دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۳
کد مطلب : 92851

دولت شجاع بايد توان عذرخواهي داشته باشد

شب يك شنبه كه در محضر مقام معظم رهبري بوديم همه دست اندركاران اجرايي وزارت علوم حضور داشتند، جمع قابل توجهي از اساتيد محققان و پ‍ژوهشگران هم حاضر بودند و ديدند كه چگونه بر حفظ هويت و آرامش محيط علمي تاكيد دارند. دولتها مي آيند و مي روند اما آنچه مي ماند نتايج عملكردهاي آنها است. تاكيد رهبري بر موضوع بورسيه ها و حفظ شتاب علمي كشور دو مصداق بودند كه گوياي مباحث عميقي است.
نكته مهمي كه مقام معظم رهبري در آن تاكيد داشتند آرام بودن محيط دانشگاه ها و دور ماندن آنها از هرگونه حاشيه مخرب كه مي تواند مانعي براي رشد علمي و فعاليتهاي آموزشي باشد، بود.
موضوع بورسيه ها يك مصداق از سياسي كاري است و موضوع بورسيه ها يك نمونه از حاشيه سازي است كه رهبري با بيان آن خواستند به مسئولان كشوري توجه دهند كه بي دقتي ها چگونه مي تواند آرامش يك مجموعه را بر هم بزند. بايد به عمق خواسته رهبري توجه كنيم خواسته ايشان حركت دانشگاه و محيطهاي علمي در مسير منطقي و پيش بيني شده براي دست يابي به حداكثر رشد و بالاترين سطح شتاب علمي است.
رئيس جمهور در قضيه بورسيه ها گزارشهاي كارشناسي نادرستي دريافت كرد و عملا كساني كه رويكردهاي سياسي كارانه داشتند از طريق اين گزارش رئيس جمهور را نيز به اشتباه انداختند. شجاعت دولت بايد اكنون به كمك مجموعه وزارت علوم بيايد و از يك سو با متخلفان برخورد قانوني صورت پذيرد و از سوي ديگر از كساني كه مورد ظلم واقع شده اند عذرخواهي عملي و دلجويي هاي لازم را به عمل آورد.
متخلفين بايد در هر پست و مقامي كه هستند متنبه شوند و هم كساني كه در موضع مسئوليت تصميم گيري بوده اند و تخلفي داشته اند مجازات شوند، مجازاتي كه عبرت آموز براي ديگران باشد و هم كساني كه سوءاستفاده كرده اند بايد سزاي عملشان را ببينند اما روزهاي آينده آزموني براي عذرخواهي دولتي ها هم موجود دارد.كساني كه به جهت سياسي كاري ها حقشان ضايع شده و بدون داشتن جرم به زحمت و سختي افتاده اند بايد ببينند كه چگونه دولت اسلامي از آنان عذرخواهي مي كند و جبران مافات مي نمايد همه چشمها اكنون به سمت وزير علوم است تا ببيند با چه سرعت و قاطعيتي فرامين رهبري را اجرا مي كند.

عباس مقتدايي خوراسگاني - عضو كميسيون آموزش وتحقيقات مجلس

https://siasatrooz.ir/vdcezv8o.jh8wni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

هبات علمی
پس از ۶ سال بازنشستگی تحمیلی؛ نظر کارشناسی اخیر بازرسی وزارت علوم بر خلاف قانون بودن این بازنشستگی را تائید کرده است.
جواب ۶ سال خانه نشینی و هدر رفتن زمان مفیدی که میتوانست مانند گذشته در اختیار دانشجویان باشد را چه کسی باید بدهد؟
آیا از ظلم و اهانت هایی که بر ما رفته بی خبرند؟؟ چه کسی باید از حقوق ما دفاع کند؟؟