شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸
کد مطلب : 106028
سردار سلامی:

گزینه "جنگ" علیه ایران منتفی است

گزینه "جنگ" علیه ایران منتفی است

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: آمریکا می‌داند که هر جنگی را با ایران آغاز کند، بازنده این جنگ خودش خواهد بود.
سردار حسین سلامی در یادواره سرداران و ۲۳۰ شهید شهرستان مهدی‌شهر با اشاره به الگو‌برداری دیگر کشورهای منطقه از ملت ایران برای مقاومت در برابر زورگویان به‌ویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی عنوان کرد: وقتی مردم فلسطین اجازه ندادند تا نهضت فلسطین خاموش شود و مسلمانان مظلوم در مقابل سلطه استکبار به‌ویژه آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی، اروپا و شرکای منطقه‌ای آنان (از خود) دفاع کرده‌اند و جنگ‌های بزرگی را مانند جنگ ۳۳ روزه با پیروزی به آن‌ها تحمیل کرده‌اند؛ نشان می‌دهد که آمریکا شکست خورده است.
وی افزود: وقتی از تحریم اقتصادی نردبانی برای رشد و پیشرفت ساخته و ماهواره به آسمان فرستادیم و در انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای به پیشرفت‌های شگرفی رسیده و با پیشرفت در علوم و توسعه فناوری و با تکیه بر جوانان همه نیازهای کشور را ساخته‌ایم؛ دشمن را مأیوس کرده‌ایم. وقتی ملت ایران صبر کرده و در برابر افزایش قیمت‌ها نجابت به خرج داده و سختی‌ها را تحمل کرد؛ دشمنان‌مان را ناامید کرد.امروز آمریکا با قدرت‌هایی که روزی با آنان متحد بود دچار تنش سیاسی شده و روابط آنان کاهش یافته است. آمریکا که می‌خواست جمهوری اسلامی ایران را منزوی کند؛ خود منزوی شده و ایران امروز محور قدرت شده است.
سلامی با اشاره به برخی یاوه‌گویی‌های دشمنان از احتمال حمله نظامی علیه ایران تصریح کرد: گزینه جنگ علیه منتفی است؛ چراکه آمریکا نه شرایط سیاسی جنگ را دارد و نه کشوری با او متحد می‌شود و بنابراین می‌داند که هر جنگی با ایران آغاز کند؛ بازنده این جنگ خودش خواهد بود و به توسعه بیشتر نفوذ جمهوی اسلامی ایران منجر می‌شود.
وی گفت: نیروهای نظامی آمریکا قادر به ورود به نبرد ما نیست و از طرفی نیز اقتصاد آمریکا قادر به حمایت از جنگ نیست.
وی با بیان اینکه برخی‌ شاید تصور کنند که ما اگر با آمریکا رابطه داشته باشیم و تسلیم آنان شویم به رفاه می‌رسیم، عنوان کرد: باید در پاسخ به این افراد گفت که ملت ایران تجربه‌های کاملاً عملی از این موضوعات در اختیار دارد.
سلامی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از استراتژیک‌ترین متحدان با آمریکا و وابسته به این کشور بود؛ اما نه از رفاه خبری بود و نه از پیشرفت و توسعه و فرهنگ و توسعه. آن‌ها که به یاد دارند می‌دانند که وضع دانشگاه‌ها و صنعت ما در آن زمان چگونه بود. فارس

https://siasatrooz.ir/vdcewp8zvjh877i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

ایرانمهر
اتفاقا آن زمان خیلی پیشرفت بیشتر بود و همینطور رفاه و آسایش و امنیت و بخصوص وضعیت خوب اقتصادی و کاری ولی الان چه سه میلیون جون تحصیل کرده بیکار، فسادهای بیشمار و سراسر منطقه پر از نفرت از ما و اقتصاد بیمار و بی آبی و درجا زدن ها و گاها عقبگردهای مکرر و درکل آینده ای مبهم در انتظار همه