چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۹
کد مطلب : 98675
جواب‌های بی‌ربط به سوال مشخص مردم؛

چرا خوزستان نفس ندارد؟!

چون زن هستم تخریبم می‌کنند!
چرا خوزستان نفس ندارد؟!

خسته شدیم آنقدر از مشکلات محیط‌زیستی و آلودگی هوا و ریزگرد و وارونگی دما و منتشر نشدن نتیجه آزمایشات بنزین وارداتی و ... نوشتیم و سوالاتمان را در پایان هر گزارش مطرح کردیم اما پاسخهایی شنیدم که هیچ ربطی به پرسشهای مطرح شده ندارد، شاید انتظارات و توقعاتمان بالاست چرا که وقتی از گفت و گوی مستقیم هم نتیجه مشابه می‌دهد، می‌گویم مشکلات خوزستان چطور حل می‌شود می‌گویند والله تقصیر خانم ابتکار نیست!!!! 
اما چیزی که بیشتر از همه جلب توجه می‌کند فرافکنی‌های عجیب وغریب در پس این ماجراهاست. وقتی رییس جمهور به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور علت ریزگردها را به عذاب الهی تعبیر می‌کند حتما معاون وی هم باید صدای «استعفا استعفای» مردمی که دو هفته از طبیعی‌ترین حقشان محروم شدند و رنگ یک مسئول را ندیدند به زن بودنش و طرفدار شخص خاص بودن نسبت دهد!
خانم ابتکار روز گذشته اما در گفت و گو با دیده‌بان صحبتهایی را مطرح کرده که هر چقدر دنبال علت اصلی ریزگردها و کاری که می‌شود برای خوزستان انجام داد گشتیم پیدا نکردیم. با هم بخشی از این صحبتها را مرور می‌کنیم. در نهایت قضاوت باشما.
با ورودی عجیب وغریب از چرایی انتقاد نماینده استان به معاون رئیس جمهور مصاحبه شروع می‌شود و در اولین پاراگراف ابتکار می‌گوید: هر شخصی که بخواهد بر اصول خود پایبند باشد باید "هزینه" بدهد. تخریب‌هایی که امروز علیه من در برخی از رسانه‌ها صورت می‌گیرد هزینه‌ای است که برای پایبندی بر اصولم می‌پردازم.
وقتی معاون رییس جمهور درباره اصول خود صحبت می‌کند می‌گوید: هر سازمان، نهاد، ارگان و یا حتی هر شخصی که بخواهد بر اساس اصول مشخصی حرکت کند مسلم است که حرکت او با منافع برخی افراد و باندها در تعارض خواهد بود. به عنوان مثال اگر یک شخص مسئول بخواهد به اصولی چون قانون‌گرایی پایبند باشد بدیهی است که منافع گروه‌های قانون‌گریز به خطر می‌افتد. بنابراین تقابل میان افراد قانون‌گریز با آن نهاد، شخص و سازمان اجتناب ناپذیر خواهد بود. سازمان محیط زیست یک دستگاه حاکمیتی است بنابراین اگر بخواهیم برای حفاظت از محیط زیست اقدام کنیم مسلما منافع عده‌ای به خطر خواهد افتاد. بنابراین تقابل از همین جا شکل می‌گیرد. اگر ما واقعا در مسیر اجرای قانون حرکت کنیم بدیهی است که منافع عده‌ای تامین نخواهد شد. برخی از همین گروه‌ها ممکن است در نهایت مسئله را رسانه‌ای کرده و از ما انتقام بگیرند. ما در سازمان محیط زیست باید حقوق عامه مردم را تامین کنیم، لزوما نمی‌توانیم حقوق افراد خاص را تامین کرده و در جهت منویات آنها حرکت کنیم.
خانم ابتکار فقط یک جمله می‌گوییم یکبار دیگر صحبتهای هم حزبی‌های خود از جمله جناب آخوندی درباره وجود دو گورخر در کنار یک معدن را مرور کنید.
معاون رئیس جمهور درباره علت انتقاد از خودش را اصلا موضوع عملکرد نامناسب خود نمی‌داند ومی‌گوید: به دلیل پیشینه سیاسی و همکاری‌ام با خاتمی، من را تخریب می‌کنند؛ زن بودن من سبب شده است که برخی از تخریب‌ها علیه من شکل بگیرد.
شما را ارجاع می‌دهیم به مطالعه تاریخی حضور زنان در پستهای مدیریتی و حضورشان در کارهای سیاسی و مهم از همان زمان پیروزی انقلاب که شما در تسخیر سفارت امریکا حضوری فعال داشتید تا هم اکنون. خانم ابتکار شما نخستین زن نیستید که در عرصه اجتماع و مسئولیت کلان قرار گرفته، زنان قبل از دولت تدبیر و امید وزارت داشتند. 

ابتکار می‌گوید: از من انتقام گرفتند چون مقابل بنزین سرطان‌زا ایستادم
چرا گزارش کیفیت بنزین‌های وارداتی را اعلام نمی‌کنید؟!
معاون رییس جمهور گفت: بحث پارازیت‌ها وجود داشت ما این بحث را به شورای عالی امنیت ملی کشاندیم؛ رئیس جمهور دستور پیگیری داد.
وزیر بهداشت همین دولت گفتند سرطان‌زا بودن پارازیتها مسلم نیست؛ راستی چرا همیشه نزدیک انتخاب این بحث مطرح می‌شود؟!
وی گفته: آبگیری سد گتوند سیاسی بود؛ سد گتوند در خوزستان فاجعه زیست محیطی پدید آورده است؛ در دوره آقای احمدی‌نژاد اسناد مطالعاتی و ارزیابی‌های کارشناسانه برای احداث سدها عملا دور انداخته شد.
لطفا اسناد کیفیت بنزین وارداتی را منتشر کنید، دولت قبل هر چه بود سه سال و نیم پیش تمام شد شما بگویید در این مدت چه کردید؟
ابتکار معتقد است: تلاش عامدانه‌ای وجود دارد که واقعیت‌های خوزستان دیده نشود
لطفا واقعیت خوزستان را شما بگویید؟
به قول مصاحبه کننده با ابتکار، مطلب خواهر مری می‌گوید: چهار سال پیش زمانی که هورالعظیم خشک شد کجا بودند؟! چرا اعتراض نکردند ؟!
اولا اگر چهارسال پیش هورالعظیم خشک شده بود که قایق شما در این تالاب واژگون نمی‌شد، دوما اینکه چرا مردم آن زمان رفتار دیگری داشتند را خودتان بگویید.
لایحه حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان را تصویب کرده‌ایم. محیط‌بانان مشمول قانون حمل سلاح نیروهای مسلح شدند، بحث دیه آنها حل شد بهتر است یکبار پای درد دل محیط‌بانان بنشینید.
ابتکار گفته احیای ۳۰ درصد باقی مانده از تالاب شادگان و گرفتن حق آبه رودهای خوزستان در اولویت کارهای ماست از سوی دیگر در نقاط بیابانی ما نهال‌کاری خواهیم داشت.درباره راه حل پروفسور کردوانی می‌گوید" این همه ریگ از کجا بیاوریم! امکانش نیست. ۳۵۰۰ هکتار کانون بحران داریم بنابراین راه حلی جز برگرداندن حق‌آبه‌ها به رودخانه‌ها و تالاب‌ها و کاشت نهال نداریم. ما یک معاونت برای کنترل ریزگردها تشکیل داده‌ایم.
در آخر به خانم ابتکار توصیه می‌کنیم ضمن بازخوانی گفت‌و‌گوی کردوانی درباره محل تامین ریگ برای تثبیت خاک و ممانعت از ریزگردها به جای صحبت درباره دولت قبل و مشکلات عدیده‌ای که ممکن است در هر حزب و گروه و دسته و دولت قبل و مسئول قبلی وجود داشته باشد. یکبار دیگر سخنان مقام معظم رهبری را در زمینه پاسخگو بودن مسئولان به مردم مرور کرده و بر همین اساس به مردم پاسخ دهد مشکل اصلی ریزگردها چیست و مدت زمان برطرف شدن آن چقدر است و اگر ده سال دیگر قرار است ریزگردها را با راهکارهای محیط زیستی شما حل کنیم، تا کنون یعنی به طور مشخص در سه سال و نیم اخیر چه این پروژه ده ساله چه میزان پیشرفت داشته و آثار این زحمات ده ساله شما آیا نباید در این مدت برای مردم ملموس می‌بود؟

سوشیانت آسمانی

https://siasatrooz.ir/vdcenp8o.jh8vfi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

استعفا عیب دارد برای دولتها خجالت اوراست ودر جمهوری اسلامی معنا ندارد منتسب به عربیها ست چون درد از خوزستان درمان از تهران علاچ واقیعت نبست درمان را بدست خوزستانها بدهید با 10 در صد درامد نفت