پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۵
کد مطلب : 95884
چند تیم تروریستی عربستان در ایران متلاشی و دستگیر شدند

سیاست انفعالی دولت؛ گستاخی آل‌سعود

سیاست انفعالی دولت؛ گستاخی آل‌سعود

رژیم سعودی با توجه به شرایطی که دارد، می‌رود تا یک تقابل را با جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند. سران این رژیم ماه‌ها است که علیه ایران توطئه می‌کنند و دشمنی‌های خود را به طور گسترده و آشکارا انجام می‌دهند.
عربستان سعودی تا پیش از این از اندک عقلانیت سیاسی برخوردار بود و سعی می‌کرد تا یک روابط عادی را با ایران داشته باشد و از تنش پرهیز می‌نمود اما پس از مرگ ملک عبدالله این عقلانیت نیم بند هم از خاندان سعودی پر کشید.
بارها مواضع قاطع جمهوری اسلامی ایران از سوی رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشورمان به سران سعودی اعلام شده است که البته باعث عقب نشینی هم گردیده اما اقدامات سعودی‌ها علیه ایران پنهان و آشکار ادامه داشته است ولی فکر تقابل جدی با ایران از سر آنها بیرون رفته و تبدیل به درگیری‌های نیابتی در منطقه شده است.
اقداماتی که رژیم سعودی در چند ماه گذشته علیه ایران انجام داده است، هیچ نشانی از رویکرد در بهبود روابط در آنها دیده نمی‌شود، آخرین دشمنی سعودی‌ها علیه ایران ممانعت از حج تمتع است.
به گزارش میزان؛ سران این رژیم با مانع تراشی بر سر راه حجاج ایرانی، آنها را از یک واجب الهی محروم کرده‌اند و هنوز وضعیت اعزام حجاج روشن نیست. سعودی‌ها در مراسم حج سال گذشته با بی‌کفایتی و شاید هم عمدی، صدها نفر از حجاج از جمله ۵۰۰ نفر از حجاج ایران را به شهادت رساندند و فاجعه منا را به بار آوردند اما کشتار حجاج نه تنها آنها را متنبه نکرد بلکه باعث شد تا جری‌تر هم بشوند. اکنون و در موسم حج ابراهیمی در سال جدید، آنها هیچ تضمینی برای حفاظت از جان حجاج ایرانی نمی‌دهند و حتی شرط کرده‌اند که ویزای حجاج ایران را در فرودگاه‌های عربستان صادر خواهند کرد که باعث مشکلات و دردسرهای بسیاری برای زائران خواهد شد.
اما این تنها مشکل عربستان با ایران نیست، بلکه بحران‌ها و تحولات منطقه عربستان را به توهم واداشته است که ایران در امور کشورهای عربی منطقه دخالت می‌کند در حالی که عربستان خود بیشترین دخالت را در امور کشورهای عربی مسلمان منطقه دارد.
ترس سعودی در رو در رو قرار گفتن با ایران آنها را وادار کرده است تا دست به چنین اقداماتی بزند، اکنون هم بر اساس سخنان محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، چند گروه تروریستی اعزامی از عربستان سعودی به ایران دستگیر و متلاشی شده‌اند.
از سوی دیگر دیروز خبری با این عنوان که سایت مرکز آمار ایران از دسترس خارج شده و کاربران قادر به استفاده از هیچ یک از بخش‌های این سایت نیستند در رسانه‌ها منتشرشد،
زمانیکه که از طریق جست وجوگر گوگل قصد ورود به سایت مرکز آمار ایران را دارید با متنی عربی روبه رو می‌شوید که با این عبارت روبرو هستید:«تم الاختراق من قبل داعس هکر» البته هنوز هیچ کدام از مقامات کشورمان پیرامون اینکه سایت از طریق چه گروهکی هک شده اظهار نظری نکرده‌اند! به هرترتیب این خبرها می‌تواند سندی باشد برای این که ایران سران سعودی را در مجامع حقوقی و بین‌المللی محکوم کند و حق را برای خود محفوظ بداند که پاسخ مناسب و قاطعی را به چنین اقدامی به سعودی‌ها بدهد.
سران سعودی هنوز وضعیت پرونده تعرض به دو جوان زائر ایران در فرودگاه جده را روشن نکرده‌اند و دیه حجاج کشته شده در حادثه مکه و فاجعه منا هم به خانواده آنها پرداخت نشده است، پرونده این رژیم نزد مردم ایران بسیار سیاه و پلید است که اگر آنها سفر زائران کشورمان را به عربستان لغو کنند، مردم ایران به خاطر این اقدام ناخشنود نخواهند شد. ورود تروریست‌های سعودی به خاک ایران، تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود، تابعیت آنها سعودی است، همانگونه که سربازان آمریکایی بازداشت می‌شوند و با آن افتضاح در صفحه تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نشان داده می‌شوند که باعث تحقیر آمریکا می‌شود، این تروریست‌های سعودی باید مقابل دوربین ظاهر شوند تا ذلالت آنها هر چه بیشتر نشان داده شود.
در این زمینه سیاست روز در گفت وگو با کارشناسان به تبیین چرایی رفتار عربستان در قبال ایران پرداخته که در ذیل می‌آید.

سیاست خارجی نرم دولت عربستان را گستاخ کرده است
محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه در گفت وگو با سیاست روز به رفتارهای گستاخانه سعودی‌ها در چند وقت اخیر در قبال ایران اشاره کرد و گفت: مهمترین عاملی که سعودی‌ها را گستاخ و موجب شده آنها رفتارهای خلاف عزت نظامی اسلامی را مرتکب ومدام ازموضع تهدید با ملت ایران برخورد کنند، همه از رویکرد سیاست خارجی دولت یازدهم نشات می‌گیرد.
وی افزود : دولت کلمه‌ای به اسم عزت را در سیاست خارجی گم کرده است، وقتی در چند ماه گذشته دیپلماسی ما مبتنی بر نرمش همه جانبه و خود مقصر بینی و و خود کم بینی است نتیجه‌اش گستاخی امثال سعودی‌ها را در پی دارد.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی از بسیاری از مواضع بر حق خودش کوتاه آمده و یا بهتر بگوییم دست برداشته و این رفتار جسارت آل سعود را بیشتر کرده است.
به اعتقاد کوشکی اگر دستگاه سیاست خارجی به همین منوال عمل کند بطور حتم شاهد رفتارهای گستاخانه‌تری از سوی عربستان خواهیم بود.
وی در پایان گفت : وقتی کشورهای میکروسکوبی در چارچوب نرمش دولت در حوزه سیاست خارجی تا این اندازه جسارت آمیز با ایران برخورد و پیش قدم برای قطع روابط دیپلماتیک هستند به مراتب نیاز است که دستگاه دیپلماسی موضعش را تغییر دهد.

ایران با تدبیری هدفمند زمینه اصطکاک تهران و ریاض را از بین ببرد
اما مهدی مطهرنیا نظر دیگری دارد وی گفت: اصطکاک ایران و عربستان محصول تلاقی دو جهت گیری متفاوت حکومتی جهت مدیریت نظم منطقه‌ای در جهان اسلام است، منطق انقلابی تهران دربرابر منطق سنتی ریاض، دو الگوی متفاوت از اسلام است که از سال‌های گذشته بروز و ظهور یافته است.
وی افزود: وقوع انقلاب اسلامی درایران مسئله صدور انقلاب و سپس تنش‌های حاصل از به چالش کشیدن قواعد بازی، توسط انقلابیون ایران در دهه‌های گذشته به حدی پیش رفته که اکنون به یک اصطکاک میان ایران و عربستان تبدیل شده است. وی تصریح کرد: حافظه تاریخی نشان می‌دهد که ملک عبدالله ایران را دوست خود خوانده و به آمریکایی‌ها این پیام را داده بود که ما باید در منطقه با ایران کنار بیاییم اما با مرگ ملک عبدالله و روی کار آمدن ملک سلمان و اصطکاک‌های ناشی از برخورد دستگاه سیاست خارجی در دولت نهم و دهم با بحران بوجود آمده میان عربستان و ایران اصطکاک‌ها را به حدی رسانده که جهت گیری ضد ایرانی را افزایش داده چنانچه، عربستان دراعلام موضعی صریح به آمریکایی‌ها این پیام را داده بود که تمام هزینه‌های مالی برای حمله احتمالی به ایران را متقبل خواهد شد.
مطهرنیا گفت : بدین صورت باید بگوییم با توجه به جایگاه عربستان درمنطقه و همسویی این کشور در چارچوب تحرکات خاندان آل سعود و قدرت فرادستی چون آمریکا، امروزاین عربستان است که پیش از آنکه با واشنگتن درارتباط با ایران هماهنگ شود، با تل آویو هماهنگ شده، بویژه پس از پذیرش برجام و فهم این موضوع که امکان همگرایی بیشتر ایران و ایالات متحده در آینده زمان محتمل است، تلاش دارد تهران و واشنگتن را دریک وضعیت انجام شده قرار داده و با افزایش سطوح اصطکاک با ایران و تحریک عواطف و غیرت ایرانیان زمینه‌های درگیری بیشتر و برخوردهای نظامی را ایجاد کند، تا تحرکات ایران در منطقه در قالب پیروزی‌های بدست آمده در محورهایی همچون سوریه را با چالشی جدی روبرو سازد.
این استاد دانشگاه معتقد است اگردراین وضعیت یک درگیری میان ایران و عربستان حادث شود با توجه به آنچه در کنفرانس اسلامی بوجود آمده و با عنایت به اینکه اعضای شورای همکاری خلیج فارس به عنوان عضو ناظردرناتو قصد پپوستن به آن را دارند، از این رو این مساله، زمینه پرورش ایجاد تنش‌های بیشتر و هزینه‌های فراوان‌تری برای ایران است. وی تاکید کرد لذا باتوجه به این معنا ایران در عین اقتدار معنادار خود، با تدبیری هدفمند باید با بیشترین میزان صبر، زمینه‌های بروز افزایش اصطکاک به نفع ریاض و حمایت از تل آویو را از بین ببرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین رویکرد ایران باید سیاست صبر مقتدرانه باشد و کمترین اعلام مواضع از سوی دولت و بیشترین میزان تولید گذاره‌های صریح و مقاوم از سوی مردم و نهادهای مردمی نسبت به دولت ریاض بیان شود.

سخن آخر
و البته دستگاه دیپلماسی کشورمان هم باید وارد عمل شود و در این زمینه اقدامات حقوقی را انجام دهد، تا برای مردم مسلمان جهان آشکار شود که سعودی‌ها علیه مسلمانان و جهان اسلام چه اقداماتی می‌کنند.سعودی‌ها خبیث امروز اقدام به هک یک سایت کم اهمیت در ایران کردند، این اقدام نشان می‌دهد که آنها توانایی هک سایت‌های مهمتر از آن را ندارند.
سران سعودی شاید این اقدام را برای خود یک پیروزی تلقی کنند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر آل سعود خود را وارد یک جنگ مجازی یا سایبری با ایران کرده است منتظر باشد تا پاسخ هکرهای ایرانی را هم ببیند.
نکته مهم چنین واکنش‌هایی از سوی سعودی علیه ایران، نباید فراموش شود. در این بحران‌های منطقه موضوع مهم و اساسی جهان اسلام رژیم صهیونیستی است. این رژیم و اقدامات آن علیه جهان اسلام هیچگاه به فراموشی سپرده نمی‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdcdoj0n.yt0kj6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی