دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳
کد مطلب : 97973
رئیس سازمان بسیج هنرمندان:

«یتیم‌خانه ایران» تاریخ مصور کشور به شمار می‌رود

رئیس سازمان بسیج هنرمندان گفت: اهمیت "یتیم‌خانه ایران" زمانی بیشتر می‌شود که مقام معظم رهبری به مردم به ویژه نسل جوان توصیه کردند که تاریخ را به ویژه تاریخ یکصد سال اخیر کشور را دقیق بخوانند.
غلامرضا منتظری، درباره «یتیم خانه ایران» گفت: باید بپذیریم که تاریخ را باید توسط ظرفیت‌های هنری به ویژه سینما بازخوانی کرد و از عبرت‌های تاریخی صحبت کرد، از سوی دیگر در بین هنرهای مختلف، سینما به دلیل بهره مندی از ظرفیت نیرومندی که دارد و به کارگیری از هنرهای مختلف می‌تواند در انعکاس رخدادهای تاریخی سهم تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.
وی با بیان اینکه هیچ‌کس درباره اثری پیش از خلق آن صحبت نمی‌کند، ادامه داد: ولی زمانی که اثری خلق می‌شود، مردم حق دارند که نظرات خود را نسبت به آن بیان کنند، با این حال باید عینک انصاف را بر چشم بزنیم و برخورد صفر و صدی نسبت به آثار به هیچ وجه زیبا نیست؛ چراکه نقد به معنی وارستی عالمانه و صادقانه با هدف نقاط ضعف و قوت است و اگر یک اثر سینمایی و هنری را بر این مبنا نقد کنیم، طبیعتا هر کارگردان و فیلمسازی از آن استقبال خواهد کرد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اظهار داشت: اهمیت این فیلم زمانی بیشتر می‌شود که مقام معظم رهبری به مردم به ویژه نسل جوان توصیه کردند که تاریخ را به ویژه تاریخ یکصد سال اخیر کشور را دقیق بخوانند، از این رو این فیلم و امثال چنین آثاری تاریخ مصور کشور به شمار می‌روند.
منتظری با اشاره به سریال حضرت علی(ع) و مختارنامه تصریح کرد: بعد از پخش این دو سریال افراد بسیاری عنوان کردند که با وجود اینکه پای منبرها و مجالس از امام علی(ع) و قیام مختار صحبت‌های زیادی شنیده بودند، ولی با تماشای این سریال ها، تصویر روشنی تری در ذهن مان نقش بسته است و درباره «یتیم‌خانه ایران» هم همین مهم صدق می‌کند.
وی افزود: «یتیم‌خانه ایران» نسبت به آثار گذشته سینمایی کشور بسیار متفاوت است و از لحاظ ساختاری نیز اثر بسیار خوش‌ساختی است؛ همچنین از لحاظ محتوایی فیلم بر روی فرازهای تاریخی حساس کشور دست گذاشته است و یک نوع راه میان بر در حوزه تاریخ به شمار می‌رود.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان با بیان اینکه بسیاری از نقدهایی که به این فیلم و آثار این چنینی مطرح می‌شود، اصلا به کارگردان، تهیه‌کننده و نویسنده اثر باز نمی‌گردد، افزود: باید بگوییم که عده‌ای اصلا دوست ندارند در سینما به چنین موضوعاتی پرداخته شود و سعی می‌کنند که این مهم را در یک قالب حق به جانب و استفاده از واژه‌های منطقی نشان دهند، از این‌رو باید مرز منتقدان عالم، صادق و بصیر را باید از مرز منتقدانی که قصد تخریب دارند، جدا کنیم؛ چراکه بین تخریب و نقد تفاوت زیادی وجود دارد.
منتظری خاطرنشان کرد: متاسفانه امروزه وضعیت به گونه‌ای شده تا آثاری که با ارزش‌های انقلاب اسلامی منطبق نیستند، بلافاصله با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و در گستره وسیعی زمینه استقبال از آنها فراهم می‌شود ولی فیلم‌های ارزشی که با بصیرت و بینش و معرفت ما گره خورده است، مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد و این زیبنده انقلاب اسلامی نیست.(فرهنگ‌نیوز)

https://siasatrooz.ir/vdcexo8o.jh8ffi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی