?>?> تنها گزينه براي پايان نكبت | سیاست روز
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۶
کد مطلب : 92210

تنها گزينه براي پايان نكبت

۱۵ مي ۱۹۴۸ با تحرکات گسترده انگليس و آمريکا، رژيم جعلي صهيونيستي در سازمان ملل ثبت گرديد تا سرآغازي باشد بر ...

۱۵ مي ۱۹۴۸ با تحرکات گسترده انگليس و آمريکا، رژيم جعلي صهيونيستي در سازمان ملل ثبت گرديد تا سرآغازي باشد بر دور جديد اقدامات ضد اسلامي نظام سلطه در منطقه. هر چند که در طول چند دهه اخير آمريکايي‌ها بيشترين حمايت از رژيم صهيونيستي داشته‌اند اما بررسي تاريخ فلسطين نقش انگليس را پررنگ‌تر مي‌سازد. رژيم سلطنتي انگليس که داعيه سلطه بر جهان را داشته و دارد با نيرنگ و فريب، کشورهاي عربي را عليه امپراتوري عثماني شوراند در حالي که همزمان توفان جنگ جهاني اول درگرفت که نتيجه آن تجزيه عثماني بود.
لرد بالفور وزير خارجه انگليس در سال ۱۹۱۷ تشکيل اسرائيل را به صهيونيست‌ها وعده داد تا زمينه‌ساز تحرکات انگليس براي نابودي فلسطين باشد. جنايات انگليس در کوچ دادن فلسطيني‌ها و وادار کردن برخي از آنان به فروش زمينشان به صهيونيست‌ها و اقدامات گسترده انگليس براي پايه‌گذاري نهادهاي امنيتي و نظامي صهيونيست‌ها در نهايت با حلقه جنگ دوم جهاني تکميل گرديد.
ادعاي سرزمين بدون ملت و ملت بدون سرزمين بهانه‌اي شد تا ميليون‌ها فلسطيني ساکن فلسطين به هيچ انگاشته شده و يهوديان با ادعاي زندگي بهتر راهي اين سرزمين گردند در حالي که همزمان ارتش صهيونيستي به کشتار و آواره‌سازي فلسطيني‌ها پرداخت. جنايات دير ياسين، کفر شوبا و‌... بر هيچ‌کس پوشيده نيست در حالي که کشورهاي غربي مدعي اعطاي حقوق به يهودياني در برابر جنايات صهيونيست‌ها چشم بسته و قتل‌عام هزاران فلسطيني را ناديده گرفتند.
۱۴ مي در حالي به عنوان روز نکبت شناخته مي‌شود که فلسطينيان از ۱۴ مي ۱۹۴۸ تا به امروز هر روز را روز نکبت مي‌دانند چرا که روزي را نمي‌توان يافت که صهيونيست‌ها در آن کشتار، بازداشت، آواره‌سازي فلسطينيان و اشغال سرزمينشان را صورت ندهند. کارنامه کشورهاي عربي به ويژه پس از توافق کمپ ديويد ۱۹۷۸ مصر با رژيم صهيونيستي و قرارداد اسلو ۱۹۹۳ تشکيلات خودگردان فلسطين با صهيونيست‌ها جز سکوت و سازش نتيجه‌اي نداشته است. کشورهاي عربي در سال ۲۰۰۰ در حالي طرح صلح ملک‌عبد‌الله را مطرح کردند که تا به امروز گامي براي فلسطين برنداشته‌اند.
کشورهاي غربي که ادعاي صلح جهاني سر مي‌دهند و کميته چهار جانبه صلح خاورميانه را به پا کرده‌اند در کنار سازمان ملل نيز در طول چند دهه گذشته يا مستقيما از رژيم صهيونيستي حمايت کرده‌اند يا اينکه رفتارهاي شعارگونه داشته‌اند به گونه‌اي که در نهايت جز افزودن بر درد و رنج ملت فلسطين نتيجه‌اي به همراه نداشته است.
از سال ۲۰۰۸ تحولات فلسطين با دگرگوني‌هايي همراه گرديده و آن پيروزي غزه بر رژيم صهيونيستي درجنگ‌هاي ۲۲ روزه، ۸ روزه و ۵۱ روزه است. غزه که ۸ سال است در محاصره به سر مي‌برد با تکيه بر خويش و اتحاد دروني و بهره‌گيري از حمايت‌هاي جبهه مقاومت منطقه، نه تنها توانسته شکست را به دشمن صهيونيستي تحميل نمايد بلکه جهانيان را نيز متوجه حقايق فلسطين کرده است چنانکه اکنون در بسياري از کشورهاي جهان در روز نکبت ملت‌ها انزجار خود را از صهيونيست‌ها اعلام مي‌دارند و در روز قدس حمايت از فلسطين سر مي‌دهند. مجموع اين تحولات نشان مي‌دهد که فلسطيني‌ها براي رسيدن به مقصود يک راه بيشتر ندارد و آن حرکت در مسير مقاومت است که ملت‌هاي جهان نيز از آن حمايت مي‌کنند.

مولف : قاسم غفوري
https://siasatrooz.ir/vdcdzx0n.yt0xf6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی