شنبه ۹ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۱
کد مطلب : 104976

تردید اروپا برای ارسال بسته جلوگیری از مرگ برجام

نقل قول موگرینی برای ارائه بسته حمایتی ظرف امروز و فردا به ایران از سایت اتحادیه اروپا نیز حذف شد
تردید اروپا برای ارسال بسته جلوگیری از مرگ برجام

با وجود حذف یکباره خبر تصویب بسته حمایتی اتحادیه اروپا از ایران در خروجی سایت این اتحادیه، جدا از سوالات متداول مبنی بر چرایی حذف این خبر پس از انتشار، این پرسش مطرح می‌شود اگر ظرف چند روز آینده که موعد ضرب الاجل برای اروپا نسبت به ارائه تضمین‌های لازم برجامی فرا می‌رسد آیا تمام خواسته‌های ایران در بسته پیشنهادی حمایتی
دیروز خبری مبنی بر تصویب بسته حمایتی اتحادیه اروپا از ایران بر روی خروجی سایت اتحادیه اروپا قرار گرفت و بلافاصله این خبر از سوی محافل رسانه‌ای بویژه رسانه‌های داخلی کشورمان منتشر شد، در متن خبر آمده بود، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تصویب یک بسته حمایتی از ایران در راستای ادامه اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خبر داده است.
در ادامه این خبر مطرح شده بود فدریکا موگرینی در حاشیه نشست دو روزه سران اتحادیه اروپا در بروکسل گفت این اتحادیه با ۲۸ رای مثبت، بسته حمایتی از ایران را در راستای برجام تصویب کرد و طی دو روز آینده مفاد این بسته حمایتی تسلیم مقامات ایران می‌شود. وی گفته بود؛ بلغارستان تنها مخالف جلسه بود که در نهایت رای مثبت داد.
تقریبا کمتر از چند ساعت از انتشار این خبر نگذشته بود که سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن عدم تایید این خبر اظهار داشت: تاکنون بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا به طرف ایرانی ارائه نشده و کشورهای اتحادیه اروپا در حال آخرین رایزنی‌ها برای ارائه پیشهادات خود هستند که قطعاً پس از دریافت این بسته پیشنهادی موضوع اعلام و بررسیِ مفاد آن آغاز خواهد شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران پس از بررسی دقیق این پیشنهادات و بر اساس منافع ملی و مصالح کشور درخصوص آن و نیز حضور یا عدم حضور خود در برجام تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تصویب یک بسته حمایتی از ایران در راستای ادامه اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خبر داد.
نکته قابل تامل اینکه سایت اتحادیه اروپا خبر مربوط به تصویب بسته حمایتی اقتصادی اروپا از ایران را از روی خروجی خود حذف کرد.حالا اینکه چرا این خبر پس از قرار گرفتن بر روی سایت اتحادیه اروپا و اعلام رسمی مبنی بر ارائه بسته حمایتی از ایران ظرف دو روز آینده خود بسی جای تامل است و این پرسش را در ذهن ایجاد می‌کند آیا این بسته حمایتی آماده ارائه بوده اما به دلیل فشارآمریکا، غرب باز هم مجبور به عقب‌نشینی شد و همچنان تکلیف برجام و حساب باز کردن روی اروپا در هاله‌ای از ابهام است؟!
حالا فرض محال در نظر می‌گیریم که اروپایی‌ها در جدال با آمریکا و رژیم صهیونیستی حتی شده برای حفظ اعتبا و حیثیتشان این بسته پیشنهادی را تا موعد ضرب الاجلی که تهران برایشان تعیین کرده و تقریبا چند روز آینده این موعد زمانی به پایان می‌رسد آماده کنند آیا درمفاد این بسته حمایتی، موضوع حل تبادل پولی و مالی با بانک‌های اروپایی و شرکت‌هایی که در ایران یا شروع به سرمایه‌گذاری کرده‌اند و یا قرار است در آینده با تهران وارد مذاکره شوند، در نظر گرفته شده است؟ تضمین‌های لازم برای متعهد ماندن اروپا روی قول و قرارهایش در این بسته حمایتی مد نظر قرار گرفته، همچنین بحث فروش نفت ایران و بازگشت پول حاصل از این فروش چطور؟ چرا که اخیرا آمریکا به دنبال حذف صادرات نفت ایران است و رایزنی هایی نیز با کشورهای خریداران نفتی انجام داده است. ذکر این نکته نیز ضرورت دارد که این بسته حمایتی نتیجه رایزنی‌های وزیر خارجه کشورمان و هیات همراهش در مذاکرات با اروپایی‌ها خواهد بود و حتما تیم دیپلماسی کشورمان از آنچه در این بسته تدوین و تبیین خواهد شد با خبر است.
بعد از خروج آمریکا از برجام، خیلی از شرکت‌های اروپایی از ترس تحریم آمریکا به صراحت بیان داشتند نمی‌توانند قراردادشان را با ایران ادامه دهند، این در حالی بود که مقامات اروپایی تنها در قالب حرف و سخن بر ادامه برجام و حفظ آن تاکید می‌کردند اما، واقعیت آن چیزی بود که مدیران شرکت‌های بزرگ اروپایی از جمله توتال به آن اذعان و از لغو قراردادشان سخن گفته بودند؛ نکته‌ای که چند روز پیش حتی وزیر دارایی فرانسه نیز به آن اشاره کرده و بیان داشت: بیشتر شرکت‌های فرانسوی با اعمال تحریم‌های آمریکا نخواهند توانست در ایران باقی بمانند. در همین حال نمایندگان ملت نیز اذعان دارند که روی اروپا نمی‌توان حساب کردو اراده جدی از سوی آنها برای حفظ این قرارداد بین‌المللی دیده نمی‌شود

ایران به اروپا بدبین است
عضو فراکسیون امید مجلس گفت : مسئولین و مردم ایران به کشورهای اروپایی نیز بدبین هستند زیرا اراده جدی از سوی آن‌ها برای حفظ برجام دیده نمی‌شود.
همایون هاشمی در خصوص نقش اروپایی‌‎ها برای حفظ برجام، اظهار داشت: مردم ایران حق دارند در قبال اقدامات اروپایی‌ها ناراحت باشند، زیرا این کشورها به عهد و پیمان خود وفادار نبوده‌اند و پایبندی جدی هم ندارند و همین رفتار محل انتقاد و نگرانی مردم ایران است.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسئولین و مردم ایران به کشورهای اروپایی نیز بدبین هستند زیرا اراده جدی از سوی آن‌ها برای حفظ برجام دیده نمی‌شود.وی افزود: از اروپایی‌ها می‌خواهیم که وفای به عهد کنند و این امر هم باید به گونه‌ای باشد که در رفتار و عمل آن‌ها پایبندی به تعهدات جلوه‌گر باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد ایران حتی با مشکلاتی که اکنون با آن مواجه شده بهبود خواهد یافت و اروپایی‌ها باید پس از بداخلاقی آمریکایی‌ها در قبال برجام، ایران را همراهی کنند و میزان اراده اروپایی ها برای حفظ برجام باید صد درصدی باشد، گفت: مواضع ایران به لحاظ حقوق بین‌المللی در قبال برجام صحیح است و مجموعه نهادهای ذیربط کشور، در زمینه اجرای برجام هیچ بدعهدی نکرده‌اند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همگرایی روسیه و اروپا برای حفظ برجام نشانه خوبی است، روسیه از نظر استراتژیک با ایران منافع مشترک دارد و آن‌ها نیز برای حفظ برجام باید گام های محکمی را بردارند. 

اصرار ایران برای خروج از برجام، موضع دشمنان ایران را تقویت می‌کند
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اصرار ایران برای خروج از برجام،موضع دشمنان ایران در عرصه بین‌الملل را تقویت می‌کند و لازم است که حساب شده عمل کنیم.
محمدحسین فرهنگی در خصوص ادامه حضور اروپایی‌ها در برجام، اظهار داشت: همه کشورها به دنبال منافع خود هستند حتی اگر روسیه یا اروپا کاری را پیگیری می‌کنند بر مبنای منافع خود عمل می‌کنند و در موضوع برجام منافع اروپایی‌ها، روسیه و چین اقتضا می‌کند که برجام بماند زیرا به نفع صلح بین‌المللی است و هم به نفع این کشورها است تا تنش‌ها به حداقل برسد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دیپلماسی خارجی و روابطی که با این کشورها برقرار می‌کنیم باید مسیری طراحی شود که سیاست‌های یک جانبه گرایانه و غیرمنطقی آمریکایی‌ها به شکست بی‌انجامد، بیان کرد: در غیر اینصورت ایران آسیب می‌بیند و ممکن است برخی کشورها نیز آنگونه که ما پیش بینی می‌کنیم، با ایران همراهی نکنند.
وی افزود: با توجه به مجموع شرایط می‌توان گفت، زمینه برای انسجام در برابر تصمیمات نابخردانه آمریکا وجود دارد.
فرهنگی با بیان اینکه در این شرایط اتفاق خاصی برای ایران رخ نمی دهد زیرا طبق پیش بینی‌هایی که در برجام شده، مسیر توسعه فعالیت‌های هسته ای ایران فراهم است، ادامه داد: از آنجایی که به دنبال توسعه فعالیت‌های صلح آمیز هستیم، هم اکنون نیز کارهایی که لازم بوده را شروع کرده و ادامه خواهیم داد.
عضو کمیسیون صنایع و معادنت مجلس شورای اسلامی گفت: اصرار ایران برای خروج از برجام ممکن است مواضع مخالفان ایران در عرصه بین‌المللی را تقویت کند و مواضع آن‌ها را در دنیا دارای مطلوبیت کند به همین جهت لازم است که در این زمینه بسیار حساب شده عمل کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcefe8zpjh87oi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

کرامت سلیمی
اگر به روانشناسی چهره اعتقاد داشته باشید ترس و نگرانی خاصی در چهره مقامات روسی،امریکایی و اروپایی مخصوصا" اقای سرگئی لاوروف و خانم ها موگرینی و مرکل به خوبی نمایان است. که نشان از داشتن یک نقطه ضعف و ترس و وحشت از لو رفتن یک موضوع مهم می باشد.
معنی نوشته فوق این است که اگر ایران از لحاط اقتصادی چنان تحت فشار قرار گیرد که کشور ایران دچار مشکل شود مقامات ایرانی یک موضوع را لو خواهند داد که لو دادن این موضوع می تواند به فروپاشی امریکا ، روسیه ، و اتحادیه اروپا منجر شود.

معنای خروج از برجام ایران چیزی جز افشای غیر واقعی بودن سلاح دروغین و خیالی اتمی نیست.

تمام کشورهایی که با دروغ سلاح خیالی بمب اتمی درگیرند و در واقع با کمک این دروغ در بین ملتها رعب و وحشت ایجاد می کنند و بر انها حکومت می کنند از خروج ایران از برجام (یا به معنای واقعی لو دادن دروغین بودن سلاح اتمی توسط ایران)
وحشت دارند.
کرامت سلیمی
تاریخ نگاشته می شود تا نشان دهد که افسانه بی پایه است اما افسانه خیلی زود جای تاریخ را می گیرد چون دلفریب تر است.





با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر محترم سایت





قبل از هر چیز تشکر می کنم از بابت انتشار کامنت ارسالی بنده در سایتتان. سپاسگزارم.





با انتشار این کامنت نشان دادید که سایت شما نقش خود را به عنوان یک رسانه مستقل و آزاد به خوبی ایفا می کند.



متاسفانه تقریبا" در تمام دوران بشری بیان کاملا" ازاد یک امکان ناپذیری اجتماعیست و نمی توان همیشه با صراحت و روشنی صحبت کرد چون این کار بسیار مخاطره امیز بوده و ممکن است فرد از حقوق اجتماعی محروم شود و رنج انزوا را به جان بخردو یا خطرات دیگری متوجه شخص شود.



فقدان ازادی بیان و ازادی پس از بیان که ابتدائی ترین مؤلفه برای ایجاد یک جامعه مدنیست محور ایجاد و باور تمام دروغها در جامعه است.







انتشار اخبار مربوط به فساد های مالی ، اقتصادی ، اخلاقی و .... چنان تکراری و خسته کننده شده است که دیگر هیچ اهمیتی به

انها داده نمی شود و علاوه بر آن گفتگو ها ، مصاحبه ها ،سمینارها و همچنین تفسیرهای سیاسی نیز دردی را دوا نمی کند چون اکثر این مفسران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی بی میل یا ناتوان در بیان حقیقتند و یا اینکه بیان حقیقت در تضاد با منافع و موقعیت انهاست و بیشتر به دنبال اظهار وجود هستند.



حتی بعضی از مفسران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی مزدورانی هستند که پول می گیرند تا حقایق را یا بپوشانند و یا تحریف نمایند و ذهن مردم را از رسیدن به حقیقت منحرف نمایند.



وهمینطور بعضی از انها که دلسوز جامعه هستند اسیر افکار تحمیلی و یا متعصبانه و موروثی خود هستند و گاه چنان در وجود خود زندانی می شوند که فرصت و مجال هیچ فکر و اندیشه جدیدی را پیدا نمی کنند



بزرگترین خطری که رسانه ها را تهدید می کند چیزی نیست جز بی تفاوتی و حتی بی اعتمادی مردم به آنها.



همانطور که در کامنت ارسالی خدمتتان عرض کردم بنده کتاب کوتاهی در باره دروغ بودن سلاح هسته ای نوشته ام و نام ان را گذاشته ام ” ترس نتیجه عدم آگاهیست “.



حدود 32 سال بر روی این موضوع مطالعه ، تحقیق و فکر داشته ام .



ممنون می شوم که لطف و محبتتان را تا آن حد برسانید که خواهش بنده را قبول فرمایید و برای مدتی کتاب بنده را در قالب مقاله در قسمتهای مختلف سایتتان قرار دهید.بدان امید که رسانه های معتبر دیگر نیز شما را الگو قرار داده و در راستای افشای این دروغ بزرگ همکاری نمایند.



اشاره می کنم که این کتاب به عنوان مقاله علاوه بر سایتهای داخلی در سایتهای خارجی اسپوتنیک روسیه، اسلام تایمز لبنان و دری نیوز افغانستان نیز منتشر گردیده است.





کتاب اشاره شده در سایتهای تک بوک ، کتاب سبز ، ایرانیان دانلود، ketabha.org و .... موجود است و می توانید ان را از سایتهای ذکر شده دانلود نمایید.





چراغ هدایت جامعه باورهاییست که در ذهن افراد وجود دارد و تا دروغهایی همچون بمب اتمی ،بمب هیدروژنی، و دروغهایی مشابه در باور و ترس از این باورها در دل ملتهاست اوضاع جهان روز به روز بدتر و شرایط زندگی مشکلتر می شود و فقر و بیکاری و گرسنگی دامنه وسیعتری پیدا می کند.



منتظر پاسخ شما هستم.





در پناه حق باشید