سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴
کد مطلب : 115946
مردم آمریکا برای انتخاب رئیس جمهور در فضایی از وحشت پای صندوق‌های رای رفتند

پایان انتخابات، آغاز جنگ داخلی

مردم آمریکا در روز پایانی انتخابات در حالی پای صندوق‌های رای رفتند که شواهد امر حکایت از آغاز جنگ داخلی با آغاز شمارش آرا دارد.
با باز شدن صندوق‌های رای‌گیری در ایالت ورمونت، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا رسماً آغاز شد. در انتخابات دیروز، علاوه بر انتخاب رئیس‌جمهور چهار سال آینده آمریکا، تکلیف ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی سنا مشخص خواهد شد. پیشتر در رای‌گیری زودهنگام که هفته‌ها در آمریکا جریان بود، حدود ۱۰۰ میلیون نفر شرکت کردند که معادل حدود ۷۰ درصد کل شرکت‌کنندگان در انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکاست. از مجموع آرای زودهنگام، ۶۰ میلیون آن را آرای پستی تشکیل می‌دهند که حدود دو برابر تعداد آرای پستی در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته آمریکاست.در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در بسیاری از ایالت‌ها آرایی که در فاصله چند از روز انتخابات از طریق پستی دریافت می‌شود، شمرده خواهد شد. بنابراین تعیین نتیجه تا زمان شمرده شدن آرای پستی طول خواهد کشید، گرچه در این بین شبکه‌های خبری و نظرسنجی‌ها به پیش‌بینی نتایج اقدام خواهند کرد.
تایید نتایج ایالت‌ها از ۱۰ نوامبر (۲۰ آبان) آغاز خواهد شد که البته اگر نیاز به بازشماری آرا باشد، در این تاریخ ممکن است تاخیر ایجاد شود. همه ایالت‌ها به استثنای کالیفرنیا باید تا ۸ دسامبر (۱۸ آذر) روند تایید را به پایان برسانند. همه اختلاف‌ها و بازشماری‌ها هم باید تا این تاریخ تعیین تکلیف شده باشد.بعد از انتخابات عمومی، الکتورها در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) آرای خود را ارائه کرده و به واشنگتن می‌فرستند. در ششم ژانویه (۱۷ دی) اعضای کنگره آمریکا در واشنگتن برای شمارش آرا تشکیل جلسه می‌دهند و بعد از آن برنده اعلام خواهد شد.در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۱ (اول بهمن) رئیس‌جمهور جدید و معاون وی سوگند ریاست‌جمهوری می‌خورند و بعد رئیس‌جمهور سخنرانی مراسم تحلیف خود را برگزار خواهد کرد.
در این میان رسانه‌ها از استقرار نیروهای گارد ملی آمریکا در شهرها و ایالات مختلف این کشور از بیم هرج و مرج و ناآرامی‌ پسا انتخاباتی خبر دادند.۱۰۰۰ پرسنل گارد ملی آمریکا در آستانه انتخابات این کشور در بخش‌های مختلف ایالت ماساچوست مستقر شده اند.در فیلادلفیا، از شهرهای مهم ایات پنسیلوانیا نیز نیروهای گارد ملی آمریکا برای جلوگیری از هرج و مرج و ناآرامی بعد از انتخابات در این شهر مستقر شده اند. فرمانداران ۱۶ ایالت آمریکا بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نیروی گارد ملی را در اقدامی احتیاطی برای مواجهه با ناآرامی‌های احتمالی بعد از انتخابات فعال کردند.در برخی ایالت‌هایی که نیروهای گارد ملی در آن‌ها فعال نشده‌اند، هنوز درباره تعداد نیروهایی که باید فعال شوند، تصمیم‌گیری نشده و در برخی ایالت‌ها به یگان‌های مشخصی هشدار آمادگی در صورت بروز ناآرامی داده شده است.در روزهای اخیر نگرانی درخصوص احتمال بروز درگیری و خشونت در روز انتخابات آمریکا و روزهای بعد از آن به شدت در حال افزایش است.گروهی برجسته از کارشناسان که خشونت در سراسر جهان را رصد می‌کند، هشداری بی‌سابقه را در آستانه انتخابات امروز سه‌شنبه سوم نوامبر در آمریکا منتشر کرد.اتحادیه‌های مختلف آمریکا هم در نظر دارند اگر رئیس جمهور این کشور در صورت شکست در انتخابات به طور مسالمت‌آمیز از قدرت کناره‌گیری نکند، دست به اعتصاب بزنند.طبق گزارش‌ها، با نزدیک شدن انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، خرید مایحتاج زندگی و اسلحه از ترس آشوب‌های انتخاباتی نیز به‌شدت افزایش یافته است.
«جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به وعده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اخراج دکتر «آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا پاسخ صریحی داد. «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به رادیو ملی آمریکا گفت در صورت اختلاف‌نظر در نتیجه انتخابات این کشور، کنگره آماده تصمیم‌گیری است.پلوسی گفت: ما می‌دانیم قانون چیست و متوجه نقش برجسته کنگره و بخصوص مجلس نمایندگان وقتی مسئله شمارش آراست، هستیم.
از سوی دیگر یک قاضی دادگاه فدرال تلاش جمهوری‌خواهان برای ابطال رای ۱۲۷ هزار نفر از شهروندان که بدون خروج از خودرو رای خود را داده بودند، ناکام گذاشت. شبکه سی ان ان گزارش داد، در فلوریدا تلاش برای شرکت در انتخابات به اسم افراد مرده مشاهده شده و در نیویورک هم تعدادی از آرای ارسال شده برای هیأت انتخاباتی به اسم افرادی بوده که سال‌هاست فوت کرده‌اند.برخی ناظران هشداری بی‌سابقه را در آستانه انتخابات آمریکا صادر کردند و بروز خشونت مسلحانه در روز انتخابات و یا روزهای بعد از آن را بسیار محتمل دانستند.حزب دموکرات آمریکا در حال بررسی گزینه‌های موجود برای انجام تحقیقات علیه دولت فعلی در صورت شکست رئیس جمهور در انتخابات هستند.
یکی از مشاوران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفته که تلاش‌های او برای رژیم صهیونیستی در طول تاریخ آمریکا نظیر نداشته است. «بوریس اپشتین» مشاور راهبردی ساز و کار انتخاباتی ترامپ در این زمینه به نشریه «بلاز» گفت: «آنچه ترامپ برای اسرائیل انجام داده در تاریخ ایالات متحده نظیر نداشته و تنها می‌توانم در این زمینه به "هری اس ترومن" رئیس جمهوری سال های دور آمریکا اشاره کنم که در سال ۱۹۴۸ اسرائیل را به رسمیت شناخت.»

https://siasatrooz.ir/vdcdok0f9yt0fn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی