?>?> نهایی شدن جمع‌بندی‌ دولت درباره وین در آینده نزدیک | سیاست روز
سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۴
کد مطلب : 119999
وزیر امور خارجه خبر داد

نهایی شدن جمع‌بندی‌ دولت درباره وین در آینده نزدیک

نهایی شدن جمع‌بندی‌ دولت درباره وین در آینده نزدیک
وزیر امور خارجه در دیدار رئیس مجلس ملی سوئیس با اعلام این‌که جمع‌بندی‌های دولت درباره مذاکرات وین در آینده نزدیک نهایی می‌شود، گفت: در گفت‌وگوهای آتی اقدامات ما متناسب با میزان عمل و اقدامات طرف‌های مقابل خواهد بود.
«آندریاس اییب» رئیس مجلس ملی سوئیس که در رأس هیأتی در حال دیدار از جمهوری اسلامی ایران است، صبح دیروز با حضور در وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و در خصوص موضوعات مرتبط با روابط دو کشور و همچنین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط حسنه جمهوری اسلامی ایران و سوئیس، دیپلماسی پارلمانی فیمابین مجالس دو کشور و همچنین نقش پارلمان‌ها در توسعه همه جانبه همکاری‌ها را با اهمیت خواند و این سفر را گام مهمی برای توسعه همکاری‌ها بین پارلمان‌های دو کشور ارزیابی کرد.وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه به برخی موضوعات مهم در منطقه از جمله آخرین تحولات مربوط به افغانستان پرداخت و دیدگاه اصولی کشورمان در زمینه تشکیل دولت فراگیر و با حضور همه اقوام در ساختار حاکمیت افغانستان را تشریح کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تشریح دیدگاه دولت سیزدهم در خصوص از سرگیری مذاکرات وین، از نهایی شدن جمع‌بندی‌های دولت در این زمینه در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در گفت‌وگوهای آتی اقدامات ما متناسب با میزان عمل و اقدامات طرف‌های مقابل خواهد بود.رئیس مجلس ملی سوئیس همچنین در خصوص گفت‌وگوهای هسته‌ای به علاقه‌مندی کشورش در زمینه ایفای نقش در نزدیک سازی دیدگاه‌های طرف‌ها با یکدیگر تأکید کرد.
در این میان شبکه «الجزیره»، گزارش داد که «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار در هفته جاری به ایران سفر کند.شبکه الجزیره در ادامه نوشت که مورا به منظور برقراری ارتباطاتی با دولت جدید ایران وارد تهران خواهد شد.
در همین حال دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم ۳۰ مهر در شهر «سوچی» با رئیس‌جمهور روسیه درباره مسائلی از قبیل برنامه هسته‌ای ایران رایزنی می‌کند.
در این میان در ادامه عدم پیوند زدن سیاست خارجی به برجام، وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی مجازی با جمعی از ایرانیان مقیم آمریکا و کانادا بر تسهیل و تسریع خدمات رسانی به ایرانیان و توسعه نهضت نرم افزاری و تجمیع و ساده سازی حداکثری خدمات کنسولی به هموطنان تأکید کرد.وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست بر تسهیل و تسریع خدمات رسانی به ایرانیان و توسعه نهضت نرم افزاری و تجمیع و ساده سازی حداکثری خدمات کنسولی به هموطنان تأکید و از اقدامات آتی وزارت امور خارجه برای کمک به آن دسته از هموطنانی که تحت تاثیر تبلیغات مسموم خارجی برای سفر به کشور در حالت تردید قرار دارند، خبر داد.امیرعبداللهیان، وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را ملجا و مأمن همه ایرانیان خواند و تاکید کرد: حتی افرادی که به نحوی جرمی هم مرتکب شده‌اند، از حق دریافت خدمات کنسولی برخوردارند. از سوی دیگر وزیر خارجه اردن در گفت‌و‌گوی تلفنی با همتای ایرانی روابط با جمهوری اسلامی ایران را برای اردن با اهمیت خواند و با توجه به درگیری‌های موجود در منطقه، بر ضرورت تفاهم در چارچوب منافع جمعی تأکید کرد.
در گفت‌وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن موضوعات مورد علاقه دو کشور مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت. وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی خواست جمهوری اسلامی ایران در زمینه روابط دوستانه و برادرانه و همراه با احترام متقابل با کشورهای منطقه را تشریح و خواستار بهره مندی دو کشور از فرصت‌ها و امکانات اقتصادی و بازرگانی منطقه در مسیر ارتقای روابط فیمابین شد.امیرعبداللهیان با اعلام حمایت کشورمان از گفت‌وگو و همکاری‌های منطقه‌ای به دور از مداخلات خارجی، گسترش همکاری بین کشورهای منطقه خصوصا ایران، عراق، سوریه و اردن را به عنوان عامل زمینه ساز برای شکوفایی بیشتر اقتصادی و برقراری ثبات در منطقه مورد تأکید قرار داد.
از سوی دیگر در ادامه همگرایی منطقه‌ای، «سید رسول موسوی» دستیار وزیر و مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی از برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان در تهران در آینده نزدیک خبر داد.وی در این باره نوشت: تحرک دیپلماتیک قابل توجهی برای درک تحولات افغانستان و تاثیرگذاری بر آینده آن وجود دارد. کشورهای مختلف در سازوکارهای مختلف دیپلماسی خود را پیش می‌برند.در دیدار رئیس جمهور سابق افغانستان و سفیر ایران در کابل، تقویت هرچه بیشتر روابط دو کشور و ادامه کمک‌های ایران به افغانستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خبر دیگر آنکه در ادامه تحرکات برجامی آمریکا، «باب منندز»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دعوت کرده گزارش درباره برنامه هسته‌ای ایران به مجلس سنا ارائه کند.
در این میان رئیس رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به برهم زدن گفت‌وگوها و میز مذاکرات در موضوعات مختلف، ادعا کرد ایران در حال سوءاستفاده از انفعال جامعه جهانی برای پیشبرد اهداف خود است.«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی طی سخنرانی در دهمین کنفرانس دیپلماتیک روزنامه «جروزالم پست» به تکرار اتهام‌زنی‌های نخ‌نما شده علیه ایران پرداخت.هرتزوگ در این همایش امضای توافق‌های سازش و عادی‌سازی روابط تل‌آویو با برخی دولت‌های عربی حاشیه خلیج فارس را «دستاوردی چشمگیر در تاریخ» این رژیم جعلی توصیف کرده و مدعی شد آن دولت‌ها با میانجی‌گری آمریکا، «انتخاب شجاعانه‌ای» انجام دادند.نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن اتهام زنی علیه برنامه هسته‌ای ایران، از «قدرت‌های جهانی» خواست که به دلیل نقض تعهدات هسته‌ای، ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ببرند.بنا بر گزارش روزنامه «جروزالم پست»، وی ضمن اتهام زنی علیه برنامه هسته‌ای ایران، از «قدرت‌های جهانی» خواست که به دلیل نقض تعهدات ایران در برنامه هسته‌ای، تهران را به شورای امنیت سازمان ملل ببرند. در ادامه جوسازی‌های ضد ایرانی نیز شرکت مایکروسافت مدعی شد هکرهای وابسته به ایران حملاتی سایبری علیه شرکت‌های دفاعی آمریکایی و اسرائیلی انجام داده اند.
شرکت مایکروسافت روز دوشنبه مدعی شد هکرهایی مرتبط با ایران «عملیات اسپری رمز عبور» را علیه شرکت‌های فناوری دفاعی آمریکایی و اسرائیلی و شرکت‌های بین‌المللی حمل‌ونقل دریایی انجام داده‌اند که از نرم‌افزارهای مایکروسافت استفاده می‌کرده‌اند.
مایکروسافت مدعی است برای اولین بار این گروه را با نام مستعار DEV-۰۳۴۳ در اواخر ژوئیه سال جاری شناسایی کرده است و از آن موقع در حال ردیابی فعالیت‌های آن بوده است. اگرچه گفته شده است تعداد کسانی که مورد این حملات سایبری قرار گرفته‌اند، قابل توجه نیستند، اما مایکروسافت مطرح کرده که این هکرها پیوسته در حال کار کردن روی «ارتقای» مهارت‌هایشان بوده‌اند.این شرکت مدعی شد، گروه DEV-۰۳۰۴ را در حال انجام دادن عملیات گسترده اسپری رمز عبور علیه بیش از ۲۵۰ حساب کاربری مایکروسافت رصد کرده است که شرکت‌های فناوری دفاعی اسرائیل و آمریکا، بنادر ورودی خلیج فارس و شرکت‌های دریانوردی جهانی را که در خاورمیانه فعالیت تجاری دارند، هدف قرار داده بودند.
مایکروسافت بر ادعایش افزود که در میان اهداف حملات سایبری این هکرها «شرکت‌های در حوزه دفاعی بوده‌اند که آمریکا، اتحادیه اروپا و دولت اسرائیل را با تولید رادارهای نظامی، فناوری پهپادی، سامانه‌های ماهواره‌ای و سامانه‌های ارتباط اضطراری، پشتیبانی می‌کنند».
https://siasatrooz.ir/vdcf11dy1w6dy1a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی