم عربستان و سران صهيونيست‌ها هم نتوانستند تاثيري در مذاكرات بگذارند چنانچه دست و پازدن و عجله عربستان نتیجه‌اي جز این نداشت که تحت تاثیر فشار فرانسه، حل و فصل نهایی پرونده اتمی چند ماه دیگر به تاخیر بیفتد.
به هر حال دیر یا زود ایران و گروه ۱+۵ توافق نهایی را امضا خواهند کرد و در آن زمان این عربستان و اسرائیل و بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ترکیه و قطر هستند که روسیاه خواهند شد و در آن زمان ایران قدرت بیشتری خواهد گرفت و بیش از پیش اقتدار یافته و ائتلاف این کشور تا عراق و سوریه و از آنجا تا لبنان و فلسطین امتداد یافته و به یمن می‌رسد.

https://siasatrooz.ir/vdcdjf0n.yt0z96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

امیر علی
بسیار عجیب است که ما ایرانیان می دانیم خاندان فاسد ال سعود چه جنایت های اشکار و پنهان علیه مردم شریف ایران و مردم مظلوم دنیا و مسلمانان جهان مرتکب می شوند اما ما ایرانیان سالانه میلیارد ها دلار به جیب این پادشاهان غارتگر بیت المال مسلمانان عربستان می ریزیم .زیرا انان با همین پولها با همکاری صهیونیست ها و امریکائی ها تیشه به ریشه امت اسلامی جهان می زنند .