چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۶
کد مطلب : 77975
اسلام ستيزي غرب در راخين به اوج مي‌رسد

قتل‌عام ۳۰۰ مسلمان در ناآرامي‌هاي ميانمار

قتل‌عام ۳۰۰ مسلمان در ناآرامي‌هاي ميانمار

اسلام ستيزي غرب در ميانمار به اوج مي‌رسد چنانكه هم زمان با موج جديد خشونت‌هاي قومي و فرقه‌اي عليه مسلمانان روهينگيا در ميانمار، بيش از ۳۰۰ مسلمان ديگر در حملات بودائيان افراطي در اين کشور کشته شده‌اند.
اسلام ستيزي غرب نه تنها در كشورهاي اسلامي بلكه در سراسر جهان در حال اجرا شدن است. گاهي با دخالت نظامي و گاه با سكوت خود اين سياست را اجرا مي‌كنند. در عراق، افغانستان، ليبي و سوريه با مداخله مستقيم و در كشورهايي مانند ميانمار با سكوت اقدام به كشتار مسلمانان مي‌كنند. در ناآرامي‌هاي جديد ميانمار، دست‌کم ۵۰ هزار روهينگيا در موج جديد خشونت در مناطق غربي ميانمار آواره شده‌اند.
در همين حال مقام‌هاي دولتي از کشته شدن ۸۸ نفر در ماه جاري در اين کشور خبر دادند.يک مقام دولتي که خواست نامش فاش نشود در گفت و گو با خبرگزاري فرانسه گفت: « درمجموع ۴۹ مرد و ۳۹ زن کشته شده‌اند.»با کشته شدن اين افراد، آمار تلفات خشونت‌ها در ميانمار از ماه ژوئن تا کنون به حدود ۱۸۰ نفر رسيد.اين مقام دولتي ادامه داد: « حدود ۳۰۰ واحد مسکوني نيز روز يکشنبه در شهر« پائوتکاو» به آتش کشيده شد اما درباره تلفات اين حادثه گزارشي منتشر نشده است.»
اين درحالي است که گروه‌هاي حقوق بشر ابراز نگراني مي‌کنند، آمار تلفات واقعي بيش از اين باشد.در همين حال کميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل اوايل اعلام کرد، در اردوگاه‌هاي پرجمعيت غرب ميانمار کمبود غذا، آب و کمک‌هاي پزشکي وجود دارد.
در اين بيانيه همچنين آمده است فقط در ماه جاري ميلادي بيش از ۲۸ هزار نفر در پي تشديد خشنونت‌هاي قومي در اين کشور مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند.»هزاران روهينگيا ،عمدتا مسلمانان، در اردوگاه‌هاي سازمان ملل به دنبال سرپناه هستند. اردوگاه‌هايي که درحال حاضر براي اسکان ۷۵ هزار نفري که درپي خشونت‌هاي ماه ژوئن آواره شده‌اند، پاسخگو نيست.
دولت ميانمار از به رسميت شناختن روهينگيا ها به عنوان شهروندان اين کشور خودداري مي‌کند و تنها راه حل اين بحران را اخراج اين جامعه يک ميليون نفري به ديگر کشورهايي که آمادگي پذيرش آن‌ها را دارند، عنوان کرده است.گفته مي شود ،مسلمانان روهينگيا داراي اصليت پارسي، ترک، بنگالي و پشتون هستند که اوايل قرن هشتم ميلادي به ميانمار مهاجرت کردند.از سوي ديگر یک مقام بلندپایه نظامی در میانمار از مردم خواست برای احیای ثبات و توسعه در استان راخین، با دولت جدید همکاری کنند.
ژنرال هلا مین، رئیس ارتش میانمار که از مردم منطقه "پائوکتاو" که آواره شده‌اند بازدید می‌کرد، اظهار داشت: حوادثی که در گذشته رخ داده با اقدام علیه متجاوزان حل و فصل می‌شود.
برخي تاكيد دارند سكوت ارتش از عوامل بحران ساز در ميانمار است كه كشتار مسلمانان را تشديد كرده است.هزاران نفر از مردم ايالت راخين ميانمار که بيشتر آن‌ها را مسلمانان روهينگيا تشکيل مي‌دهند به دنبال يافتن پناهگاهي در اردوگاه‌هاي سازمان ملل هستند. لازم به ذكر است كشورهاي غربي در ماه‌هاي اخير سياست‌هاي گذشته خود مبني بر تحريم و تهديد ميانمار را كنار نهاده و دست دوستي به سمت اين كشور دراز كرده‌اند. آنها برآنند تا از اين كشور به عنوان ابزاري براي مقابله با چين و نيز نزديكي به آسه‌آن بهره برداري كنند. بر اين اساس آنها قتل عام مسلمانان را ناديده مي‌گيرند.

https://siasatrooz.ir/vdceno8f.jh8ffi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

دالاهی.دروغگووقصاب است.بودا.سنبل قتل وغارت است
دالاهی.دروغگووقصاب است.بودا.سنبل قتل وغارت است
طراحی سایت
خیلی نارارحت کننده اس، ممنون از اطلاع رسانیتون