جمعه ۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۷
کد مطلب : 105164
همزمان با تسلط ارتش سوریه بر خاستگاه تروریست‌ها، آمریکا مردم دیرالزور را قتل‌عام کرد

کشتار البوکمال سرپوش شکست درعا

کشتار البوکمال سرپوش شکست درعا

همزمان با آزادی شهر درعا توسط ارتش سوریه پس از ۷ سال حضور تروریست‌ها در این منطقه، منابع سوری از کشته شدن بیش از ۳۰ نفر از شهروندان سوری و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر در حملات هوایی ائتلاف آمریکایی به شهر مرزی «البوکمال» در استان دیرالزور خبر دادند.
حمایت‌های تسلیحاتی و مالی و رسانه ای از تروریست‌ها نتوانست آنها را در برابر ارتش سوریه حفظ کند و در نهایت شهر راهبردی درعا توسط ارتش آزاد شد که شکست سخت تروریست‌ها و حامیانشان و نیز رسوایی دیگری برای آمریکا مبنی بر ناتوانی در تحقق اهدافش در منطقه بود. همزمان با چنین وضعیتی در اقدامی که بسیاری آن را کشتار برای پنهان‌سازی شکست در درعا می‌دانند، ائتلاف آمریکایی منازل مسکونی غیرنظامیان سوری را در ریف البوکمال واقع در مرز عراق و سوریه بمباران کرد.
جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی دو شهرک «الباغوز» و«السوسه» در کرانه شرقی رود فرات واقع در ریف شهر البوکمال استان دیرالزور واقع در شرق سوریه را هدف حملات خود قرار دادند. خبرگزاری سانا به نقل از منابع محلی گزارش داد که در این «جنایت» جدید ائتلاف، بیش از ۳۰ نفر از غیرنظامیان سوری کشته و ده‌ها نفر دیگر از جمله چندین زن و کودک زخمی شدند. لازم به ذکر است ارتش سوریه در جدیدترین دستاورد خود موفق به تسلط بر درعا شد و منطقه ای راهبردی را به آغوش این کشور بازگرداند. ارتش سوریه روز ۱۲ جولای ۲۰۱۸ وارد منطقه درعاالبلد شد و پرچم این کشور را پس از حدود هفت سال از سیطره گروه‌های مسلح بر آن در این منطقه به اهتزاز درآورد.
اهتزاز پرچم سوریه و خشکاندن تروریست‌ها پس از هفت سال در شهر درعا صورت می‌گیرد و این شهر به طور کامل از تروریست‌ها و گروه‌های مسلح پاکسازی شد. نیروهای ارتش سوریه پس از فروپاشی گروه‌های مسلح و پس از اینکه این گروه‌ها شکست را در پایانی بی‌حاصل باور کردند، وارد درعا شدند.
نکته قابل توجه در آزادسازی شهر درعا و دیگر مناطقی که ارتش سوریه بر آنها مسلط شد این است که این مناطق مذکور به مثابه گنج راهبردی برای تروریست‌ها محسوب می‌شدند. آنچه در جریان آزادسازی درعا نگاه‌ها را به سوی خود معطوف می‌کرد؛ استقبال گسترده ساکنان از نیروهای دولتی بود که این نمایانگر میزان رنج و سختی است که ساکنان از اقدامات تروریست‌ها طی سالیان گذشته متحمل شده بودند.
این استان در جنوب کشور واقع است. این استان، از شمال به استان ریف دمشق، از جنوب به کشور اردن، از مغرب به استان قنیطره و از مشرق به استان سویداء محدود شده‌است. استان درعا منطقه‌ای بیابانی است که به سهل حوران معروف است. مساحت این استان در حدود ۳۷۳۰ کیلومترمربع می‌باشد.
راهبردی بودن موقعیت جغرافیایی درعا در طول تاریخ، وجود برخی تاسیسات نظامی سوریه در این منطقه به جهت نزدیکی با سرزمین‌های اشغالی به منظور مقابله احتمالی با تجاوزات آن، وجود یکی از مناطق آزاد اقتصادی در این استان، شهرک صنعتی و هم مرز بودن آن با اردن به عنوان دروازه تجارت این کشور با اروپا با بزرگراه ترانزیت مهم متصل به "حلب" در شمال سوریه به عنوان یکی از منابع درآمد اقتصاد این کشور و اردن موجب شده تا درعا به یکی از مناطق مهم سوریه تبدیل شود. بحران سوریه از این شهر آغاز شد و این شهر از حیث نزدیکی به جاده‌های استراتژیک و راهبردی در جنوب غربی سوریه دارای اهمیت زیادی است. تسلط بر این شهر به مثابه درهم شکستن توطئه ضد سوریه است.
از نظر اقتصادی نیز آزادسازی درعا از اهمیت به سزایی برخوردار است و این در وهله نخست به بحث کشاورزی آن مربوط می‌شود و در ثانی جاده بین‌المللی گشوده می‌شود و آن جاده بیروت - دمشق - امان است که بازگشت رونق و شکوفایی اقتصادی سه کشور لبنان، سوریه و اردن را به دنبال دارد.
آزادسازی درعا از گروه‌های مسلح ضربه مهلکی به رژیم صهیونیستی که حامی گروه‌های تروریستی و توطئه ها علیه سوریه است، محسوب می‌شود. گواه این حمایت گسترده نیز مقادیر زیاد سلاح سنگین و متوسطی است که گروه‌های مسلح برجای گذاشته اند و بیشتر آنها ساخت اسرائیل و آمریکاست. در بعد دیگر میدان نیز بر اساس توافقی که اخیرا بین «نیروهای دموکراتیک سوریه» و دمشق حاصل شد، اعضای این گروه، محله النشوه در شهر الحسکه را به ارتش سوریه تحویل دادند.

https://siasatrooz.ir/vdcepn8zejh87zi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی