?>?> سپاه در آستانه تحریم | سیاست روز
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۰
کد مطلب : 108387
امریکا بعد از سد امدادرسانی ‌به سیل‌زدگان، امدادرسان‌ها را مجازات می‌‌کند؟!

سپاه در آستانه تحریم

مبارزه با داعش و کمک به مردم دلایل تحریم شدن!
سپاه در آستانه تحریم

خبرهایی از نشریات امریکایی و انگلیسی می‌رسد که امریکا قرار است به زودی سپاه را در لیست تروریست‌ها گذاشته و تحریم کند! این خبر شاید برای بسیاری از مردم دنیا که هنوز روح تروریست‌پرور سردمداران امریکایی صهیونیستی را نشناخته‌اند عجیب باشد اما مردمی که هنوز حمله اتمی به دو شهر هیروشیما و ناکازاکی را در خاطر دارند، مردمی که هدف گرفتن هواپیمای مسافربری توسط ارتش امریکا را دیده‌‌اند و شنیده‌اند، آنهایی که بمباران مواضع مبازه‌کنندگان با جنایتکاران داعش را برای حمایت از تروریست‌ها دیده‌اند و حتی آنهایی که حمایت‌های سردمداران امریکایی صهیونیستی از صدام، بن‌لادن و ابوبکرالبغدادی را دیده‌‌اند می‌دانند که اگر در مسیر رسوایی تروریسم دولتی امریکا که با هدایت صهیونیست‌ها و ریال‌های سعودی فعال است برآیی با هزار انگ حقوق بشری و... در قالبی عوام‌فریب تنبیه می‌شوی! مگر نه اینکه امریکا از ائتلافی که هزاران کودک یمنی را شهید کرد و به سوء‌تغذیه رساند حمایت می‌کند خب، معلوم است که با مبارزان و رسواکنندگان جنایتش مبارزه می‌کند و آن را تاب نمی‌آورد.
واقعیت این است که سپاه پاسداران بعد از موفقیت‌هایی که در کمک مستشاری به دولت عراق و سوریه کسب کرد، بعد از رشادت‌هایی که امثال سردار سلیمانی در مبارزه و نابودی با داعش از خود نشان دادند، محبوبیت عمیقی بین ملت‌های محور مقاومت کسب کرده و با کمک‌هایی که به هنگام حوادث طبیعی به مردم زلزله زده کرمانشاه و سیل‌زده اقصی نقاط کشور داشت در داخل هم بیش از پیش به محبوبیت رسیده و باید با محبوبیتش از سوی آنهایی که این محبوبیت را مانعی برای سلطه‌گری وحشیانه خود در دنیا می‌دیدند مبارزه می‌شد، برای همین سناریوهایی طراحی شد.
یادمان نمی‌رود بذر نقاق‌افکنی بین مردم برای ایجاد اختلاف و انشقاق بین نیروهای سپاه و ارتش از سوی چه کانال‌ها و سایت‌هایی ابتدا مطرح می‌شد و گاها از زبان بسیاری از افراد که ناخواسته اسیر بازی دشمنان شدند مطرح می‌شد اما این سناریو با توجه به هوشیاری مردم و البته خنگی مهره‌های دشمن به شکست مبدل شد و وقتی نشد که مردم را به سمت نفرت از نیروهای خدوم بکشانند و سناریوی آنتها شکست خورد به روندی دیگر روی آوردند، شاید یکی از دلایل شکست این سناریو هم پیاده‌سازی آن در عراق و تلاش برای اختلاف بین ارتش و نیروهای مقاومت مردمی بود که آن هم راه به جایی نبرد.
سناریوی بعدی امریکا برای مهار محبوبیت و روحیه مبارزه با ظالمی که در سپاه بوجود داشت انجام ترورهای کور بود که توسط گروه‌های تروریستی که توسط خط ترور امریکا تغذیه می‌شوند صورت گرفت، از به رگبار بستن رژه نیروهای مسلح و مردم در اهواز تا انفجار انتحاری اتوبوس سربازان در خاش و... تا روحیه مبارزاتی نیروهای مسلح تضعیف و دست از کمک به مردم مظلوم بردارد، اما این رویه نیز راه به جایی نبرد و این سناریو هم با روحیه مقاومت نیروهای مسلح به شکست محکوم شد تا راهی برای امریکا در علنی کردن مبارزه با مبارزه‌کنندگان با تروریست باقی نماند. و حالا بعد از مخالفت علنی به کمک به سیل‌زدگان جمهوری اسلامی و مسدودسازی حساب هلال‌احمر امریکا علنا با آنهایی که برای نجات مردم صف کشیدند و محبوبیت نصیبشان شد مبارزه می‌کند. شاید اولین اقدام با توجه به خصمی که امریکا در مجاهدت نیروهای سپاه در مبارزه با تروریست‌های داعش و جیش الظلم، جندالشیطان، پژاک، کوموله و... برداشته بود باعث شود که این گروه را پیش از بقیه تحریم ‌‌کند.

احتمال اقدام خصمانه جدید آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
وال استریت ژورنال و رویترز به طور جداگانه در تحلیل‌‌هایی از مقامات امریکا گزارش داد که احتمالا واشنگتن روز دوشنبه، اقدام خصمانه جدیدی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام می‌دهد. مقامات آمریکایی می‌گویند که دولت ایالات متحده به ریاست «دونالد ترامپ» در حال آماده‌شدن برای وارد کردن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در لیست موسوم به «گروه‌های تروریستی خارجی» است.
نشریه «وال‌استریت ژورنال» بامداد شنبه به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که احتمالا واشنگتن در روز دوشنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را یک گروه تروریستی اعلام کند.بر اساس این گزارش، این اولین بار است که کاخ سفید، یک ارگان رسمی وابسته به حکومت یک کشور خارجی را تروریستی اعلام می‌کند.
این نشریه با بیان اینکه در بین مقامات ارشد دولت آمریکا برای اعلام این تصمیم، اختلاف‌نظر و دو دستگی وجود دارد، می‌نویسد: «جان بولتون، مشاور امنیت ملی و مایک پامپئو، وزیر خارجه (آمریکا) از حامیان جدی این اقدام هستند. اما مقامات وزارت دفاع شامل ژنرال جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح نگران هستند که این گام منجر به عکس‌العمل شدید علیه نیروهای آمریکایی در منطقه شود، بدون آنکه آسیب مورد‌نظر به اقتصاد ایران وارد شود.
مقامات سازمان مرکزی اطلاعات (سیا) نیز ملاحظاتی درباره عواقب این تصمیم بیان کرده‌اند... همچنین فرماندهی مرکزی آمریکا، که مسئول نظارت بر نیروهای آمریکایی در خاورمیانه است، قصد دارد طی روزهای آتی هشدار منطقه‌ای صادر کند».
البته سخنگوهای ژنرال دانفورد و رئیس سیا و همچنین مقامات دفتر ایران در سازمان ملل از پاسخگویی به سوالات وال‌استریت ژورنال امتناع ورزیدند. «جیسون بلازاکیس» مدیر سابق دفتر مالی ضد تروریسم در وزارت خارجه آمریکا هشدار داده که این اقدام می‌تواند عواقب وخیمی برای واشنگتن داشته باشد.
مقامات آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود به این نشریه گفتند: «ترامپ موضع تندی علیه ایران گرفته و به‌نظر قویا حامی (تروریستی اعلام شدن سپاه) است... اما با توجه به پیچیدگی‌های قانونی متعدد، از شامگاه جمعه نگرانی‌ها در دولت (آمریکا) درباره چگونگی اجرای این سیاست افزایش یافته است».
وال‌استریت ژورنال درباره عواقب این تصمیم می‌نویسد: «با این اعلام، شرکت‌ها و اشخاص از ارائه هرگونه حمایت مادی یا منابع، مانند خدمات مالی، تجهیزات آموزشی، مشاوره حرفه‌ای، تسلیحات یا حمل‌ونقل، به شرکت‌ها یا مقامات سپاه منع می‌شوند. مقامات سپاه و کسانی که با آنها تعامل می‌کنند تحت قانون مجازات‌های کیفری یا مدنی شامل پیگرد قضایی قرار می‌گیرند... این کار همچنین مانع ورود یا اقامت نمایندگان خارجی سپاه یا شرکت‌های تحت کنترل آن به ایالات متحده می‌شود».
مخالفان در دولت آمریکا می‌گویند که این اقدام نه تنها تاثیر چندانی در تضعیف ایران و بخش‌های مهم اقتصاد آن نخواهد داشت بلکه برای دشمنان واشنگتن الگویی می‌شود تا چنین برچسب‌هایی را به عناصر مختلف نیروهای مسلح ایالات متحده بزنند.
این در حالی است که «برایان هوک» رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه طی نشست خبری در وزارت خارجه آمریکا، با متهم کردن ایران به تلاش برای «تحت کنترل درآوردن عراق»، مدعی شده بود: «امروز می‌توانم اعلام کنم که براساس گزارش‌های از طبقه‌بندی‌خارج‌شده ارتش ایالات متحده، ایران در مرگ دست‌کم ۶۰۸ نظامی آمریکایی مسئول است.»
اما امریکا قبل از هر اقدامی باید بداند که پیش از این نیز سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران به آمریکا نسبت به «تروریستی» خواندن این ارگان هشدار داده بود. وی گفته بود تهران در صورت اضافه شدن نام سپاه پاسداران به فهرست گروه‌های «تروریستی» از سوی آمریکا، ارتش ایالات متحده را «همسنگ داعش» در نظر خواهد گرفت. او در آن زمان همچنین هشدار داده بود که در صورت اجرای قانون کاتسا در آمریکا «این کشور باید پایگاه‌های منطقه‌ای خود تا شعاع دو هزار کیلومتری برد موشک‌های ایران را منتقل کند.»
درست است که آمریکا تاکنون بسیاری از اعضا و زیرمجموعه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را تحریم کرده اما کلیت این نهاد تاکنون در فهرست سازمان‌های «تروریستی» آمریکا قرار نداشته است و با این اقدام ایران برای اقدام متقابل آزادی عملی بیشتر دارد هر چند که باید دید نهادهای به اصطلاح حقوق بشری در این‌باره چه خواهند کرد. 

نویسنده: مائده شیرپور

https://siasatrooz.ir/vdcevv8zfjh87xi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی