دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۶
کد مطلب : 88262

ورزشي كه نان زندگي جوانان را آجر كرده است

ورزشي كه نان زندگي جوانان را آجر كرده است

غذا كه اضافه مي‌آمد مادربزرگ مي‌گفت عزيزم باقي مانده برنج‌ها رو ببر بريز براي پرندگان، ثواب دارد. در روزهاي بچگي همواره دلم مي‌خواست اندكي غذا اضافه بيايد تا ببرم براي پرندگاني كه ديگر عادت كرده بودند قوت روزانه‌شان را از ايوان خانه ما جمع كنند.
بزرگتر كه شدم كار ثوابي كه مادر بزرگ از ما طلب مي‌كرد ديگر برايم به يك صواب دوست داشتني تبديل شده بود.
ديگر ياد گرفته بودم اينكه بتوانم قوت روزانه يك پرنده كوچك را تامين كنم كار درستي است. اينها را درست در همين زماني ياد گرفته‌ام كه خودم يك جوان شده‌ام و احساس مي‌كنم نحوه برخورد مسئولان كشور با حوزه جوانان در حكم همان غذاي اضافه‌اي است كه مادربزرگ مي‌گفت براي ثواب براي پرنده‌ها بريز.
اين روزها من و ما نيز عضو همان قشر جواني هستيم كه اگر غذا اضافه بيايد براي ما مي‌ريزند تا ثواب ببرند و هيچ كاري نيز ندارند كه آيا بايد صواب هم كنند يا خير؟

حوزه جوانان فراموش شده است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلام با بیان اینکه حوزه جوانان در وزارت ورزش و جوانان فراموش شده است، گفت: باید وزارتخانه‌ای جداگانه برای جوانان معنا پیدا کند چراکه اکنون وزارت ورزش و جوانان پاسخگوی مشکلات جوانان نیست.
شهروز افخمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در‌خصوص تفکیک حوزه جوانان از ورزش اظهار داشت: نباید حوزه ورزش با حوزه جوانان تجميع می‌شد چرا که سیاست‌گذاری‌های این وزارتخانه برای ورزش است نه جوانان.
وی با اشاره به این‌که باید وزارتخانه‌ای برای رسیدگی به امور جوانان از جمله اوقات فراغت، اشتغال و ازدواج آن‌ها تشکیل و معنا پیدا کند، ادامه داد: برنامه‌ها در وزارتخانه‌هایی که ادغام شده است، مناسب نیست و با ادغام‌های صورت گرفته یکی از حوزه‌ها کم‌رنگ شده است که نه تنها در وزارتخانه ورزش و جوانان بلکه در سایر وزارتخانه‌ها نیز وضعیت موجود با وضعیت مطلوب همخوانی ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون واژه جوانان برای وزارت ورزش و جوانان اضافه است بنابراین انتظار داریم که به حوزه جوانان بیش از بیش توجه شده و امکانات و بودجه برای این حوزه از سوی دولت در نظرگرفته شود.
افخمی با اشاره به این‌که با ادغام انجام شده در سازمان ملی جوانان و تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان، رسیدگی به حوزه جوانان کم‌رنگ بوده است، عنوان کرد: حوزه جوانان اصلاً در وزارت ورزش و جوانان دیده نمی‌شود بنابراین باید وزارتخانه‌ای جداگانه برای جوانان معنا پیدا کند.
وی با تأکید بر این‌که همه دستگاه‌ها باید برای حل مشکلات جوانان تلاش کنند، گفت: متأسفانه استفاده مطلوبی از امکانات وزارت ورزش و جوانان صورت نمی‌گیرد بنابراین باید به دنبال اصلاح امور باشیم و اگر تفکیکی امکان‌پذیر نبود، بودجه‌ای مناسب برای حوزه جوانان اختصاص یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که برای حوزه جوانان در وزارت ورزش و جوانان بودجه و شرح وظایفی مناسب برای حل مشکلات در نظر گرفته شود، افزود: مشکلات حوزه جوانان بسیار است و این حوزه با وجود قشر بسیار جامعه مهم تلقی می‌شود. وی اظهار داشت: اکنون وزارت ورزش و جوانان پاسخگوی مشکلات جوانان نیست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امیدورایم با برنامه‌ای مناسب و کار کارشناسی مشکلات جوانان حل شود چرا که امروزه مشکل اصلی جوانان اشتغال است که باید حل شود و یک نفر پاسخگوی مشکلات جوانان باشد؛ باید بگویم در وزارت ورزش و جوانان حوزه جوانان نادیده گرفته شده است.

تفکیک حوزه جوانان از ورزش یک ضرورت است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: تفکیک حوزه جوانان از ورزش برای رسیدگی بهتر به امور جوانان یک ضرورت است.
محمداسماعیل‌سعیدی در گفت‌و‌گو با تسنیم در‌خصوص تفکیک حوزه جوانان از ورزش اظهار داشت: به‌نظر بنده به‌جای ادغام وزارت ورزش و جوانان ما شاهد تجمیع بودیم چراکه هیچ‌یک از اهداف پیش‌بینی شده محقق نشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که باید تشکیلات ساختاری وزارت ورزش و جوانان به‌صورت فرابخشی در حوزه جوانان برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری داشته باشد، ادامه داد: تفکیک حوزه جوانان از ورزش برای رسیدگی بهتر به امور جوانان یک ضرورت است چرا که می‌توان با این امر شاهد حل بسیاری از مشکلات باشیم. وی افزود: در بخش جوانان نیازمند ساختاری فراتر از وزارتخانه هستیم تا بتواند امور جوانان را به‌درستی ساماندهی کند در غیر این صورت مشکلات این قشر از جامعه همچنان ادامه خواهد یافت.
سعیدی اظهار داشت: بنده موافق تفکیک حوزه جوانان از ورزش هستم و معتقدم این ادغام نباید صورت می‌گرفت. وی عنوان کرد: جوانان بیش‌ترین قشر جامعه را تشکیل می‌دهند که باید بیش از بیش به آن توجه کرد و باید بدانیم که یک ستاد ویژه برای بررسی تمام مشکلات جوانان از اشتغال تا ازدواج و وام ازدواج لازم است که اکنون در این زمینه‌ها با مشکلاتی مواجهیم.

به دنبال مدیریت درست باشیم
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بیش‌تر کارکنان این وزارتخانه در حوزه ورزش متخصص هستند بنابراین شاید دلیل این امر که به حوزه ورزش بیشتر توجه می‌شود این موضوع باشد.
محسن علیمردانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در‌خصوص تفکیک حوزه جوانان از حوزه ورزش اظهار داشت: بنده مخالف تفکیک حوزه جوانان از حوزه ورزش هستم چراکه این امر را به صلاح نمی‌دانم. وی با بیان این که اگر با تفکیک وزارت ورزش و جوانان مخالفند باید از ابتدا ادغام صورت نمی‌گرفت، ادامه داد: نه تنها وزارت ورزش و جوانان بلکه وزارت راه و شهرسازی و صنعت و معدن با این مشکل مواجهند، بنابراین باید به جای تفکیک به دنبال مدیریت درست باشیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت اعتبار و مدیریت و برنامه باید در حوزه جوانان، افزود: اختصاص بودجه به حوزه جوانان بهتر از تفکیک آن از ورزش است، بنابراین نباید به دنبال تغییر ساختار باشیم بلکه به دنبال برنامه و حضور افراد متخصص در این حوزه باشیم.
علیمردانی با اشاره به این‌که ما در تمام کشور با مشکل سوء مدیریت مواجهیم، تصریح کرد: سابقه ورزش برای وزارت ورزش و جوانان بیش‌تر است و بیش‌تر کارکنان این وزارتخانه در حوزه ورزش متخصص هستند بنابراین شاید دلیل این امر که به حوزه ورزش بیشتر توجه می‌شود این موضوع باشد.
وی با بیان این‌که حوزه جوانان نوپاست که باید به آن توجه ویژه شود و دولت نیز به دنبال حمایت از حوزه جوانان بوده و بودجه‌ای در شأن این حوزه اختصاص دهد تا مشکلات جوانان تا حدی حل شود، گفت: مشکلات امروز جامعه ما در این ادغام‌ها و تفکیک‌ها نیست بلکه چالش اصلی در بحث نگاه، ‌سیاستگذاری، ‌مدیریت خوب و منابع مالی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به نظر بنده بهتر است، ذهن مسئولان کشور را به موضوعات تفکیک مشغول نکنیم و به جای آن ‌مشکل اصلی را که عدم اجرای قانون و کنار گذاشتن برنامه‌های اصلی کشور همچون قانون برنامه پنجم توسعه یا سند چشم‌انداز توسعه است را حل کنیم. علیمردانی بیان کرد: ادغام‌ها و تفکیک‌ها محصول سلیقه‌های شخصی است بنابراین باید به دنبال حوزه جوانان باشیم نه تفکیک.

حرف آخر
پرنده‌هاي دنياي بچگي وقتي ما در خانه نبوديم و يا وقتي غذا به اندازه كافي براي خوردن نداشتيم گرسنه مي‌ماندند.
پرنده‌هاي خانه ما وقتي برادر ورزشكارام بيش از حد معمول گرسنه بود، گرسنه مي‌ماندند و ناچار بودند براي پيدا كردن قوت روزانه جاي ديگري را پيدا كنند.
جوانان امروز جامعه من نيز حكم همان پرندگان ديروز را دارند. جواناني كه بايد به انتظار الطاف كريمه‌اي بمانند كه معلوم نيست به آنها تعلق بگيرد يا نگيرد. بايد در انتظار بمانند چراكه هيچ برنامه‌اي براي جدي گرفتن آنها وجود ندارد.

https://siasatrooz.ir/vdcf00dc.w6dcvagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی