شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۲
کد مطلب : 97009
تجویز جنگ علیه ایران برای رئیس جمهور بعدی آمریکا

آماده باش تهاجمی برای مقابله با دشمن

تاکید محافل رسانه‌ای غرب برای لرزان بودن پایه‌های برجام و نسخه‌پیچی قابل تاملشان برای جنگ نظامی رییس جمهور بعدی آمریکا علیه جمهوی اسلامی درحالی مطرح می‌شود که مقامات دفاعی کشورمان باید به شیوه تهاجمی برای مقابله با هرگونه تهدید نظامی آماده باشند که حتی فکر حمله به ایران به ذهن دشمن خطور نکند!
اذعان به بی‌تعهدی غرب بالاخص آمریکا در قبال تعهدات برجام نکته قابل تاملی است که بصورت متفق القول در ادبیات مسئولان کشور دیده می‌شود.
پس از امضای توافق هسته‌ای قرار بود، طرف ایرانی و ۱+۵ بطور همزمان به تعهدات مندرج در توافق امضا شده را اجرایی کنند اما گویا این تنها طرف ایرانی بود که خود را ملزم به انجام تعهدات کرده بود و درمقابل غرب نه تنها به هیچ کدام از وعده‌های خود عمل نکرد بلکه در مسیر اجرایی شدن برجام نیز سنگ‌اندازی کرد، البته در این میان آمریکایی‌ها از مصوبات ضد ایرانی کنگره گرفته تا بهانه‌های حقوق بشری بیشترین نقش را دراجرا نشدن توافق هسته‌ای ایفا کردند! 

پایه برجام لرزان است
از صراحت علی اکبر صالحی به عمل نکردن غرب در قبال توافق هسته‌ای تا تاکید حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در سازمان ملل به اهمال غرب نسبت به انجام تعهدات برجام همه گواه از آن دارد که پایه های برجام سست و لرزان است! نکته‌ای که حتی محافل سیاسی غرب نیز به آن معترفند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته «توافق هسته‌ای سال گذشته با تهران، برای حال حاضر تهدید درگیری نظامی آمریکا-ایران را برداشته است اما توافق روی پایه لرزانی استوار است».
در ادامه این گزارش آمده: «اما امکان آن وجود دارد که رئیس‌جمهور بعدی آمریکا با توجه به مواجهه کلی با ایران و مواجهه خاص با این کشوردرقبال توافق هسته‌ای، درگیر و مشغول (مسائل مرتبط با ایران) باشد».
نکته قابل تامل اینکه این خبرگزاری برای دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا نیز خط مشی تعیین و بر آمادگی دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون جهت حمله به ایران تاکید می‌کند!
این رسانه می‌افزاید: «کلینتون به عنوان وزیر خارجه، پایه‌ریزی توافق را انجام داد. او از توافق حمایت می‌کند البته او در قیاس با رئیس‌جمهور باراک اوباما، به طور کلی لحن سخت‌تری در قبال ایران دارد اما ترامپ از توافق متنفر است اگرچه او ادعا می‌کند که می‌تواند درباره مفاد و شرایط آن، دوباره مذاکره کند».
آسوشیتدپرس می‌نویسد: «هر دوی آنها آماده توسل به گزینه نظامی برای ممانعت از دستیابی تهران به بمب(اتمی) هستند. اگر توافق فرو بپاشد یا بدون اتخاذ تدابیر مکفی، زمان آن منقضی شود، احتمال توسل به گزینه نظامی دوباره به صحنه برمی‌گردد». البته درمواضع ضد ایرانی هیلاری کلینتون به عنوان دموکرات‌ها و نیز دونالد ترامپ به نمایندگی از جمهوری خواهان تردیدی نیست چرا که برای هردوی آنها با تاکید بر منافع اسرائیل و نیز دشمنی همیشگی با جمهوری اسلامی،مشغول چیدمان سناریوهای جدید خود در قبال ایران هستند. از طرفی ادبیات تهدید به جنگ و پاره کردن برجام حرف تازه‌ای از سوی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا نیست چرا که چند وقت پیش بود که دونالد ترامپ ایران را به جنگ نظامی تهدید کرد. این رفتارهای ضد ایرانی بالاخص ادبیات تهدید به جنگ درحالی از سوی آمریکایی‌ها شنیده می‌شود که به اعتقاد ناظران سیاسی باید توان دفاعی ایران بصورت تهاجمی آماده مقابله با هرگونه تهدید علیه خاک این کشور باشد. البته قدرت و توان دفاعی کشورمان به حدی است که بارها مقامات نظامی آمریکا به آن اعتراف کردند بطوریکه مسئولین رده بالای نظامی ایالات متحده هم را به وحشت انداخته است. چنانچه چند وقت پیش بود که رئیس آژانس اطلاعات دفاعی واشنگتن در نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا به توان موشکی ایران و ناتوانی تحریم‌ها در جلوگیری از آن اعتراف کرد.
«استوارت» گفت: «آنها نه تنها قوی‌ترین فناوری موشکی را ساخته‌اند، بلکه دقت آنها را بهبود بخشیده‌اند، قابلیت جابه جایی آنها را ارتقاء داده‌اند و من ندیده‌ام که این روند را تغییر داده باشند، چون توانمندی موشکی آنها راهی برای سردرگم کردن اقدامات ما است، بنابراین من فکر نمی‌کنم تحریم اصلاً تغییری در این مسیر ایجاد کند.»
یکی از نمایندگان حاضر نیز دراین نشست، به توانمندی‌های موشکی ایران اشاره کرد و گفت که ایران اکنون توان هدف قرار دادن ده‌ها کشور را دارد. در یک جمع بندی می‌توان گفت با وجود بازدارندگی توان بالای نظامی کشورمان، اما باید به شیوه تهاجمی برای مقابله با هرگونه تهدید نظامی آماده باشیم تا حتی فکر حمله به ایران به ذهن دشمن خطور نکند!

https://siasatrooz.ir/vdceo78o.jh8f7i9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی