جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲
کد مطلب : 102851
نگاهی به فرمایشات مقام معظم رهبری برای حل مشکلات مردم

زخم‌ها چشم انتظار مرهم است

 مردم ایران سالهاست که وفاداری و حمایت خود را نسبت به نظام و مسئولان نشان دادند و همواره در شرایط سخت و خطیر و گذرگاه های سخت استوار در صف اول حمایت از کشور ایستاده اند.
اما با این حال گذر زمان و برخی از کم کاری ها، ناکارآمدی ها و غفلت های عده ای از دولتمردان آنها را رنجیده خاطر کرده است . اگر چه آنها از وضعیت نابه سامان اقتصادی و معیشتی خود گله مند هستند اما همواره نشان داده اند که پشتیبان انقلاب و رهبری هستند و ناکارآمدی دولت ها را به حساب نظام نمیگذارند.
حالا آنها امید دارند که مسئولان درد دل آنها را شنیده باشند و تمام همت خود را برای حل مشکلات و انتظارات مردم ایران اسلامی به کار گیرند.
از این رو اینک وظیفه مسئولان در شرایط کنونی کشور این است که برای درمان مشکلات مردم پا پیش گذاشته و با دلجویی از آنها به خاطر بدقولی ها ، راهکارهای عملی و موثر پیشنهاد کنند.
این نکته ای بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روز ۱۹ دی امسال به آن اشاره و از آن به عنوان «درمان زخم»های مردم یاد کردند.
ایشان فرمودند : «باید زخم را خوب کنید و نگذارید به وجود ‌آید؛ چرا که اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، تبلیغات و فضاسازی بیگانه اثر نمی ‌گذارد».
برای التیام این زخم‌ها، نه تنها دولت بلکه همه دستگاه‌ها باید کمر همت ببندند. 

بی توجهی
البته راه‌های زیادی هم برای بهبود زخم‌ها وجود دارد که بی‌تعارف هیچ یک از این قوا نرفته‌اند و نخواسته‌اند به خود زحمت بدهند، اما زخم هست واگر به آن توجه نشود، عمیق‌تر می‌شود.
مسأله کشور آن زخمی است که باید درمان شود و مرهمی بر آن گذاشت. زخمی که در حال گسترش است، می ‌تواند خطرآفرین باشد.
نباید از این موضوع غافل شویم که در حال حاضر دشمنان خارجی ، منطقه ای کشورمان همچنان چشم امید دارند تا شرایط کشور را نابسامان کنند و از این رهگذر به اهداف خود دست یابند. این نکته ای که حتی در نامه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت فلسطین به مقام معظم رهبری به آن اشاره شده است و از آن به عنوان رویکردی برای مبارزه با محور مقاومت یاد شده .
در نظر داشته باشیم اگر مشکلات همچنان باقی بماند، آنها از روشهای دیگری را برای استفاده از این مشکلات بهره خواهند برد و دست از اهداف خود برنخواهند داشت.
بنابراین درمان و ریشه کنی زخمهای موجود در کشور بایستی اولین گام مسئولان باشد چرا که نبود این زخمها راه را بر توطئه های دشمنان می بندد.
مسئولین باید در نظر داشته باشند که رهبر معظم انقلاب با حمایت از همه دولتها همواره از آنها پشتیبانی کرده اند و در بسیاری از مواقع ناکارآمدی ها و کم کارهای آنان به پای نظام و رهبری نوشته می شود که این ظلمی بزرگ در حق انقلاب و رهبری است.

تمرکز بر مشکلات اصلی
همه مردم می دانند که مشکلاتی که در کشور در طول سالها به وجود آمده یک شبه حل نمی شود و بسیاری از آنها نیاز به برنامه ریزی و گذر زمان دارد. اما باید مسولان به این نکته توجه داشته باشند که رفع برخی از مشکلات اصلی و کلیدی می تواند تا حد بسیاری از آلام موجود بکاهد .
نمونه بسیاری در این زمینه وجود دارد، که یکی از این موارد موضوع نبود تولید ،اشتغال و در نتیجه رکود است.
اگر این ۳ مسئله از بین برود بسیاری از معضلات مردم چون، مفاسد و آسیب های اجتماعی نیز به دنبال آن کاهش خواهد یافت از این رو لازم است که دولتمردان برای درمان زخمهای مردم اولویت بندی داشته باشند.

همیاری و همکاری مسئولین
یکی از مسائلی که در این میان مورد انتقاد مردم قرار دارد این است که برخی از مسئولین به جای آنکه به فکر حل مشکلات مردم باشند بیشتر به رقابت های سیاسی و جناحی می پردازند و به جای حل مشکلات آنها وقت و بودجه کشور را صرف لج و لجبازی و انتقادهای بی مورد از یکدیگر می کنند.
این سوال مطرح است که آیا در شرایطی که از یک سو کشور با مشکلات متعدد روبرو است و از سوی دیگر تحت انواع فشار ها از ناحیه دشمنان قرار دارد ، مسولین به جای همیاری و همکاری و ایستادن کنار یکدیگر چنین رفتاری را پیش گیرند و منافع ملی را فدای منافع شخصی و جناحی کنند.؟

مسئولین خود را از مردم بدانند
همه می دانند که در تعریف نظام اسلامی مسولین و منتخبین مردم نه تنها برتری بر مردم ندارند بلکه به واسطه خدمت و وظیفه ای که خود برای آن اعلام آمادگی کرده اند و وعده هایی که داده اند موظف به خدمت گذاری به مردم و نظام هستند.
با این حال این روزها به نظر می رسد که برخی ازمسئولین خود را تافته جدا بافته از مردم می دانند
آنها نه تنها خود را پاسخگوی مردم نمی شناسند بلکه نقش مدعی را ایفا می کنند و حتی در مواردی که عملکرد آنها درست نبوده بجای عذر خواهی و توضیح از مردم سوال می کنند.
این درحالی است که سوالات مختلفی ازجانب مردم در مورد عملکرد مسولین وجود دارد.
از جمله اینکه چرا اغلب شرکت‌های دولتی زیان‌ده هستند و هزینه‌شان به تمامی از جیب مردم پرداخت می‌شود ؟
یا اینکه چرا مدیران و مشاوران و اعضای هیئت‌مدیره بسیاری از بخشهای کشور به صورت غیرتخصصی و براساس برخی مناسبات (حزبی- سیاسی- حتی فامیلی !) انتخاب و منصوب می‌شوند!
افزایش هزینه‌های جاری دولت، حقوق بالای برخی از دولت مردان موضوعی که اگر دولت تنها همین یک قلم را اصلاح می‌کرد، در ‌اشتغال کشور به واسطه به حرکت درآمدن چرخ‌های عمرانی، جان می گرفت و هزینه های دولت نیز کاهش می یافت.
مردم می پرسند چرا وقتی کشور در این وضع به سر می‌برد، وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها اقدام به خرید خودرو‌های لوکس ، مسافرت‌های غیر ضروری ؛ تغییر دکوراسیون های متعدد و ... می کنند اما یکی از مهم‌ترین نیازهای زندگی بشری یعنی مسکن از سوی دولت دیده نمی شود و به دست فراموشی سپرده شده است!
در نهایت دولتمردان باید ثابت کنند که عزمی جدی برای مرهم گذاشتن بر زخم‌های معیشتی مردم را دارند. این آزمون بزرگی برای اثبات صداقت آنهاست.
مردم آگاهند و نمی پذیرند که مشکلات بدون راه حل باشد، آنها بر این باورند که با داشتن کشوری ثروتمند نباید در چنین شرایط معیشتی زندگی کنند از این رو نباید گذاشت دشمن با ترفند های نا امید کننده خود امید آنها را نسبت به انقلاب و نظام از بین ببرند و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: " مشکل غیر قابل حل در کشور نداریم که بگویم این مشکل غیر قابل حل است و گره باز نشدنی است. "

https://siasatrooz.ir/vdcenw8zzjh87vi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی